Gönderen Konu: ae 101 ve yapılabılecekler???  (Okunma sayısı 4132 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: ae 101 ve yapılabılecekler???
« Yanıtla #20 : Şubat 11, 2011, 18:48:09 »
mesut abi arabam 1.3 yanlız 16'' kaldırabilir mi?? ben 15'' takıp takmamakta tereddutteyım  :)

arabamda klima var hemde orjnalınden :)

ercan abı era ya param yok abı bısmıllah araba yenı ustume gectı :) türkay abı polıs sıkıntım yok buralarda benım şansıma adana vanalı egzozum vardı hala duruyo ama pek hosuma gıtmıyo sesı super otesı araba rolantideyken 6silindirli bir araba gibi gür gür gür diye calısıyodu :) hava filitresi oluyor mu bilmiyorum abi enjeksiyonlu deıl benım makına karbrator ayarı gerekıyormus sanırım burdada pek kımse anlamıyo takıyo yallah devam :/

Tamer kaldırı neden kaldırmasın ama dediğin gibi S2 light al çok hafif bi jant gül gibi binersin arabaya ;)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 11, 2011, 18:48:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • AE101
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #21 : Şubat 11, 2011, 19:03:25 »
s2 light 5.8 kg o fiyatlara daha hafifini bulmak zor zaten gayet iyi bir seçim tamer
yalnız sti kanat tarzı birşeyler yapma sade tutmaya çalış arabayı mesut abinin dediği gibi... ;)
By OuZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #22 : Şubat 11, 2011, 20:42:01 »
taylan sende kemal abiyi aratmamışsın :D

Era ile bir anısı var,Tamer biliyor :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • AE101
  • Araç: Başka Marka
« Yanıtla #23 : Şubat 11, 2011, 23:43:41 »
Era ile bir anısı var,Tamer biliyor :D :D
o zaman başka girmeyelim şimdi tamerle eranın arasına :D
By OuZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Şubat 12, 2011, 05:00:54 »
hıc unutmazmıyım ercan abıcım sen 2o.. u gordun ben 17.. te kaldım :D ama petrolun ordan donerken nasıl geldım yanına :D korktun demı aha lan vuracak sımdı dıye demişindir içinden :D yan yan eranın yanına gırdım:D:D
_street monsteer_oo1
2012 ford transit connect silver   loading...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #25 : Şubat 12, 2011, 05:19:29 »
hıc unutmazmıyım ercan abıcım sen 2o.. u gordun ben 17.. te kaldım :D ama petrolun ordan donerken nasıl geldım yanına :D korktun demı aha lan vuracak sımdı dıye demişindir içinden :D yan yan eranın yanına gırdım:D:D

Tamer 100 metre önümde durdun ne yalan söyleyim çarpıcaksın diye aklımdan bile geçmedi :D :D :D senın durmanda bişey yoktukı mıcırlar saolsun ;)  bide kılometreyi sansurlesende yazma forum kuralları ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Şubat 12, 2011, 05:23:25 »
tmm abi dkkat ederım :D yok artık yaa abı neyse bı aksam otrup beraber konusuruz bu konuyu :D
_street monsteer_oo1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Şubat 12, 2011, 06:29:02 »
mesut abi bi sorum olacak ???? smdı benım jantların orj. 13'' ben bunu 15'' yapınca yakıt artar mutlaka ama ben jantı alacagm adama sordum benım araba 90tl lil gaz la yaklasık olarak s.içinde 300 km gidiyo dedım 200e duser dedı bunun dogruluk payı nedır acaba ???? uzun yolda 400km gdıyor buda 300e dusecek anlamına gelıyor ....o zaman ben o arabayla çanakkaleden adanaya zor gıderım :///
_street monsteer_oo1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #28 : Şubat 12, 2011, 08:08:34 »
tmm abi dkkat ederım :D yok artık yaa abı neyse bı aksam otrup beraber konusuruz bu konuyu :D

Dün gece geldin'de kusura bakma misafir gelicekti gitmem gerekiyordu zaten mesai saatimde değildi :D gece 12'den sabah 10 a kadar benım saatım geri kalan zamanda benı dukkanda görmen biraz zor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Şubat 12, 2011, 09:49:51 »
mesut abi bi sorum olacak ???? smdı benım jantların orj. 13'' ben bunu 15'' yapınca yakıt artar mutlaka ama ben jantı alacagm adama sordum benım araba 90tl lil gaz la yaklasık olarak s.içinde 300 km gidiyo dedım 200e duser dedı bunun dogruluk payı nedır acaba ???? uzun yolda 400km gdıyor buda 300e dusecek anlamına gelıyor ....o zaman ben o arabayla çanakkaleden adanaya zor gıderım :///
ağır jant alma 1.3 arabaya.. jantı almadan önce al bi tart bi kilosuna bak
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Şubat 12, 2011, 09:54:28 »
en fazla kaç kilo olcak kardeş ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #31 : Şubat 12, 2011, 10:10:02 »
en fazla kaç kilo olcak kardeş ?
tabii ki bi rakam veremem de orjinal saç jantını tartıp arada uçurum olmamasına özen göstermek çok mantıklı geldi bana :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Şubat 12, 2011, 10:16:55 »
:) anladım turkei'm...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Şubat 13, 2011, 01:17:58 »
önemli değil ercan abı ayarlarız bı gun biseyler :) türkay abı menzil ciddi derecede düşer mi peki ?? bıde benım bu araba ıcın bı hayalım var  hayalımı gerceklestırebılırsem benım arabanın ustune 4a-fe motor koymak ıstıyorum bu motoruda güzel bir soğuk hava deposuyla beslemek ıstıyorum örnğ.. turboo :) çuufff  çuffff  ayrıca arabamın tamponlarında vuruklar vardı ufak tefek bu ay ıcerısnde boyanıcak tamponlardakı sınyallerın oldugu kısmını kapattrsam nasıl olur ???

Uploaded with ImageShack.us
_street monsteer_oo1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #34 : Şubat 13, 2011, 08:21:45 »
şimdi belki sana çok garip gelecek ancak 4afe ve turbo gibi radikal planların varsa eğer sat bu arabayı, ama gidip 4afe ae101 al demiyorum :D 4a motorlu 6.000tlye AE86, nam-ı diğer Hachi-Roku (ハチロク) var :D ona takarsın 4afe motoru, ona takarsın turboyu, ona yaparsın masrafı satarken de yaptığın masrafın karşılığını alırsın, binerken de.. arkadan itişli güçlü bir aracın olur, hem kullanmaktan zevk alırsın hem de harcadığın paraya değer :)

sorularına dönecek olursak;
yok abi menzil ciddi derecede düşmez... sürekli yavaşlayıp hızlanmıyorsan farketmez bile.. eğer tek parça angel eye gibi bir planın varsa veya hali hazırda takmışsan kapat o kısımları bence güzel duruyor, hatta bir de tampon altına lip yaptırabilirsen muhteşem olur hazır boyanırken o da çıkar aradan, önde hoş bir görüntü yakalarsın

not: neden tek parça angel dedim; o angelın köşelerinde normalde herkesin park olarak bağladığı kısımlar var, turuncu park ampulü takarak sinyal yaptım ben onları.. o şekilde kullanıyorum.. ön tarafta sinyal şart. eğer sinyal yapmayacaksan başka bir şekilde hiç elleme tamponu.. alternatifini bul sinyalin ondan sonra iptal et tampondakileri ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Şubat 13, 2011, 15:28:47 »
bende parkın ıcıne koyucam abı eger guzel olursa içine 2 yada 3 sıra led atmayı dusunuyorm :) ledlerde dedgın gıbı turuncu olacak......neden bu arabayla ugrasıyorum cunku bu arabanın huyunu suyunu gecmısını bılıyorum abı benım arabanın cıddı bı kazası yok ılanlarda bakıyorum sagından solundan darbelı mutlaka... ful orjnal olanlar var onlarda 16..17binden bahsedıyor uçuşlardalar yani bide bu kasalar cok hosuma gıdıyo ozellıklede beyaz :) tek angellı olucak abı  farlar bu arada :)

not:abı benım arkadan cekıslı guclu bı arabam olursa ben fazla yasamam :D
_street monsteer_oo1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #36 : Şubat 13, 2011, 20:12:14 »
:D arkadan itiş candır :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Şubat 15, 2011, 21:38:15 »
evet abi bak kendı agzınla soyluyorsun candır :) canımdan olmak ıstemıyorum ben sahsen :) ae101 bıle kafayı cızıyo benım kullanıslarıma 6.ust kılblutor contasını krank kecesını degstryorum abii düşün gerisini artk :D AE86, nam-ı diğer Hachi-Roku (ハチロク) her turlu gıder :) kıbrısta amcamın oğlu tampon ayarlıcak bna inşallah bi araştırma yapıcak ona gore nisanda kıbrısa gıdıp bakıcaz alıcaz gelıcez :)
_street monsteer_oo1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #38 : Nisan 18, 2011, 01:48:35 »
 :alkis: