0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
coupe 101 niye olmasın ya.. hatchback versiyonun kapısı alınır o kapı oturtulur gerisi kesilip biçilir falan olmaz mı ki
valla Türkay çok baba bir usta olması lazım... şahsen övmek gibi olmasın ben babama bu projeyi sunsam en kralını yapar eminim. ama baya uğraştıracak bir iş..
kaportacı idi hasan
düzgün yapılır mı ki acaba ya görüntü muhteşem valla
Yapılsa'da faturası biraz kabarık olurdu herhalde
valla burda gidecek malzemeleri söyliyim.. ıkı adet coupe kapısı + takviye için profiller vs. + kaporta işçilik + boya.. ( kendi arka kapıları kesılıp uydurulur..) extra ne çıkar bilmem çokta kabarık fatura çıkmaz be
yav hasan tutup 4-5 bin harcandıktan sonra tabıkı bı manası yok ama o kadar gıtmez dıye dusunuyorum..
Ben japonya'daki arkadaşları arıyım bir tane coupe göndersinler olmaz mı
arka kısmı da orjinal yapmak lazım ama ya. böyle içerden de baştan yapılmalı döşemeciler falan.. arka koltukları ve arka kapıları birleştirmeli, arka koltuk biraz daraltılıp 3 koltuk 2 koltuk haline getirilmeli hayali bile güzel..kabarık çıkar çıkmaz derken tahminimce tanıdık usta falan boya hariç 1000tl civarı çıkar bence..
elin deymişken söyle 4-5 tane göndersin
yanı hasan ıkı dk coupe yapalım dedık yerle bir ettin hee la dur ıkı dk daha garajdan cıkartamadık