0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sende sağol Aykut abi corollada bu özellikler var auristede büyük ihtimal vardır .Bu arada ayna işini halledebildin mi .
özer abi çok teşekkürler.bu şemayla tadınıdığım elektrikçiye ilk fırsatta uğrucam bakalım neler yapablecek,gerçi garanti sıkıntısı var ama en azından garanti bitince sistem hazır olur.ellerine sağlık.
bu 2011 comfort extra modellerinde 124 beygir olanı var mı?İlk defa duydum.Birde lüx paket demiş hiç bir bilgiye ulaşamadım ne içerir ki bu lüx paket ESP falan var mı ki?
Ben aracıma ayna modülünü yaptırdım daha önce başka başlıklar altında açılmış konularda bahsi geçen yerlerde yazmıştım. Genede yazıyorum modülü 20 dk lık bir sürede yaptılar çok basit bir modül kendim bile bağlayabilirim kesme biçme ölçme sökme takma yok aracın lüzumsuz yerlerini kurcalamadan montajı yapılıyor. Aracı açtığım zaman açılıyor kitlediğim zaman kapanıyor.
durmuş beymodulü nerden ve kaça aldınız ayrıca montaj nasıl yapıldığıyla ilgili fotoğraf var mı acaba...bende yaptırmak istiyorum ama kablo kesilmesini de istemiyorum
arkadaşlar 2011 auris comfot extra aracımda elektrikli katlanır aynalar mevcut ancak içeriden bir tuşla katlayabiliyorum. aracın uzaktan kumandasına arabayı kilitlediğimde aynalarda katlansın diye bağlantı yapabiliyormuyuz,böyle bir özelliği varmı.
Serviste 150tl'lik bir modem ile bunu hallediyorlar, servisten bunu talep edebilirsiniz