0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ilanı kaldırayımmı artık
az önce Gebze şekerpınar Atiker bayisi ile konuştım ve CUma günü için randevumu aldım vatana millete hayırlı olsun Atiker Safe fast yeni sistemini taktırıyorum bu arada montaj ustası topraam çıktı adama dedim ben titizim başlında dururum beraber yaparız ayıp ediyorsun abi sen gel yeter dedi hadi hayırlısı
hakikaten ya. Aylardır telefon üstüne telefon, gitmediğim servis, lpg ci kalmadı.Neyse, en nihayetinde sende artık lpg li olacaksın .
abi 750 si nakit kalanı taksit yaptırıcam easy fast yurtdışı ürünmüş öyle dediler. 990 tl lik gibi Tr de üretilmiyormuş bu arada bir iki arkadaşımı aradım ustayı biliyorlar bi arkadaşımında akrabası çıktı cuma günü arkadaşla beraber gidicez montaja ustada tanıdık ve hemşeri çıkınca sorun yaşamam sanırım fiyatı burdan yazmiyim iyi fiyat verdi istersen özelden yazarım.
yok abi ya şaka yapıyorum 2 yıl binerim artık kesin
tüplü diye belirticem ilanda belki almak isteyen olur len arayıpta tüp varmı diye soranlar olduda biride tüp yoksa binilmez o arabaya demişti
şşşşt lafmı sokuyon sen bana bakim dükkanı yeni taşıdın falan acımam valla yıkarım dükkanı valla kusura bakma Vedatçım baya bi zahmet verdim sana , hala hakkını helal etmedin bakıyorumda bi sorunmu var
ya bak gaza geliyorum bende şimdi
hadi canım aynen böylemi dedi adam sende deseydin hasssssssseki cerrahpaşa
yok beeee iki telefon açtık, naptık . Zahmetinin canına okuyum .Helal hoş olsun. Ben istedimki, dünya daha güzel, daha temiz, daha yaşanılabilir bir yer olsun. Kısmet değilmiş
gaza gelme Atikere gel abi
Gelcem gelcem çok az daha sen beni atikerle, cüzdanı ayarlayım sanki gelecem gibi