0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hangi arabayı ?
kısa bi soru satarken ?
satarken de ucuza satılır
eğer yaptırdığını çıkartmıyorsan zarara giriyorsan hiç bulaşma derim ben...
zarar olursa almanın hiç bir anlamı yokki
hasarl arabaya bütün bu riskleri koyup fiat vereceksin.ben hayatta binemiyeceğim bir arabayı yarı fiatına maledersem balıklama atlarım.şimdi hangi arabayı zararına satmıyoruzki?
2007 yılında 2006 model 26bin km de dizel scenicin cam tavan olmayan full modelini hasarlı olarak 11bin tl ye aldık,tavan şasi direkler gayet sağlamdı,ayrıca aracın pert kaydı da yoktu.aracın bagaj kapağı,sol kapılar,ön sol far ve tampon,kısacası yürüründe önemli olmayan parçalarını ankara ve bursadan çıkma olarak aldık,yaptırdık,aracın sağ taraf ve tavan hariç boyandı,pastası cilası boyası derken 3 ay sonra teslim aldık.maliyeti o zaman için 19000 tl yi bulmuştu ama o zaman bu araçların piyasa fiyatlarıda 35bin civarıydı.kaskosunuda yaptırıp 3 yıl kadar bindikten sonra 110binde geçtiğimiz yaz 24bin tlye de sattık.3 yıl içindede bize çıkarttığı tek masraf far ve yağmur sensörünün bağlı olduğu bir kutu vardı onu değiştirdik çıkmasını 400 tl ye alarak o kadar...ne karımız nede zararımız oldu ama az paraya o konforu yaşamamız yanımıza kar kaldı diyebilirim.şimdi yine bu tarzda hasarlı bi araç bulsam yine yaptırıp yine binerim diyebilirim.yeterki yürüründe gönyesinde bozukluk olmasın.
ortalama 1 haftada araba toplanır 3-5 bin lira ucuza gelir. ucuza gelmesi gel al beni diyor