0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir ara Bir ara kablo kesmeden takılabilen Toyota alarmı görmüştüm. Soketleri bire bir uyumluydu. Ama şimdi bulabilir miyim bilemiyorum?
yetkili serviste var yau ondan
Özer Abi, senden bir uçan kurtulur .
1993 model Corolla'ya 1996 yılında 2km öteden çalıştırma yapabilen alarm taktırmak zorunda kalmıştım. Allah o günleri bir daha yaşatmasın.
Isınsın diyemi abi
İyi akşamlar arkadaşlar,Corolla için güzel bir alarm taktırmak istiyorum. Bu aralar çalınma korkusu sardı .Eğer bulabilirsem, gizli gps sistemi de taktırıcam. Arka koltuğun içine gömmeyi düşünüyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.vala bence alarmında,gps in de bi gizliliği kalmadı en azından küçükyalı bölgesi için hehehhhhh Çoktandır çok acil diye konu görmedim, eksiklik hissettim.
vala bence alarmında,gps in de bi gizliliği kalmadı en azından küçükyalı bölgesi için hehehhhhh
Bu tür GSM-GPRS cihazlarına sim kart takıldığı için dolayısıyla IMEI numarası sıkıntısı olacaktır. Yurt dışından getirtilirse imei kayıtlı olmadığı için (eğer pasaporta kaydedilebiliyorsa olur) çalışmaz. Unlock denilen cihazlar Türkiye'de çalışmıyor. Cihazda imei yok karttan alıyor diyorlar ama böyle bir uygulama yok.
Vedat bagaj dosemesı altına emaı numarasını aldıgın telefonunu gızle, bagaj aydınlatmasından sureklı sarjla, telefona baglı bıde konturlu hat takılı bıraktınmı ısını gorur turk ısı gps ıste Alarm taktırmadan taktıracagın yerı kararlastırdınmı bana haber verırmısın? Uyarsa bende beraber taktırırım alarmı. Alarmda aradıgım tek krıtık sustalı anahtarlık
+1 diyorum ve şunu belirtmek istiyorum. hat faturasına ayrı olarak, nereden seyretmeyi düşünüyorsunuz aracın nerede olduğunu? İllaki bir servise üye olup birde ona para vermeniz lazım Vedat bey.
anaaa selçuk abinin korsanını yapmışlar. tipe bak hiç benzemiyo çin malı mübarek