0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Jantlar tribüne miydi?
arabanız hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin:)benimkinin aynısını almışsın:)ben de aralıkta aldım,daha 3 ay oldu sayılır.2300 km oldu. siyah renk cok yakısıyor bu arabaya ama dedıgınız gıbı bakımı zor. neler eklemeyı dusunuyorsun arabaya?benım de kafamda bıkac bısey var.ilk olarak jant almak planım.orıjınal kapak jjantları var uzerınde.
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Mart 01, 2011, 23:42:07..maşallah.kazasız belasız sürüşler...siyahın karizması da bambaşka oluyor...
..maşallah.kazasız belasız sürüşler...
araç güzel özellikle siyah olması ve spo rüzgarlık olması keşke ja ntları snowflake alsaydın daha güzel duruyor
Bende de 2011 Corolla Comfort extra 1.6 Benzinli modeli var serviste yan ve tampon koruma çıtaları turbine jantlar ve diğer aksesuarları takıldı turbine jantların araca yakıştığını düşünüyorum piyasaya göre biraz pahalı ama orjinal jantlar bende naçizane plakalık iptali ön kare plaka ön parklar iç aydınlatmalar bagaj aydınlatma ve arka plaka ışıklarını mavi led ampüllerle değiştirdim vites topuzu ve el freni kolunu değiştirdim 4 adet (Ztech)mavi led ışıklı krom kapı eşikleri takıldı özellikle ışıklı kapı eşiklerini tavsiye ederim internette eliftuning sitesinde var fiyatı da bir çok araştırma yaptım çok uygun çok da kaliteli bir ürün serviste montaj yaptırdım servisteki çalışanlar çok beğendiler
güle güle kullan
hayırlı olsun aracınız maaşallah
abicim oncelikle teşekkür ederim kapı eşiklerini bulamadım fiyatı nedir acaba bide led aydınlatmaların rasimlari ni koyabilirsen iyi olur
Kapı eşikleri eliftuning.com orada var fiyatı 100 tl gerçekten çok kaliteli bir ürün servistekiler öyle söylediler bir ara resimleri koymaya çalışacağım http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=18560&k_id=903&kn=Corolla
İşte resimler gündüz çekimleri gece çok daha güzel görünüyor kapı butonlarına bağlı hangi kapı açılırsa o kapı yanıyor dediğim gibi serviste montajını yaptırdım özel tesisat falan çektiler işçilik ve kablo için 55 tl bedel aldılar dışarıda daha ucuz montaj yapılabilirdi ama garanti olsun diye servise gittim çok temiz işçilik yapmışlar arka kapı orjinal kapı eşikleri plastik ve bütün bir parça belli bir yerden kesilmek zorunda kalıyor dışta kalan kısmı sadece yeni eşiklerin oturacağı yer iç kısmı aynı şekilde kalıyor ön kapılar düz bir parça zaten sorun yok
Kablo falan hiç görünmüyor özel tesisat çektiler kapı butonlarına dediğim gibi çok güzel işçilik yapmış servistekiler Uploaded with ImageShack.us
İşte resimler gündüz çekimleri gece çok daha güzel görünüyor kapı butonlarına bağlı hangi kapı açılırsa o kapı yanıyor dediğim gibi serviste montajını yaptırdım özel tesisat falan çektiler işçilik ve kablo için 55 tl bedel aldılar dışarıda daha ucuz montaj yapılabilirdi ama garanti olsun diye servise gittim çok temiz işçilik yapmışlar arka kapı orjinal kapı eşikleri plastik ve bütün bir parça belli bir yerden kesilmek zorunda kalıyor dışta kalan kısmı sadece yeni eşiklerin oturacağı yer iç kısmı aynı şekilde kalıyor ön kapılar düz bir parça zaten sorun yok çok hoş olmuş.bilgi için teşekkürler.Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us