Gönderen Konu: 2.el araba satanların, aynı arabanın sıfırı kadar para istemeleri  (Okunma sayısı 3101 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Pazarlığın farz olduğu bir ülkedeyiz, unutmayın.
Ayrıca, "Ne kopartırsam kârdır" düşüncesi de var.

Aslında dinin sömürüldüğü bir ülkedeyiz.bende arabamı satarken adam pazarlık sünettir diyor.yahu ne biliyorsun karşındakinin hıristiyan olmadığını veya ateist olmadığını.Ne bencil bir toplum.herkes kendisi gibi zannediyor karşısındakini.veya öyle olmasını istiyor. istediği gibi birini buluncada öpmeye çalışıyor.Nasıl bir inanç bu yaa. artık sorgulanmalı böyle şeyler.
Corolla Comfort Ekstra(Dizel)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Akroenos 03
  • Kan Grubu: ---
Kardesim karar adamın fiyat adamın bu işte mantık yok zaten yeni degil eski arabalarında fiyatları cok yüksek mesela birisi 2001 model corollaya 80.000 km de 15.000 tl istiyor digeride 1993 model 220.000 km de corollaya 14.000 tl istiyor bunun mantık neresinde :) Arıyosun adamı ortada bulusalım diyosun hem fiyet düşmüyo hem tutulan kasa cart curt bişeyler sayıyo ne olursa olsun yeni yenidir benim gözümde ful 2. el alacagıma araba boş olsun yeni olsun :)
I love my Corolla & Yaris

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • daihatsu yrv turbo 1.3 lt 140 hp
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür edildi
ibrahim arkadaşımın dediği gbi 92-93 corollalar 14 e satılırsa, 90 model broadway, broadway'da bir dükkan parasına satılırsa vs... diğer herkes de benim aracımın bunlardan neyi eksik der ve daha fazla fiyat ister.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Şimdi beyler bazılarınız başlıgı anlamamış almazsın olur biter demiş..Zaten alan çıkmıyo mevzu bu değil.. Birazda geyik olsun diye açmıştım ama  ben 2. elcilerin sıfır kadar para istemesinden bashediyorum.. Adam 2. el 20.000 deki dizel corolla comforta 46000 istiyo.. sıfırı ne kadar bu arabanın 44900..Sıfırından daha pahalı ve buna yakın fiyat isteyen bi sürü ilan var bakarken emininm hepiniz söyleniyosunuzdur..

Yoksa biraz daha düşük modellerde istenilen fiyatlara bişey dediğim yok araban temizdir piyasanın üstünde değer istersin yada tok satıcısındır..Bende de 97 gli var 130000 de piyasası ne kadar 12-13 ama ben ne istiyorum 14500.. Yani diyiceğim şu ikisini karıştırmamak lazım (:  saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
Aslında dinin sömürüldüğü bir ülkedeyiz.bende arabamı satarken adam pazarlık sünettir diyor.yahu ne biliyorsun karşındakinin hıristiyan olmadığını veya ateist olmadığını.Ne bencil bir toplum.herkes kendisi gibi zannediyor karşısındakini.veya öyle olmasını istiyor. istediği gibi birini buluncada öpmeye çalışıyor.Nasıl bir inanç bu yaa. artık sorgulanmalı böyle şeyler.
Evet, sorgulamalı ancak sorgulayacak kimse yok.
Benim böyle bir yorum yazmam, bu yorumu desteklediğim anlamına gelmez !
Evet, türk milettinde empatı duygusu sıfır malesef... !
Türkiye'deki inanç şekli "rab bena", yani "hep bana". Hep tırpan ile kendine doğru çeker türk insanı.
Evet, çok ilginç bir toplumuz gerçekten.