0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sanırım balatayı sıyırdım
Biraz önce denedim ama ödeme esnasında taksitle ilgili hiç bir ibare göremedim...şimdi bende şüpheye düştüm yarın kredi kartımın hareketlerinden anlaşılır her şey..
https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jspMotorlu Taşıt Sorgulaması ve Kredi Kartı ile Ödeme BÖLÜMÜNDEN KREDİ KARTI İLE ÖDERSENİZ BANKASINA GÖRE TAKSİT VAR BANKALARIN İNTERNET HESABI ÜZERİNDEN ÖDEME YAPARSANIZ TAKSİT YOK BİLGİNİZECAPSLOCK TAKILDI:(Aynen gib.gov.tr'den yaptım taksitle ilgili hiç bir ibare göremedim..
murat bey yapmayın...
Neden ?
Pardon ben bu ikonu ağlamayı temsil edeceğini sanıyordum...bu gülmemi yoksa yahu ....eğer öyleyse çok çok özür dilerim..ben sizin kredi kartınızın avantajları için ağlama ikonu kullanmak istedim...elimize yüzümüze bulaştırdık.
Hakkı abi bu online ödeme için geçerli değilmi bende bu sene KK ile ödemeyi düşünüyordum hazı Maximum karta 3 taksite varmış birde vergim 250 den 150 TL ye düşmüş çok sevindim ya şimdi MTV online ödeme sayfasından normal ödüyorum ama banka 3 taksitmi uyguluyor
benim araba 2008 model ; 18 ocak 2008 de aldım bu durumda 18.Ocak.2011 de 3 yaşını doldurmuş olmuyormu, acaba 18 ocaktan sonra ödesem (1-3 değilde ; 4 - 6 yaş gurubuna girip) 152 ye düşermiMesut senin araba kaç model,
Yemezler
Niye yavw 3 yaş tamam işte , 19 ocak günü 4. yaşından gün alacak