0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Safranbolu'da sanirim 12 sene kadar önce bir konferans yapilmisti ve bizim klüp ev sahibiydi. Imren'den az cifte kavrulmus lokum yemedim. Güzel yerdir Safranbolu.
abi sen karabükte kalmışsın safranboluya geçecektin. ayrı bir yer gibidir safranbolu. oksiyeni artar birden havanın. çifte kavrulmuş lokum'da safrantat'ın üzerine yoktur...
Safranbolu'ya herhalde 5 kere gitmisimdir; öyle hatirliyorum ama cok da israr etmeyeyim.Arasta denilen eski pazar ve hamamin tam önündeki meydanin orada, eski bir binada Imren sekerleme ve lokum satardi.Orasinin Karabük olmamasi lazim; eski Safranbolu olan kisimi diye biliyorum. Karabük tarafina bir kere gecmistik; o da kongre yemegi icin gitmistik. Icine girmeden sahil yolundaki bir lokal ayarlanmisti. Atmayim ama Demir Celik'in lokali gibi hatirliyorum; sene 1999 veya 2000.
Davet icin tesekkürler; kismet diyeyim.Uzun süredir gitmedik; arkadaslarimizi da göremedik.Ordaki ünlü konaklardan birini almislar, otel haline getirmisler. Adindan emin degilim ama Gökce Ana Konagi gibi bir seydi. Cok güzel olmus.
o konağı hiç duymadım. ama artık bütün konaklar pansiyon olmaya başladı...
o balıkların mangalda çekilmiş fotosu yokmuydu
tam olarak neresi çözemedim burayı bende safranboluluyum safranbolu korumanın başkenti
Hem iş hem keyif çok güzel olmuş, levreklerim pişmiş halimi görünmüyor, hemen yutuldular galiba Ellerine sağlık fotoğraflar da güzel, kar da çok güzel. Soğuk olduğu kadar da temiz güzel bir hava. Orada mangal olmayacak ta nerde olacak.
fotoları yeni gördüm, hangi ara gidip geldin ellerine sağlık gitmiş kadar olduk
Isimi düzgün hatirlamiyordum; tekrardan baktim. Gökcüoglu Konagi imis. Ici restore edilirken gezmistik; cok otantik bir yer