0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mesut abi arabam 1.3 yanlız 16'' kaldırabilir mi?? ben 15'' takıp takmamakta tereddutteyım arabamda klima var hemde orjnalınden ercan abı era ya param yok abı bısmıllah araba yenı ustume gectı türkay abı polıs sıkıntım yok buralarda benım şansıma adana vanalı egzozum vardı hala duruyo ama pek hosuma gıtmıyo sesı super otesı araba rolantideyken 6silindirli bir araba gibi gür gür gür diye calısıyodu hava filitresi oluyor mu bilmiyorum abi enjeksiyonlu deıl benım makına karbrator ayarı gerekıyormus sanırım burdada pek kımse anlamıyo takıyo yallah devam :/
taylan sende kemal abiyi aratmamışsın
Era ile bir anısı var,Tamer biliyor
hıc unutmazmıyım ercan abıcım sen 2o.. u gordun ben 17.. te kaldım ama petrolun ordan donerken nasıl geldım yanına korktun demı aha lan vuracak sımdı dıye demişindir içinden yan yan eranın yanına gırdım:D:D
tmm abi dkkat ederım yok artık yaa abı neyse bı aksam otrup beraber konusuruz bu konuyu
mesut abi bi sorum olacak ? smdı benım jantların orj. 13'' ben bunu 15'' yapınca yakıt artar mutlaka ama ben jantı alacagm adama sordum benım araba 90tl lil gaz la yaklasık olarak s.içinde 300 km gidiyo dedım 200e duser dedı bunun dogruluk payı nedır acaba ? uzun yolda 400km gdıyor buda 300e dusecek anlamına gelıyor ....o zaman ben o arabayla çanakkaleden adanaya zor gıderım :///
en fazla kaç kilo olcak kardeş ?