Gönderen Konu: 2,0 2005 Model Avensis hem de LPG li  (Okunma sayısı 4246 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Ynt: 2,0 2005 Model Avensis hem de LPG li
« Yanıtla #20 : Şubat 23, 2011, 00:17:43 »
selam arkadaşlar D4 avensislerde lpg dönüşümünde herhangi bir sorun lar olmamakla beraber araçlarda perfonmans kaybı yok yakıt tasarufu sonderece iyi   olduğunu çok iyi biliyorum yanlış anlaşılmasın izmirdekı ustanın reklamını yapmıyorum avensisD4 2.0 kullanan doslara bilgi için. Malum benzin 4 tl dayandı.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 23, 2011, 00:17:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 23, 2011, 01:06:40 »
çoook tartışıldı bu konu, sıralı sistem olmadığı sürece bi işe yaramaz, kuş serisinin- broadwayin kullandığı lpg sistemi ne kadar uyar d4 motora. hem kullanılmayan benzin enjektörleri devamlı patlamaya maruz kaldığı için bir süre sonra kullanılamaz hale geliyor. diyeceksinizki benzinle çalışırken patlama olmuyormu, evet oluyor ama birincisi lpg ile benzinin patlaması aynı değil, ikincisi benzin enjektörden geçerken hem enjektörü kısmen soğutuyor hem de temizliyor. bunlar benim tesbitlerim değil usta tesbitleri.

bunun yanında fiyat tarifesi hoşuma gitti. aynı malzemeyi kuşlara takınca 500 TL, D4 avensise takınca 1300 TL
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...