0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
8.9 yakmışsın.. ben o değeri bir tek shellde yakaladım opette de 9,5 falan yakıyor
Ne diyonuz siz ya. Kışın ve kış lastikleriyle. Ben normalde 9 lt yakalasam bayram ediyorum. Kıskandım şimdi.
yuhh çok yakmışım benim 8.4 tü en son , ben bi motor'a el atayım, bujier değişecek, yağ filtresinide değiştireyim zamanı geldi, bu hafta sonu simotayıda bi temizleyim 5300km oldu temizleneli.
5300 çokmu abi 10000 normali değilmi yahu
ben her 5000 kmde temizliyorum güzel kardeşim, 10.000de olur tabiki, kullandığım yola ve hava şartlarına göre kafamda hesap yapıyorum.
Milangaz dan aldığımız LPG hava olsa aracın çekişini etkilemez mi arkadaşlar, ayrıca söylendiği gibi araç Milangaz ın LPG siyle çok yakıyorsa hergün orada gördüğüm taksici kuyruklarını görmemem gerekmez mi
Ankarada şuanda Shellde ve Opette 2.10 TLAktaşlar kavşağında 1.97 TL
1.97 olan milangazdan alıyorum ara ara.. oğuzhan haklı, aynı kullanımla shellde 8.9lt yakıyor, milangazda 10lt yakıyor...sonuç olarak para olarak aynı paraya çıkıyor.. ancak 1.79 deniyor be ağzım sulandı nerde bu istasyon
benimkide opeti ve shelli çok yakıyor. benzinide shellinkini en az yakıyor ben 20 tllik gazla 123 km yaptım şimdi kış şartları dolayısı ile 105 falan yapıyorum
abi sana cok ters o istasyon git gel aynı hesaba gelir
aygazdan şaşmam.
shel 95 oktan babadır candır