Gönderen Konu: corolladan civice...  (Okunma sayısı 3313 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: corolladan civice...
« Yanıtla #20 : Şubat 14, 2011, 15:45:54 »
Pişman olmazsınız , sizi toyota kadar memnun eder ;)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 14, 2011, 15:45:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 14, 2011, 15:56:39 »
valla honda kalite donanım on numara ama toyotadan daha alçak türkiye yollarında alçak araba gitmiyor ben bidaha araç alırsam kesinlikle altı yüksek bi araç alıcam benim aracım bi yerinden yağ damlatmaya başladı pazartesi servise götürücem araç da 5 kişi vardı ve aman allahım dağ gibi bir tümsekten geçtim cart curt diye sürterek bu yağ damlatması bu sürtme sonucumu oldu bilmiyorum orda dağ gibi tümsek varsa arabanın suçu yok tabi oraya o tümseği yapan belediyelerin suçu bu ama altı alçak araç alanda benim dolayısıyla suç ne belediyede ne arabada suç bende ki altı yakın araç aldım .

5 sene önce 2000 model civic'im vardı. kanım kaynıyordu aşırı sürat yapıyordum (şanzumanı indirmediğime hala dua ediyorum). akşam 21.00 civarı halamın kızını ziyarete gidiyorduk dik bir yokuştan yaklaşık 60km hızla çıkıyordum karanlıktan önümdeki çukuru göremedim çukura sert bir şekilde düştüm öyle bir ses çıktı ki 50mt ilerde 4. katta oturan halamın kızı balkona çıktı ne oluyor diye. araba hala çalışıyordu ilerledim çukurdan çıkardım arabayı eğildim baktım birşey yok. bekledim yağ falan akacak mı diye ama hiçbirşey olmadı. civicler yere yakın ama korumasıda çok sağlam. kazasız olduktan sonra gözüm kapalı alırım tekrar.
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #22 : Şubat 14, 2011, 22:52:29 »
Hondaların koltukları alçak konumlandırlmış ama kendisi alçak değil, ben ölçtüm corollalarla aynı yerden yüksekliği
abim emin ol bende ölçücem benim efsane kasayla hondayı ölçücem honda kesinlikle altı yere daha yakın.
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Şubat 15, 2011, 11:35:56 »
Pişman olmazsınız , sizi toyota kadar memnun eder ;)
   erdem arkadaş civic'ide satmış sen hala toyota kadar memnun eder demişsin :D :D
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #24 : Şubat 15, 2011, 12:07:03 »
konu biraz eskimiş ama yinede yazayım genel olrak iki araç araında pek bi fark yok ama konfor olarak iç dizayn ve ferahlık olarak tabiki honda önde ae101 kasayla alçaklıı aynıdır birebir ölçmedim ama stok hali aşırı alçak değil kolay kolay altı sürtülecek bi araç değil shoc vtec sayesinde yakıttan cimridir kendisi tabiki kişiye göre ve görüşe göre değişir ama genel anlamda bakarsak duygusal bakmazsak toyotayı aratmaz ;)
96 gli +7200