0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyota 2000 -2008 arası d4 motorlu 2.0 benzinli avensisleri çağırıyor... t22 ve T25 kasa.... bu kamsamda benim aracımda çağrıldı (2001 avensis ) ama henüz bu hizmeti almadım....Sanırım yetkili servisten telefon bilgilerini alıp ulaşıyorlar...benim merak ettiğim piyasada çok fazla el değiştirmiş yetkili servise uğramayan araçlar var ....Bunlarda uygulama nasıl olacak?....
Abartma Sefa
olabilirdi ama abi ya kapılarda kilitlenseydi o anda? arabanın içinde cayır cayır yanacaktım zenci olacaktım
Bu sabah işe gelirken başıma meteor düşebilirdi, çok şükür sağ salim geldim, burdayım
teslim aldım aracımı, hiçbir değişiklik fark etmedim, sadece benim avensisi mi çağırdılar?
sırf sana kıllık olsun diye çağırmışlardır, senin hondaya eğilimin olduğunu biliyorlar, intikam almak için yapıyorlar
sefa bey bu arada formda baktımda sız bi ara far merceklerını degıstırdınız herhalde bu bahcelıevlerde batuhan denen kişiye nasıl memnunmusunuz..benımde farlar bıraz az gostermeye basladı www.fartemızlıgı.net sıtesınde ınceledım ordada yansıtıcı degısımı yapıyorlarmıs bostancı oto sanayıde sanırım bılgınız varmı bu konuda..
servıs işte geldımmi şunu yapalım bunu yapalım diyorlar illaki..gerek varmıkı gaz kelebegıne temızletmeye falan ben hava fıltresını degıstırecegım sadece oda fazla bırsey degıldır herhalde.
arkadaşlar merhaba.. dün itibariyle benim aracımı da çağırdılar(2004 AVENSİS 2.0 Elegant EXC.). hiçbir ücret telep edilmedi.. yalnız aracımda TRC OFF,ABS ve VSC ikaz lambaları yanıyordu. o sorunları da hallettiler bunun karşılığında 17 TL ödedim. toplam süre yaklaşık 2.5 saat sürdü. toyota ya bize verdiği güvenden dolayı teşekkür ediyorum.