0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
listeyi güncelleyen arkadaşlar için bir sıkıntı yoksa bugün yarın sahayla görüşüp 14 nisan akşamı için rezervasyon yaptırmayı düşünüyorum. başlama saati 9/9:30/10 alternatiflerinden biri olacak yüksek ihtimâlle. o zamana kadar kadromuz şekillenir. eksik oyuncuları da bir şekilde tamamlarız.
saat 19 da izmitten çıkacağım onun için 21:30 olması benim açımdan daha iyi olur .
Herkes gelebilir tabikide Selçuk.Yegane 21 'i diyen benim ama diğer tarihlerde büyük ihtimalle uyar bana. Takımlar çıkar böyle gidersek.Bu arada sahanın topları iyi midir? Son oynadığımız yerdekiler(Doğan bilir) berbattı.
sahanın topları iyi. her zevke göre mevcut. hatta web sitesinde avrupa standartlarındadır gibisinden iddialı bir açıklama mevcut.
Ooo, süper. Bu arada, orada tribünleri bile doldurabilmemiz lazım aslında.
Selçuk abi ekleyelim seni de hemen listeye, anlayan kimse yok zaten dan dun yaparız birşeyler
sahayla az önce yaptığım görüşmede cumartesi günü için sadece gece 1de yerlerinin olduğunu söylediler. düzenli oynayan abonelere otomatik olarak yer mi ayrılıyor ne yapılıyor anlamadım. nasıl bir sistematiğe sahip olduklarını çözebilmiş değilim. bu yüzden alternatif sahalara yönelmemiz gerekiyor.olanaklar olarak kayıt yaptıramadığımız sahaya en yakın bir de yenibosna'da E-5 üzerinde kültür üniversitesi yanında londra camping tesisleri vardı. orayı da aradım. cumartesi günü için akşam 7'den sonra sahalarının olmadığını söylediler. geriye benim tavsiye edebileceğim tek bir saha kaldı. o da terazidere metro istasyonunun yanındaki tesis. üstü kapalı değil ama saha zemini güzeldir. otomobille ulaşımı bilmeyen için zordur fakat belirli bir noktada buluşup topluca hareket edilebilir. onay verilirse irtibata geçebilirim. görüldüğü üzere hafta sonu maç yapmak oldukça zor.bu arada bildiğiniz alternatif sahalar varsa önermekten çekinmeyin lütfen.
CUmartesi akşam 1 seferliğine maç yapmak biraz şans işi, bu bahsettiğin ilk saha için 28 Nisana rezervasyon yapma şansımız var mı?
Doğan abi, tekrar söylüyorum. Ben hiç anlamam
Ben aslında Messiyim ama kalın giyiniyorum anlaşılmasın diye