Gönderen Konu: Bu Carina Yorum bekliyor ahali>>>  (Okunma sayısı 4083 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hayat paylaşınca güzel
  • Araç: Carina
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: Bu Carina Yorum bekliyor ahali>>>
« Yanıtla #20 : Ocak 12, 2011, 19:47:42 »
Cüneyt bey ,  eger gercekten kilometresi doğru ise güzel araç ama mutlaka ekspertiz yaptır. Ben 28 aralıkta 98 model otomatik vites 123.000 Km de bir Carina aldım , bunu bile bulmak zor oldu , 98 model aynı kategorideki araçların hepsi yüksek fiyatli iken bulundugum il de yani muğlada alıp satan az olduğu için( " galerici deyimiyle piyasası yok  :)) " )   ama hikaye bu söylenen , bu arabanın hakettiği daha fazlasıdır. önceki arabam olan R9 Broadway arabamı  tamire götürdüğüm  ustanında 93 model coronası var , onun da tavsiyesi ve teşvikiyle aldım. Toyotaclubtr nin de çok katkısı oldu araştırmalarıma.. Şimdilik çok memnunum arabamdan , benim için en önemlisi yedek parça temini ve tamir edecek usta idi her ikiside mevcut :)  Bence sen kaçırma bu arabayı pişman olmayacaksın. LPG taktıracaksan yerlide Aldesa  ithalde zavoli taktır

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 12, 2011, 19:47:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Bir başkadır benim memleketim...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '05
  • 533 kere teşekkür etti
  • 165 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 12, 2011, 20:08:40 »
Cüneyt bey ,  eger gercekten kilometresi doğru ise güzel araç ama mutlaka ekspertiz yaptır. Ben 28 aralıkta 98 model otomatik vites 123.000 Km de bir Carina aldım , bunu bile bulmak zor oldu , 98 model aynı kategorideki araçların hepsi yüksek fiyatli iken bulundugum il de yani muğlada alıp satan az olduğu için( " galerici deyimiyle piyasası yok  :)) " )   ama hikaye bu söylenen , bu arabanın hakettiği daha fazlasıdır. önceki arabam olan R9 Broadway arabamı  tamire götürdüğüm  ustanında 93 model coronası var , onun da tavsiyesi ve teşvikiyle aldım. Toyotaclubtr nin de çok katkısı oldu araştırmalarıma.. Şimdilik çok memnunum arabamdan , benim için en önemlisi yedek parça temini ve tamir edecek usta idi her ikiside mevcut :)  Bence sen kaçırma bu arabayı pişman olmayacaksın. LPG taktıracaksan yerlide Aldesa  ithalde zavoli taktır

Yusuf Bey, size kaça mal oldu bu
Şimdi Avensis 1.6 Elegant
97, 1.3 XE A/C, DÜPLÜ:) ( Eskiden )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hayat paylaşınca güzel
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 12, 2011, 20:29:59 »
Müjdat bey ,ağustos ayında sahibi 14.500 diyordu , benim ısrarlı olarak her ay düzenli ziyaretlerim sonunda 28 aralıkta 12.000 TL ye aldım 950 TL sıralı sistem LPG taktırdım , artı vize  derken bana maliyeti tam olarak 13250 gibi oldu , LPG takılmış araba almak istemiyordum özellikle benden sonra LPG li olsun istiyordum , benden önce benzinli benden sonra LPG li  :)    bir aksilik olmaz ise 10 yıl binerim bu arabaya :) 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • 24 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 12, 2011, 22:08:08 »
Alıntılara başlıyorum :)

kardeşim carina 2.0 gli ye bindim suan avensise biniyorum 125 beygir  bir motora sahip tek depo ile net 750 km yol yapıyodum sehir dışı tabi konfor on numara 160 170 le giderken sanki oturma odasında oturuyosun rahat bir arabadır avrupa arabaya binmediysen yada 2.0 motor kullanmadıysan tavsiye ederim sonucta toyota ama bu kasalar 97 98 99 her kasa süper ancak yatan araba ise biraz masraf olabilir ben derimki mutlaka carinayı dene ve cantlarını degiştir saygılar.

Yakıtı sorun değil, ayda bir iki defa kullanılacak bir araç, yaksın en azından tat versin :)

kilometrenin gerçek olduğundan emin ol. çok düşük yau.

birde araç 10 ay yatıyor demiş, uzun süre yatan araçların yürüyen aksamında sıkıntı olabiliyor. iyi kontrol ettir.

ama içi temiz gözüküyo.

Plazada komple alt üst kontrol ettireceğim, aksi halde yılın kazığını yiyebiliriz :)

Toyota yetkili servislerinde Expertiz hizmeti veriyorlar randevu alıp giderseniz bakarlar.Bedeli 150 ile 200 tl arasında diye biliyorum araç gerçekten güzel.

İlk tercih servis olacak, geçmişini de görme imkanımız olur bu arada.

Yazdığı gibiyse çok iyi.. döşemelerin durumu kmsini belli eder. Onun dışında yaşlanmayan ve ölmeyen bir arabadır tabi sen hata yapmadıkça..

Yarın kısmetse babamı alıp yüzeysel bakmayı düşünüyoruz.Fotoğraf çekmeye çalışırım içiyle ilgili.

o fiyata avensiste bulabilirsin, bence araba yaşlı

Kemal abi avensis daha güncel bir araç ama hem km'ler hem fiyatlar bizi aşıyor limit 14-15

Cüneyt Bey, buna ne dersiniz? http://www.araba.com/3333765/Toyota%20Carina%20GLİ

Hocam mersin çok ters kalıyor ama araç güzel teşekkürler.

yalnız bu araçların ciddi parça sıkıntısı var bence o yüzden avensis düşünmelisiniz....geçen sene 99 avensis vardı bendede...15.250 satmıştım.gerçekten çok güzel arabalar yalnız frenlerine  iyi diyen bulamazsınız arkalar kampana olduğundan ,biraz geç durabiliyorlar :)

Parça konusunda haklısnız ama yapacak birşey yok, gönül ister d-4d 2.0 avensis ama bahsettiğim gibi imkanlar kısıtlı..

Yusuf abey babam 90'lardan beri toyota diyor ama birtek onu alamıyor, nasip bugünlere inşallah, emekliliğinde doya doya sürsün bakalım :)

Yoruldum yahu :sicak:, cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim yarın umuyorum aracı canlı görürüm ve fikirlerimi paylaşırım  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.kayabuyukcelen.com.tr
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: B-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ocak 12, 2011, 22:51:49 »
aman dikkat diyeyim kilometre konusuna.

önceki arabamı geçen sene 175bin km de satmıştım. 49bin km geri geri kullanmışlar şuan 126bin km de satılık :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 24 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ocak 12, 2011, 23:07:39 »
Efsane volvo diyorsun :)

Düşer düşer de 50bine de düşürmezler diye tahmin ediyorum.Ortalama 200.000 lerde ise makulu 145 falandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hergün biraz TURBO iyi gelir-di...Artık vtec...:)
  • Araç: Başka Marka
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ocak 12, 2011, 23:16:59 »
ama aynı fiyata 99-2000 avensisde  bulabilirsiniz hemde sanruflu olan full dolularından...ve emin olun satarkende sıkıntı çekmezsiniz carina kadar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 24 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ocak 12, 2011, 23:26:25 »
Umut kardeşim didik didik ettim emin ol fakat 150.000km den aşağı araç yok ve bunlarında iç konsolu falan parlamış,soyulmuş,sigara yanıkları her yerde yapıştırmalar derken oturup sürülecek vaziyette değiller.Varsın eski olsun emekli adam sonuçta :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 24 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ocak 13, 2011, 17:56:53 »
Bugün araca çok kısa da olsa bakma şansım oldu, motoru tek marşta sorunsuz çalıştı ve rölantisi gayet düzgündü yani dalgalanma yoktu saat gibiydi.

motor sesi corollalar gibi değil epey geliyor içeriye, kaput içerisinde ve bagajda gözle görülür problem yoktu, döşemeler termiz, direksiyonu hiç aşınmamış, radyo-teyp tuşları ve konsol dokunulmamış gibi.

kilometresi kadar temiz bir araca benziyor yani görünenlerden oynama olmadığı anlaşılıyor,

Şu an mevcut aracın satılmasını bekliyorum, gelişme olursa paylaşacağım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hayat paylaşınca güzel
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ocak 28, 2011, 09:35:22 »
aldınmı Carinayı satılmış araba sahinden.com da yok artık

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 24 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Şubat 01, 2011, 23:33:06 »
aldınmı Carinayı satılmış araba sahinden.com da yok artık

Abi evet satıldı, babamı ikna edene kadar atı alan dereyi geçti.

Tüpü takıp keyfini sürecektik ama gel de anlat.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hayat paylaşınca güzel
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Şubat 02, 2011, 09:29:05 »
hayırlısı olsun ama kaçırmanıza üzüldüm ,yine çıkar temiz olani bekleyin mutlaka