0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3.8 litre karma tüketim yapacaksa öyle yada böyle herhangi bir Toyotayada bineceğimiz kesin olduğuna göre corolla'yı verip üste neyse tamamlar veririm Hasan. LPG illetinide daha düşünmem (konuyu sakın çevirmeyin lpg'ye, mehmet sende )
Moderatör abilerimizden konuyu "Otomobil Dünyasindan Haberler" kategorisine taşımalarını rica etsem, ana sayfalık konu olduğunu düşünüyorum.
Çok beğendim bence bayağa bir satar. Hatta ben alırım bunu
H.jazz modeline benzemiş biraz, andırıyor , özellikle arka ksımı yinede hoş duruyor Metin araç aile için biraz küçük geliyor iç genişlik çok başarılı ancak bagaj yeterli gelmiyor ...ileride borcum bittiğinde Verso düşünüyorum, o zamana kadar hybrit ya da elektrikli modelini düşünüyorum..
Kesinlikle Oğuz hayatımda sadece birkez kendime ait HB arabam oldu yanlışlıkla, bagaj problemini yaşamaktan nefret ettim. Biliyorum aynı sıkıntıları yaşayacağımı ama ondan sonra sürekli araç tercihim sedan yönünde oldu. HB araba zaten hiç istemiyorum belki yılbaşında yüzümüz gülerse, gönül neler istiyorsa onu alırız
Metin Allah cc gönlüne göre versin hayırlısıyla ..ama loto toto sayısal sözel işleri ise anlatmak istediğin o zaman başka
ön tasarım gerçekten çok etkileyici, yan camların dizaynıda çok hoşolmuş ama içerideki orta havalandırmayı hiç sevmedim ve evet vites koluda biraz uzun olmuş ama bunun nedeni orta konsolun çok alçak olmasından kaynaklanıyor sanırım
Mesutum ben bunu alırım ve ilk modifiye eden de olurum, demedi deme Şu aşağıdakine baksana yaa...Kesin bu versiyonunu Türkiye de satmazlar bizde deli gibi ön tampon ararız