0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok çok geçmiş olsun Timuçin bey.Barış beyinde dediği gibi çok dikkatli olmak gerek.Araçlarımızda ne kadar donanım olursa olsun onlar hiç yomuş gibi araçlarımızı kullanmaya devam etmeliyiz. Amman kamyonlara dikkat et Türkay.Mercedes bile dayanmıyor kamyonlara
Geçmiş Olsun Timuçin Bey. Aman daha dikkatli olalım. Kimsenin canı yanmasın.
Ahh yelkenliii, deniz, enginlik, dinginlik, huzur gerçekten çok güzel umarım gerçekleştirirsiniz hayalinizi. Ama bu hayali gerçekleştirmek için yapmanız gereken en başta iki şey var kuralların dediğini yapmak, eşinizin dediğini yapmamak
Kemal Bey video kesinlikle sahte. Helikopterin tipine kadar verdim bilgileri. Bilirkişi olarak söylüyorum. Bilmediğim hiçbir konuda atıp tutmam. % 100 sahte bir video. Yani görüntü gerçek tabiki denildiği gibi ip bağlanmış oyuncak helikopter değil ama kesinlikle orijinal görüntü değil o Eğer ben de 12 yıllık havacıysam bu video da sahte. Yok video gerçekse ben de rütbelerimi çıkartırım
nedir bu bayanların arabalarımıza hükmetme olayı yaa??? Hadi sen arabayı al ben başka şekilde gider gelirim işe şeklindeki iyi niyetimizi de sonuna kadar sömüren değşik bir ırk abicim yaa. Aynen bende de öyle. Araba zaten üzerine. Müsaade et de biz de hevesimizi alalım di mi arabadan??? ama yok ne zaman servise gidecek yıkamaya gidecek Barış cım al hadi arabayı çık gez. Hazır çıkmışken de arabanın bakımı geldi. Yok yakıt bitiyor istasyona uğra. Bir de yıkanırsa süper olur. Malum pazartesi toplantı var araba bu halde gitmeyeyim. Emredersiniz hanımefendi
Helikopter videosu ESP'nin onune gecmis
Abi öğretme yok bana gelişi öğrenmiş vaziyette bileydim öğrenmemişini arar bulurdum ya bir de Adanalı hafif tırsmıyor değilim yani Maşallah erkek gibi kullanıyor arabayı Hele ki karşı taraf bir hata yapsın, Barış çek arabayı önüne güzel bir dövelim herifi diyor Ha avantajı yok mu var... Mesela arabanın esp sinden abs sinden trc sinden hepsinden önce devreye giriyor Yavaş, hızlı girme viraja, fren fren Bizim VSC gibi off konumu da yok ki abi.... Bizim uçaklardaki koltuk fırlatma sistemini yaptıracağım sağ koltuğa ama tanıdık tuning ci var mı bunu yapan???
Mersedesin nerdeyse 20 yıldır kullandığı teknolojiyi 45 bin liralık Corollaya koyamayan TOYOTA'yı kınıyorum.
Crafter mı kullanıyor??? Takdir ettim Ben bir ara Qashqai almayı düşündüm. Eşim cesaret edemedi. Oğlan da benim babam toyota gibi adam diyince Corolla ya döndük Gayet memnunum tabi o ayrı vallahi tebrik ederim. Crafter kullanıyorsa
Bu aralar gözünü Isuzu Novo'ya dikti desem yalan olmaz "Yeterki düz vites olsun,gerisi kolay" diyor Mesut bey,bir kadınları birde Japonları anlamak mümkün değil.Sadece Toyota değil diğer Japonlarada baktığınızda hiç olmaması gereken bir özellik varken,olması gerekeninde yakınından bile geçmemişler
Ne istediğinizi bilir, ne aldığınızı bilerek alırsanız kimseyi kınamak zorunda kalmazsınız.
Alper yazıyı nereden bulduğumu unuttum desem çokmu ayıp etmiş olurum
barış bey konuya ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederim ama anti-grav teknojisi uygulanmış bir helikopter asla %99 fotomontaj olamaz o videonun tamamını bulamadım bulursam paylaşırım aşağıda o helikopteri izleyen insanlar var bu teknoloji o otobüse uygulansa veya otomobillere uygulansa onlarda uçar bizim insanlarımız nedendir bilmem bu konuları araştırmak varken uydurmadır sahtedir fotomontajdır şöyledir böyledir diyorlar konuya ön yargılı yaklaşıyorlar neden hayalet uçak sadece abd de var bunu kimse araştırmıyor s4 bölgesini 51.bölgeyi orada dünya dışı teknolojilerin geliştirildiğini kimse merak etmiyor... ANTI-GRAVITY HELICOPTERS vs. Frame rate illusion