Gönderen Konu: Safranbolu-Bartın arası Karanlı Dere kar fotoğrafları  (Okunma sayısı 4543 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
Ynt: Safranbolu-Bartın arası Karanlı Dere kar fotoğrafları
« Yanıtla #20 : Mart 03, 2012, 00:46:47 »
Safranbolu'da sanirim 12 sene kadar önce bir konferans yapilmisti ve bizim klüp ev sahibiydi.
Imren'den az cifte kavrulmus lokum yemedim.

Güzel yerdir Safranbolu.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 03, 2012, 00:46:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 04, 2012, 14:52:38 »
Safranbolu'da sanirim 12 sene kadar önce bir konferans yapilmisti ve bizim klüp ev sahibiydi.
Imren'den az cifte kavrulmus lokum yemedim.

Güzel yerdir Safranbolu.
abi sen karabükte kalmışsın safranboluya geçecektin. ayrı bir yer gibidir safranbolu. oksiyeni artar birden havanın. :) çifte kavrulmuş lokum'da safrantat'ın üzerine yoktur... :D
Opel VecTRa C 2oo5 Comfort
Toyota CoroLLa E12 2004 Sol...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • 96 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Mart 04, 2012, 16:00:07 »
abi sen karabükte kalmışsın safranboluya geçecektin. ayrı bir yer gibidir safranbolu. oksiyeni artar birden havanın. :) çifte kavrulmuş lokum'da safrantat'ın üzerine yoktur... :D

Safranbolu'ya herhalde 5 kere gitmisimdir; öyle hatirliyorum ama cok da israr etmeyeyim.

Arasta denilen eski pazar ve hamamin tam önündeki meydanin orada, eski bir binada Imren sekerleme ve lokum satardi.Orasinin Karabük olmamasi lazim; eski Safranbolu olan kisimi diye biliyorum. Karabük tarafina bir kere gecmistik; o da kongre yemegi icin gitmistik. Icine girmeden sahil yolundaki bir lokal ayarlanmisti. Atmayim ama Demir Celik'in lokali gibi hatirliyorum; sene 1999 veya 2000.

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 04, 2012, 16:05:52 »
Safranbolu'ya herhalde 5 kere gitmisimdir; öyle hatirliyorum ama cok da israr etmeyeyim.

Arasta denilen eski pazar ve hamamin tam önündeki meydanin orada, eski bir binada Imren sekerleme ve lokum satardi.Orasinin Karabük olmamasi lazim; eski Safranbolu olan kisimi diye biliyorum. Karabük tarafina bir kere gecmistik; o da kongre yemegi icin gitmistik. Icine girmeden sahil yolundaki bir lokal ayarlanmisti. Atmayim ama Demir Celik'in lokali gibi hatirliyorum; sene 1999 veya 2000.
bizim klup kardemirin toplantılarını falan düzenledikleri yerdir. evet cinci han'ın önündeki imren'dir yanında safrantat falanda vardır. haziranın 10'dan sonra buyrun gelin beklerim :) şimdi bandırmadayım malum öğrencilik :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • 96 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Mart 04, 2012, 16:14:43 »
Davet icin tesekkürler; kismet diyeyim.
Uzun süredir gitmedik; arkadaslarimizi da göremedik.
Ordaki ünlü konaklardan birini almislar, otel haline getirmisler. Adindan emin degilim ama Gökce Ana Konagi gibi bir seydi. Cok güzel olmus.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mart 04, 2012, 16:19:52 »
Davet icin tesekkürler; kismet diyeyim.
Uzun süredir gitmedik; arkadaslarimizi da göremedik.
Ordaki ünlü konaklardan birini almislar, otel haline getirmisler. Adindan emin degilim ama Gökce Ana Konagi gibi bir seydi. Cok güzel olmus.
o konağı hiç duymadım. :) ama artık bütün konaklar pansiyon olmaya başladı... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • 96 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Mart 04, 2012, 16:34:13 »
o konağı hiç duymadım. :) ama artık bütün konaklar pansiyon olmaya başladı... :)

Isimi düzgün hatirlamiyordum; tekrardan baktim. Gökcüoglu Konagi imis. Ici restore edilirken gezmistik; cok otantik bir yer.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Mart 05, 2012, 13:34:30 »
o balıkların mangalda çekilmiş fotosu yokmuydu
   Yemekle meşgul olduğumdan mütevellit aklıma gelmedi Kemal abi :( :(
tam olarak neresi çözemedim burayı :) bende safranboluluyum :) safranbolu korumanın başkenti :)
   Bartın yolu üzerinde burası Fatih bey.Safranbolu'lu olup ta burayı görmediysen sizin adınıza üzülürüm doğrusu :(

Hem iş hem keyif çok güzel olmuş, levreklerim pişmiş halimi görünmüyor, hemen yutuldular galiba :) Ellerine sağlık fotoğraflar da güzel, kar da çok güzel. Soğuk olduğu kadar da temiz güzel bir hava. Orada mangal olmayacak ta nerde olacak.
   O gün Ankara'ya dönmek yerine Safranbolu'da kalıp gezmek istedim.Ali abi bizim otobüsün kaptanıydı bir zamanlar.Onu da yanıma alıp gitmiştik.Mükemmel bir hava vardı :)

fotoları yeni gördüm, hangi ara gidip geldin :)  ellerine sağlık gitmiş kadar olduk :)
   Geçen yıldan kalma fotoğraflar.Bu sene geçtiğimde bu kadar kar yoktu...
Imren'den az cifte kavrulmus lokum yemedim. Güzel yerdir Safranbolu.
   Ben Safran Tat'ın çifte kavrulmuşunu,Özer lokumlarının da sade lokumunu seviyorum :) Şimdi olsa da yesek :D

Abi Karabük'te bir numara yok.Ne varsa Safran'da var.Akşamları yemeye,içmeye hep Safran'a çıkıyorduk.Baktık olacak gibi değil evi'de oraya taşımıştık.Geçen sene Safranbolu berbat bir haldeydi.Geçen gittiğimde yollar asfaltlanmış,kaldırımlar yapılmış.Kent estetiğine yeni yeni el atmaya başladılar ve şehir güzelleşmeye başladı.Birde baca denetimi başlanırsa Safranbolu kış mevsiminde de güzel olacak...
Isimi düzgün hatirlamiyordum; tekrardan baktim. Gökcüoglu Konagi imis. Ici restore edilirken gezmistik; cok otantik bir yer
   Emine teyze'de evini "Emine Hanım konağına" çevirmiş :)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR