Anket

Forumda en çok Burç hangisi merak ettik , Bu anketi sunduk :')

Koç (21 Mart-20 Nisan)
1 (6.3%)
Boğa (21 Nisan - 21 Mayıs )
2 (12.5%)
İkizler (22 Mayıs - 22 Haziran)
0 (0%)
Yengeç (23 Haziran - 22 Temmuz)
2 (12.5%)
Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)
1 (6.3%)
Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)
0 (0%)
Terazi (23 Eylül - 22 Ekim)
1 (6.3%)
Akrep (23 Ekim - 21 Kasım)
4 (25%)
Yay (22 Kasım - 21 Aralık)
2 (12.5%)
Oğlak (22 Aralık - 21 Ocak)
1 (6.3%)
Kova (22 Ocak - 19 Şubat)
0 (0%)
Balık (20 Şubat - 20 Mart )
2 (12.5%)

Toplam Oy Verenler: 16

Gönderen Konu: Burçlar ve Özellikleri.  (Okunma sayısı 23612 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: Burçlar ve Özellikleri.
« Yanıtla #40 : Ocak 18, 2011, 16:21:07 »
  Faldır, üfürükçülüktür vs. hiç sevmem, haz almam. Ama bazı şeylerin olmadığı anlamına gelmez benim sevmemem. Günlük burç tabirleri vs. lere ise ne inanırım ne de takip ederim, hatta iğrenç bulurum. Diğer taraftan bazı rüyaların derinden, İlahi şekilde geldiğine ve özel anlamlar içerdiğine inanırım ve hatta bilirim. Yani sadece pozitif bilimler vardır dersek biryerlerde yanlış yapmış oluruz, Meta denen ancak henüz açıklayamadığımız ancak bu olmadıkları anlamına gelmeyen bazı olgularda vardır. Tıpkı iki çeşit bilinmeyen olduğu gibi. Bilinmeyen ve Mutlak Bilinmeyen ancak insanoğlu neyin bilinmeyen, neyin mutlak bilinmeyen olduğunu önceden bilemez.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ocak 18, 2011, 16:21:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ocak 18, 2011, 17:47:09 »
Hakan bey bilinmeyen ve esrarengiz olayları tabi ki inkar edemeyiz.  Fakat bilinen ile bilinmeyenin birbirine karıştırılmasına karşı çıkmalıyız. Yani birisi televizyona çıkıp ben buna inanıyorum sen de inan derse tamam. Hatta "bu yeni bir din, efendim ben de bu dinin rahibiyim, inancımı yayıyorum" derse ona kim ne diyebilir.
Ama kendilerine bilim adamı süsü veriyorlar. Bu artık bilim oldu diyorlar. Tüm medyadan itibar görüyorlar. Dünyanın parasını kazanıyorlar. TV insanlara bunları "gerçek budur" diye sunuyor. "Dur senin zodyak şemanı hesaplayayım" deyince mesela işin içinde "hesap" ve "şema" kelimeleri var ya.. İnsanlar bunu MR çektirmek veya kan tahlili yaptırmak gibi bilimsel bir işlem olarak görüyorlar.
O zaman işte dolandırıcılık oluyor.
Ve bu büyük bir sektör. Herkes bundan yararlandığı için bu yalanı besliyorlar.

Bu arada rüyalara ben de inanırım. Hatta insanlar arasındaki sevgi ve akrabalık bağlarının onları içten içe, farkında olmadıkları bir ağ (network) üzerinden bağladığını düşünüyorum. Birinin başına gelen kötü bir olayın sevdiği kişilere "malum olması" kültürümüzde olan birşeydir ve buna da inanırım. Ama bu kişisel bir inanç işte, ben bunu bilimsel bir veri gibi sunarsam olmaz.
Haa inanç konusunda serbestiz tabi ki ama orada da şöyle bir kısıt vardır. İnancınız dininize aykırı ise, dininiz açısından kötü bir duruma düşersiniz. Onun da kendi kuralları vardır malum.
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #42 : Ocak 18, 2011, 18:05:51 »
  Her noktada aynı fikirdeyiz Ahmet bey, bunları TV. vb. yayın orgnalarında bende görünce çok üzülüyorum. Bunların zararları da gerçekten yadsınamaz. Tv. 'de gizli reklam vs. gibi noktalara dikkat ederken asıl bunlar gözden kaçıyor bence denetleme kurumları tarafından.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ocak 19, 2011, 00:31:01 »
başak burcu erkeği de hiç çekilmez hee....

Ahh Hande ablacım gel bir de bana sor :) aslında ben burçların özelliğini pek bilmiyorum ama ilk sayfayı okuyunca dedim ki iste Tunç :)) Ancak bu kadar güzel özetlenebilirdi :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #44 : Ocak 19, 2011, 10:19:47 »
  Gül gibi çocuk Tunç, ne zararını gördünüz, Tunç'a laf söyletmem heleki burçlar ile. Daha İzmir'i gezeceğiz İnşallah güzel günlerde Tunç ile. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Ocak 19, 2011, 10:34:16 »
Dışı seni içi beni yakar Hakan abi :) 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Ocak 19, 2011, 10:43:22 »

senin burcun ne? :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Ocak 19, 2011, 10:51:48 »
benim burcum terazi :) ama başak burcundan (tunc tan ) daha dengeliyim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Ocak 19, 2011, 10:54:21 »
vayy vayy vayy gelin-görümce burda  konuya  akmışlar  haberimiz  yok, ben  portal da  konuya  Hande  ablanın  yazdığını görunce  bana  cevap vermiştir diye girdim, meğer  Duygucum  gelmiş yorum  yapmış, haber de  vermemiş, Hakan abi  korumus( canımsın abim ) yine  tüm  ibre  banaa   dönmüş.
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Ocak 19, 2011, 10:54:30 »
Köy yerinde çocuklar muhtar şehre indiğinde kütüge yazdırılırdı. Eskiden benimde kimlikte doğum tarihim 01 mayıs yazıyor.Lise 3 filandım o zamanlar. Kızarkadaşım tam bir burç ve astronomi delisi idi. Hergün birşeyle gelirdi.Yok ay şöyle olmuş saturün bilmem kaç açı yapmış bu yüzden sinirliyimişim yarın pluton şöyle olacak mış yarın konuşalım filan  :D :D Zaten okul bitti aşkta bitti şimdi  fizikçi biriyle evli ve adam böyle şeylere acayip gıcık oluyor :)

Neyse bir gün Anneme sordum.Maksadım burcum ne yükselim ne onu öğremek
Cevap  : yaza doğru biberleri toplama mevsimi doğmusum yer tarla (doğuştan proleterim yani )
eee saat kaç civarıydı Anne
Valla çok sancım vardı ama babaannen ancak inekleri sağmayı bitirmişti

Yani benim burcumu öğrenmek kripto çözümüne dönüşmüştü bende vazgeçtim zaten ama kimlikte yazanı kabul ediyoum mecburen
Öküz burcumu diyeceğiz boga mı diyecez bilemem artık hahahahahaha
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #50 : Ocak 19, 2011, 10:56:25 »
Bak o konuda haklısın. :) Ama iyi birisi olmak çok önemlidir, e hepimizde biraz delilik var ama iyi insan çok az var artık malesef, bu yüzden bunu iyi değerlendirmek lazım. Gerisi iletişimde yatıyor zaten.

benim burcum terazi :) ama başak burcundan (tunc tan ) daha dengeliyim :)
Bu cevap kapak olsun bazı Ot burçlulara. :)

Mehmet Ali, gerçekten çok güzel bir yaklaşım, bende çok güldüm. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Ocak 19, 2011, 11:05:30 »
haklısın Hakan abi. günümüzde iyilikler ve iyi insanlar azınlıktayken çok şanslı olduğumu düşünüyorum. dediğiniz gibi bunu da iyi değerlendirmeye çalışıyorum zaten. o ince çizgide yola devam :)

Hande abla galiba burası kızışacak ,tunc u da alıp kaçıyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Ocak 19, 2011, 11:59:32 »
@Mehmet Ali Yıldız.... :rofl: :rofl: Allah iyiliğinizi versin....

@Duygu'cuğum ben de bir başak burcu olarak Tunç'u desteklemek zorundayım biz dengesiz değiliz etraf dengesizlik yapınca dengemiz bozuluyor.... :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #53 : Ocak 19, 2011, 19:41:29 »
  İki insan birbirine destek olunca, gönüller bir olunca, sabır, saygı, savgi olunca herşeyin üstesinden gelinir, dünyanın gerçek güzelliklerinin, zevkelerinin farkına varılır. Yeterki her zaman birbirinizi kollayın, her şartta ve durumda.
 Başak burcu bayanlarının söylediğini çok takma, onlar hep karıştırır zaten, bayan endişeler. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #54 : Ocak 19, 2011, 20:15:15 »
Kova burcu erkeği nazik, iyimser, özgürlüğüne düşkün ve çok yönlü yapısıyla dikkati çeker. Çok yönlü oluşu zor anlaşılan bir kişilik sergilemesine neden olur. Duygularını kolay kolay belli etmez. Hoş ve neşeli kişiliği toplum içinde sevilen bir insan olmasını sağlar.   

Tamamıyle bu benim  :islik: :islik: :islik: :islik:

Burçlarla hiç alakam yoktur ama okuyunca ahanda bu ben dedim daha çok alakadarmı olsam napsam  :islik: :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Ocak 19, 2011, 22:35:47 »

Alıntı
  *Yay Burcu Erkeği Genel Özellikleri
 Yay burcu erkeği entelektüel, duyarlı, meraklı, neşeli ve cana yakın yapısıyla dikkat çeker.İyi niyetli ve konuşkandır. Dostlarına düşkündür ve arkadaş canlısıdır.
 Hareketsizlik yay burcu erkeğini sıkar. O hep hareketli olmalı ve açık havada bulunmalıdır. Kapalı ortamlarda çok uzun süre kalmaktan hoşlanmaz.
 Yay burcu erkeği birçok konuda bilgi . Bu da onun meraklı bir yapısı olmasından kaynaklanır. Eleştirmeyi sever ve açık sözlüdür. Bazen bu açık sözlülük pot kırma sınırını da aşabilmektedir.Cömertliğiyle tanınan yay burcu erkeği harcamalarında savurganlık sınırını fazlasıyla aşabilir.
 Özgürlüğüne aşırı derecede düşkün olan yay burcu erkeği yalnızlıktan keyif alır, ilişkilerinde kolay kolay bağlanamaz ve evlilikten korkar.Onlar için karşı cinste aradıkları en önemli özellik güzelliğin yanı sıra kafa yapısıdır. Bilgili ve kültürlü kadınlarla sohbet etmekten keyif alır.
 Yay burcu erkeği bir kadından hoşlandığı zaman ilgisini yoğun bir biçimde gösterebilir. Fakat daha sonra aradığını bulamadığını anladığında çabucak sıkılıp uzaklaşabilir. Bu nedenle bir yay burcu erkeğini iyice anlamaya çalışmak gerekir.
 Yay burcu erkeği gerçekten severse bağlanır ve evlenmekten korkmaz. Çocuklara düşkündür ve ömür boyu mutlu bir evliliği olacaktır.

Amannn tanrım işte bu benim :D :P :rofl:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #56 : Ocak 20, 2011, 06:48:00 »
Yay ama hangi yaysin Ercüment? Spor mu, arazi mi, standart mi? :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Ocak 20, 2011, 15:27:58 »
Yay ama hangi yaysin Ercüment? Spor mu, arazi mi, standart mi? :-)

Aman tanrım  :argh: Hertürlü biliyorsun Hakan abicim havuzda spor modu arazide arazi modu okulda şıtandart :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #58 : Ocak 20, 2011, 15:48:32 »
  :) Okulda arazi modu olmasında. :) Ama çalışkan olduğunu biliyorum ve takdir ediyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #59 : Ocak 20, 2011, 15:54:52 »
  :) Okulda arazi modu olmasında. :) Ama çalışkan olduğunu biliyorum ve takdir ediyorum.

Fizik dışında herşey yolunda :D fiziğide karıştırmaya gerek yok :argh: Teşekkür ederim Hakan abicim :)