Arabalar 2 ye ayrılır Mercedes ve diğerleri,
Diğerleri de kendi arasında 2 ye ayrılır Toyota ve diğerleri...
aynen katılıyorum bu yoruma +1
bir gün üni. bitince alacağım inşallah bundan ama beyaz olacak cam tavanlı

mercedesin şu çıkıntılı yıldızdan vazgeçip one büyük yıldız yapmasıyla resmen çok güzel bir devrim yaptılar
bir gün üni. bitince alacağım inşallah bundan ama beyaz olacak cam tavanlı
mercedesin şu çıkıntılı yıldızdan vazgeçip one büyük yıldız yapmasıyla resmen çok güzel bir devrim yaptılar
vazgeçmediler ki.. o panjur opsiyonel

almazsan onu yine çıkıntı yıldız oluyor
Bu c180 kompresörü kullananlar iyi bilirler, birkaç kez deneme fırsatım oldu arabanın her hali çok güzel zaten herşeyin elektronik oluşuna markası mercedes diye güven veriyor. En çok turbo sesine hasta oluyorum bu modelinin
Arkadaşlar Facebook'ta daha çok kişiye ulaşabilmek için bir sayfa kurdum. Amacım daha çok kişiye ulaşıp daha çok otomobil çekmek Bunun dışında toplu fotoğraf çekim buluşmaları yapmayı planlıyorum.
Hepinizi bekliyorum.
Mert Gündoğdu Automobile Photography | Facebook
merak ettim şimdi.bu fotodaki araçta göğüsten kapılardan emniyet kemerlerinden ses yapıyormudur acaba?
bende senelerdir niyetliyim mersoya ama sıfırında gözüm var o da bulutların üstünde kalıyor biraz benim için.
memur yaşamı malum.
beyaz olcak üstü de siyah cam tavan olacak
Gerçekten çok güzel bir çekim e imza atmışsınız başarılarınızın devamını dilerim...
İkinci çocuk olunca CLK mı satmak zorunda kaldım 2 kapılı olması yüzünden...Verso aldım...Soranlar oluyor bazen arada fark var mı diye...

Benzerlik olsa farkları sayması kolay olur...Ben hiç kıyas yapmıyorum artık paşa paşa biniyorum Verso'ma...
ha Verso ha Merso

Yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar..
..aracı araç yapan made in japan

.
bu model pek hoşuma gitmesede,fotoğraflar muhteşem...
ben geçen gün serviste biraz inceledim C serisi araçlarını ama pek beğenmedim.
C serisi bir opelden biraz kaliteli mazemeye sahip, gözle görünür yerler güzel ancak içi dar. abartılı bir araç değil. fiyatı ise 75 bin tl civarında ( c160 )
E serisi 2009 model bir araca bindim ve işte bu dedim !! geniş ferah ve mazeme kalitesi hakkaten üst düzey. tabi fiyatıda ona göre E220 150 bin tl cik
sonrada bastım toyotaya gittim, corolla beni kesmedi avensis baktım ; süper ötesi !!
1.6 benzinli 6 ileri vitesli 2010 avensis 50 bin tl. fiyatına göre yalıtım mazeme kalitesi çok çok iyi. ve sorunsuz olduğunu düşünürseniz kesinlikle 25 bin tl yi yıldıza vermeye gerek yok

E serisi karşılaştırması için önce camry bulmalıyım