0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende geleyim de benim arabada vernik kalmamış artık neresine cila atıcaksam
gel sen sıfır yaparız
Hayırlı olsun kardeşim Ben yarın oraya gidip fiyatı soracağım. Hepinize ayrı ayrı telefonla bilgi vereceğim arkadaşlar fiyat hakkında! Tabi sizde isterseniz, isterseniz benimle gelende olabilir. Hem pazarlığı iyice yapmış oluruz
burda da tabanway var ama 18e mi ne yıkıyor iç-dış, çok gelir o.. burdan cepaya bir sorayım ama o da çok istiyormuş, arkadaşım hızlı cila yaptırdı orda 35tl almışlar.. alışveriş merkezi altı mekanlar çok istiyor namussuzlar.. bir de aştinin orda var bir mekan 15 liraya mı 12 liraya mı ne yıkıyor iç-dış, o adamlar da 4-5 araba yıkarsa 10 liraya düşerler bence.. otopark müsait olursa saatlerce takılırdık ama hem soğuk olur hem yağış olursa yalan olur..bir de ben ne yaparsam yapayım cila yenilencek izmirde uzun yoldan sonra dayanamam çünkü
Bende çok gelmek isterdim ( Zaten Türkay'ın bana sözü var ) ama ayın 18'ine kadar pert durumdayım finallerden dolayı...
Türkay'ım yayla gibi kafanı yorma. Hiç olmadı yol keseriz Kendimize yer açarız Oğuzhan'ım tabi ki dersleriniz herşeyden daha önemli ki sizler bunların bilincinde bireylersiniz ama istersen hava değişikliği bakımından takılmanı tavsiye ederim. Şu adını bir türlü söyleyemediğim bölümünün dersleri zorsa hava al derim
var ya senin yazdığını gördüm konuya, aha çocuğa sözüm var dedim. valla gel oğuzhanım kendi arabama dokanmıcam sırf seninkine çalışcam ama sıfır aldığın halinden daha derin parlatcam korucam boyayı gel be