0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cüneyt bey , eger gercekten kilometresi doğru ise güzel araç ama mutlaka ekspertiz yaptır. Ben 28 aralıkta 98 model otomatik vites 123.000 Km de bir Carina aldım , bunu bile bulmak zor oldu , 98 model aynı kategorideki araçların hepsi yüksek fiyatli iken bulundugum il de yani muğlada alıp satan az olduğu için( " galerici deyimiyle piyasası yok ) " ) ama hikaye bu söylenen , bu arabanın hakettiği daha fazlasıdır. önceki arabam olan R9 Broadway arabamı tamire götürdüğüm ustanında 93 model coronası var , onun da tavsiyesi ve teşvikiyle aldım. Toyotaclubtr nin de çok katkısı oldu araştırmalarıma.. Şimdilik çok memnunum arabamdan , benim için en önemlisi yedek parça temini ve tamir edecek usta idi her ikiside mevcut Bence sen kaçırma bu arabayı pişman olmayacaksın. LPG taktıracaksan yerlide Aldesa ithalde zavoli taktır
kardeşim carina 2.0 gli ye bindim suan avensise biniyorum 125 beygir bir motora sahip tek depo ile net 750 km yol yapıyodum sehir dışı tabi konfor on numara 160 170 le giderken sanki oturma odasında oturuyosun rahat bir arabadır avrupa arabaya binmediysen yada 2.0 motor kullanmadıysan tavsiye ederim sonucta toyota ama bu kasalar 97 98 99 her kasa süper ancak yatan araba ise biraz masraf olabilir ben derimki mutlaka carinayı dene ve cantlarını degiştir saygılar.
kilometrenin gerçek olduğundan emin ol. çok düşük yau.birde araç 10 ay yatıyor demiş, uzun süre yatan araçların yürüyen aksamında sıkıntı olabiliyor. iyi kontrol ettir.ama içi temiz gözüküyo.
Toyota yetkili servislerinde Expertiz hizmeti veriyorlar randevu alıp giderseniz bakarlar.Bedeli 150 ile 200 tl arasında diye biliyorum araç gerçekten güzel.
Yazdığı gibiyse çok iyi.. döşemelerin durumu kmsini belli eder. Onun dışında yaşlanmayan ve ölmeyen bir arabadır tabi sen hata yapmadıkça..
o fiyata avensiste bulabilirsin, bence araba yaşlı
Cüneyt Bey, buna ne dersiniz? http://www.araba.com/3333765/Toyota%20Carina%20GLİ
yalnız bu araçların ciddi parça sıkıntısı var bence o yüzden avensis düşünmelisiniz....geçen sene 99 avensis vardı bendede...15.250 satmıştım.gerçekten çok güzel arabalar yalnız frenlerine iyi diyen bulamazsınız arkalar kampana olduğundan ,biraz geç durabiliyorlar
aldınmı Carinayı satılmış araba sahinden.com da yok artık