Gönderen Konu: toyota avensisimi geri çağırdı  (Okunma sayısı 10718 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 490000
  • Model Yılı: '01
  • 4 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
Ynt: toyota avensisimi geri çağırdı
« Yanıtla #20 : Şubat 25, 2011, 10:31:12 »
Toyota 2000 -2008 arası d4 motorlu  2.0 benzinli avensisleri çağırıyor... t22 ve T25 kasa.... bu kamsamda  benim aracımda çağrıldı (2001 avensis ) ama henüz bu hizmeti almadım....Sanırım yetkili servisten telefon bilgilerini alıp ulaşıyorlar...benim merak ettiğim piyasada çok fazla el değiştirmiş yetkili servise uğramayan araçlar var ....Bunlarda uygulama nasıl olacak?....

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 25, 2011, 10:31:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 25, 2011, 10:37:09 »
Toyota 2000 -2008 arası d4 motorlu  2.0 benzinli avensisleri çağırıyor... t22 ve T25 kasa.... bu kamsamda  benim aracımda çağrıldı (2001 avensis ) ama henüz bu hizmeti almadım....Sanırım yetkili servisten telefon bilgilerini alıp ulaşıyorlar...benim merak ettiğim piyasada çok fazla el değiştirmiş yetkili servise uğramayan araçlar var ....Bunlarda uygulama nasıl olacak?....

araç elbet bir gün servise uğrayacak, o zaman haber verirler, yok uğramazsa yapmazlar . . .
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Şubat 25, 2011, 10:49:01 »
Abartma Sefa :)

olabilirdi ama abi ya kapılarda kilitlenseydi o anda? arabanın içinde cayır cayır yanacaktım zenci olacaktım
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Şubat 25, 2011, 11:56:11 »
olabilirdi ama abi ya kapılarda kilitlenseydi o anda? arabanın içinde cayır cayır yanacaktım zenci olacaktım

Bu sabah işe gelirken başıma meteor düşebilirdi, çok şükür sağ salim geldim, burdayım ::)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Şubat 25, 2011, 12:01:44 »
Bu sabah işe gelirken başıma meteor düşebilirdi, çok şükür sağ salim geldim, burdayım ::)

senin arabayada meteor çeken bir madde mi koymuşlar abi  :blink: toyota hayatımızla oynuyor  :kötü: toyota hakkı abiye suikast yapmaya çalışıyor  >:( hakkı abi sana büyük oyunlar oynuyorlar  :DUR:
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Şubat 28, 2011, 10:58:28 »

siz yetkili servisi arayıp görüşebilirsiniz. ben gedizlerden 1 hafta içinde işlem yaptırdım.
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Şubat 28, 2011, 22:28:31 »
Sefa bey ben aracı yeni aldım belki bilirsiniz .Ne olu ne olmaz erken bir 80 bin bakıma soktum.Benimde yakıt hortumunu garantiden değiştirdiler bilginiz olsun.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #27 : Şubat 28, 2011, 22:35:48 »
merhaba ben de cevap bekliyorum ama henüz cevap gelmedi. aracım avensis 2004 elegent executive...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Araç: Corolla
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Şubat 28, 2011, 22:40:55 »
Toyotanın kıymetini bilin.. Arkadaşın arabasının benzin pompasını değiştirdik.Arabayla giderken, yolda giden herkes korna çalıyordu.. Tabi bize çalındığını anlamamız biraz uzun sürdü.. Yolda durduk, baktık ki araba benzin damlatıyor.. Sadık abi sağolsun hemen geldi... Benzin hortumu delinmiş, 99 model arabanın.. 
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Mart 01, 2011, 09:41:38 »
Dün itibariyle aracımda gerekli işlemler yapıldı...Yakıt borusu değişimi+ check valf ile ilgili işlemler yapıldığı faturadan anlaşılıyor....zannedersem valf denen parçada değişmiş...Ücret talep edilmedi.
Yalnız ben aracımda eskiye  göre  bir değişiklik hissettim....şöyleki; önceden düşük devirlerde araçla yol alırken vites değiştirmeden ivmelenmek istenildiğinde (araç vvti olduğu halde)  subab sesi gelirken şu an böyle bir durum sözkonusu değil..Henüz fazla km yapmadım ama ilk izlenimim bu....
Bu konuda fikir ve tecrübesi olan arkadaşların paylaşımını beklerim......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Mart 09, 2011, 09:32:59 »
güncel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Mart 09, 2011, 13:11:15 »
teslim aldım aracımı, hiçbir değişiklik fark etmedim, sadece benim avensisi mi çağırdılar?
sırf sana kıllık olsun diye çağırmışlardır, senin hondaya eğilimin olduğunu biliyorlar, intikam almak için yapıyorlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • avensis 2.0 + Astra 1.4 T
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Mart 09, 2011, 15:28:24 »
bakalım bu haftada benı cagırdılar h.sonu gıtmeyı planlıyorum herhalde sade 2.0 motorları cagırıyorlar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Mart 10, 2011, 09:48:12 »
sırf sana kıllık olsun diye çağırmışlardır, senin hondaya eğilimin olduğunu biliyorlar, intikam almak için yapıyorlar

olabilir abi zaten ayrıca masrafa girdim gaz kelebeğini falanda temizlettim bende hiç para ödemeden çıkacağım zannettim
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #34 : Mart 10, 2011, 22:29:12 »
servıs işte geldımmi şunu yapalım bunu yapalım diyorlar illaki..gerek varmıkı gaz kelebegıne temızletmeye  falan ben hava fıltresını degıstırecegım sadece oda fazla bırsey degıldır herhalde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #35 : Mart 10, 2011, 22:32:51 »
sefa bey bu arada formda baktımda sız bi ara far merceklerını degıstırdınız herhalde bu bahcelıevlerde batuhan  denen kişiye nasıl memnunmusunuz..benımde farlar bıraz az gostermeye basladı  www.fartemızlıgı.net sıtesınde ınceledım ordada yansıtıcı degısımı yapıyorlarmıs bostancı oto sanayıde sanırım bılgınız varmı bu konuda..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #36 : Mart 29, 2011, 09:08:17 »
arkadaşlar merhaba..
 dün itibariyle benim aracımı da çağırdılar(2004 AVENSİS 2.0  Elegant EXC.). hiçbir ücret telep edilmedi.. yalnız aracımda TRC OFF,ABS ve VSC ikaz lambaları yanıyordu. o sorunları da hallettiler bunun karşılığında 17 TL ödedim. toplam süre yaklaşık 2.5 saat sürdü.   toyota ya bize verdiği güvenden dolayı teşekkür ediyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Mart 29, 2011, 09:26:13 »
sefa bey bu arada formda baktımda sız bi ara far merceklerını degıstırdınız herhalde bu bahcelıevlerde batuhan  denen kişiye nasıl memnunmusunuz..benımde farlar bıraz az gostermeye basladı  www.fartemızlıgı.net sıtesınde ınceledım ordada yansıtıcı degısımı yapıyorlarmıs bostancı oto sanayıde sanırım bılgınız varmı bu konuda..

batuhan saracerle iş yapmayın sakın farlarınızın akvaryuma dönmesini istemiyorsanız.
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Mart 29, 2011, 09:28:35 »
servıs işte geldımmi şunu yapalım bunu yapalım diyorlar illaki..gerek varmıkı gaz kelebegıne temızletmeye  falan ben hava fıltresını degıstırecegım sadece oda fazla bırsey degıldır herhalde.

gaz kelebeğine toyota gedizlerde 100 lira dediler, bende yanında motor temizliğide yaparsanız olur dedim yaptılar :D
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis hastası..
  • Kan Grubu: AB+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Mart 29, 2011, 09:32:36 »
arkadaşlar merhaba..
 dün itibariyle benim aracımı da çağırdılar(2004 AVENSİS 2.0  Elegant EXC.). hiçbir ücret telep edilmedi.. yalnız aracımda TRC OFF,ABS ve VSC ikaz lambaları yanıyordu. o sorunları da hallettiler bunun karşılığında 17 TL ödedim. toplam süre yaklaşık 2.5 saat sürdü.   toyota ya bize verdiği güvenden dolayı teşekkür ediyorum.
arkadaşlar merhaba..

Mustafa bey toyotadan derklen yetkili servisten mi arıyorlar aradıklarında ne diyorlar? yani arıza ne imiş çağırılma gerekçesi ne? rica etsem öğrenebilir miyim.. benim aracım da 2004 1.6.. selamlar
2012 Opel Astra 1.3 CDTİ var ama sıkı bir Avensis hastası..