Gönderen Konu: o da toyota bu da toyota...ama niye böyle?? (umut çelikelin LC&türkayın rolla)  (Okunma sayısı 3342 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Hah sonunda görebildim fotoları sağolun arkadaşlar:))))))
Yav Türkay iyi pıstırmışsın sende arabayı, tavan seviyen benim cam alt seviyesinden aşağıda bilmem farkettin mi:)))))))))))))))
benden daha fazla alçaltanlar var umut abi ya, adamlar nasıl geziyor anlamıyorum :D bu bile bana konforsuz geliyor :blink: bu arada yanına çektiğim an aracı onu gördüm..tavan bitince senin cam başlıyor :D
Eveeet Hilux'u sattıktan sonra Land Rover'cı oldum.. Ama tekrar kıpraşan toyota sevdamı Umut abim sağolsun kendi Land Cruiser'ını bana "hediye ederek" yatıştırdı..  :D :D

bu arada araç gerçekten süper olmuş, sürüşü duruşu kalkışı herşey 4 x 4 lük :) Umut abiye helal, zevkli adam..  :alkis:
anaa hiluxun sahibi sen misin ya :D tahmin de etmiştim ha :D umut abi bahsetmişti senden..
bir de kınadık biz seni arkadaş grubu olarak :D karda kışta araba yattı öyle ya :D
Türkay 16 jantlara ne oldu ?
tunç vermiş cevabı ama yine de ben de söyleyim :D onlar yazlık bunlar kışlık :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
Umut abinin Lc seninkini pek takmıyormuş gibi duruyor Türkay :D Gerçektende kafa kafaya verseler çarpmadan üstünden geçer zannedersem :)
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
Allah göstermesin valla öldürür ikiye böler :-\ :olu:
Alışma devresinde milleti kurban etmesin diye Onur arabayı gece sakinliğinde aldı zaten :D :D :D :D
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
ya dün ben kafa kafaya da çekip baktım, lastikler hiç bir şeye dokunmadan direk kaportaya denk geliyor, biraz hızlı olsak üstüme çıkar acımadan
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
ya dün ben kafa kafaya da çekip baktım, lastikler hiç bir şeye dokunmadan direk kaportaya denk geliyor, biraz hızlı olsak üstüme çıkar acımadan
Hiç de üşenmemiş adam yaaa:)))))))))))))))))
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: AB+
anaa hiluxun sahibi sen misin ya :D tahmin de etmiştim ha :D umut abi bahsetmişti senden..
bir de kınadık biz seni arkadaş grubu olarak :D karda kışta araba yattı öyle ya :D 

Nerede yattı yahu  :) :)
Mescidin ordaki otoparkın sonundaki çamurluk alana bir bakın arada, heryer benim lastik izi  :lol: :lol:
- The Incredible Hilux -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Hiç de üşenmemiş adam yaaa:)))))))))))))))))
hiiiiç üşenmem :D
Nerede yattı yahu  :) :)
Mescidin ordaki otoparkın sonundaki çamurluk alana bir bakın arada, heryer benim lastik izi  :lol: :lol:
bütün gece gezdik biz de senin arabayı hep park halinde karlar altında gördük hep söylendik sana :D o mescit otoparkı da kar küreme aracı değil ben temizledim :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '94
alperen merhaba
toyato corolla gli mi senin araba?
You are a legend!!!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı