Gönderen Konu: Unutmak  (Okunma sayısı 2249 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: Unutmak
« Yanıtla #20 : Aralık 28, 2010, 09:11:01 »
yaşadığın anı düşün ve sürekli bir şeylerle meşgul ol
İnsanda yoksa edep neylesin medrese mektep
Okuyup alim olsa yine merkep yine merkep

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 28, 2010, 09:11:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 28, 2010, 16:55:21 »
Doğan unutmak o kadar kolay değildir. Olsaydı o kadar şarkı yazılmazdı uğruna. (Bülent Serttaş Abimizin -unutmak kolay olmuyor diye bir parçası var)

Her ne ise benimki uç bir öneri ama deli hapı kullan :) Salla geç diyosun sonra (Anafranil var acaip etkili ama müthiş uyku yapar doktor kontrolünde alınması gerekir)
Eski alimlerden birisi başındaki bela için sürekli şükredermiş. Yakınlarından biri de demişki Neden böyle şükrediyorsun belaya şükredilir mi demiş.

O da çok şükür bu belaya alıştım ve Allah bana daha kötüsünü vermesin diye dua ediyorum demiş ve Nasıl ki her gecenin günü her günün de sonu gece olduğu gibi. Bu bela başımdan geçincee kısa bir rahatlık ve yine bir bela gelir başa demiş. Çok şükür bu belaya alıştım yarın gelecek yeni bir belanın ne kadar şiddetli olacağı konusunda hiçbir fikrim yok bunun için başımdaki belaya şükrederim demiş.

Öyle değil mi zaten bir beladan kurtulup her şey tamam dediğimiz zaman yeni bir bela ile karşılaşmıyor muyuz.
Bİlmem anlatabildim mi Doğan.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #22 : Aralık 28, 2010, 17:19:09 »
Zamanla alışıyorsun cok ciddiyim unutamıyorsun ama alışıyorsun 17 ay az bir süre benım 3 sene sürmüştü :) Çivi çiviyi sökmez öle bişey yok.Sadece çok çalış, acayip derecede çalış bir şeyle meşgul et.Sonrasında alışırsın UNUTAMAZSIN ama alışırsın aklına gelince yüzünde acı bir gülümseme olur sadece :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 28, 2010, 18:23:36 »
Forumun da benden farkı yokmuş ne güzel,
Meşguliyet en akla yatkını her zaman olduğu gibi,
80 kuşağıyla hemfikir olduk sanırım
60'lı ve 70'li kuşaklardan abilerin tecrübelerini duymak istiyorum eğer çok olmazsam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #24 : Aralık 28, 2010, 22:47:30 »
E=Mc2
  kardeşim formül bu. Bunu uygulayabilirsen zamanda da yolculuk yaparsın geçmişe döner unutmak isteyeceğin şeyleri değiştirebilirsin. Sürekli olarak düzenleme yapabilir istediğin gibi yön verebilirsin pekala. Ancak teorikte tamam ama pratikte mümkünatı olmayan bu formülü uygulayamadığımıza göre başka bir formül çıkaracağım sana. Geçmişi değiştiremezsin ama gelecek hala avuçlarının içinde. Her zaman araba kullanıyormuş gibi düşün sürekli ileri bak ama arada aynalardan arkanı da kontrol et. Sen geleceğe gidiyorsun ama geçmişinde seninle geliyor yani. Önemli olan geleceği şekillendirebilmek ama bunu yaparken aynadan gördüklerine göre yön verebilmek. Geçmişi unutmak değil önemli olan geçmişi geleceğin için kullanabilmek. Geçmişini geleceğinde avantaja çevirebiliyorsan geçmiş ne daha fazla canını yakacaktır ne de unutmak istediğin bir anı olacaktır. Umarım anlatabilmişimdir formülleri.
CUMHURİYET ... SONSUZA DEK !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Aralık 29, 2010, 19:45:08 »
E=Mc2
  kardeşim formül bu. Bunu uygulayabilirsen zamanda da yolculuk yaparsın geçmişe döner unutmak isteyeceğin şeyleri değiştirebilirsin. Sürekli olarak düzenleme yapabilir istediğin gibi yön verebilirsin pekala. Ancak teorikte tamam ama pratikte mümkünatı olmayan bu formülü uygulayamadığımıza göre başka bir formül çıkaracağım sana. Geçmişi değiştiremezsin ama gelecek hala avuçlarının içinde. Her zaman araba kullanıyormuş gibi düşün sürekli ileri bak ama arada aynalardan arkanı da kontrol et. Sen geleceğe gidiyorsun ama geçmişinde seninle geliyor yani. Önemli olan geleceği şekillendirebilmek ama bunu yaparken aynadan gördüklerine göre yön verebilmek. Geçmişi unutmak değil önemli olan geçmişi geleceğin için kullanabilmek. Geçmişini geleceğinde avantaja çevirebiliyorsan geçmiş ne daha fazla canını yakacaktır ne de unutmak istediğin bir anı olacaktır. Umarım anlatabilmişimdir formülleri.
Çok kafiyeli ya :( Bu beni iyicene bunalıma sürekli be abim :D şaka şaka çok doru katılıyorum,ben açıklamak istesem bu kadar açık anlatamazdım
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #26 : Aralık 29, 2010, 20:08:57 »
doğan kardeş yaşadığın olayları güzel veya kötü günleri rahatlıkla unutursun sadece birazcık zamana yayarak atlatabilirsin fakat unutmak istediğin zalimin biri ise ki öyledir asla ama asla unutamazsın her geçen gün nefreti büyür içinde o nefret büyüdükçe bir an bile unutamazsın ne rakı nede şarap senin
derdine çare olamaz sadece o anı geçiştirir ve sevgili kardeşim sen iyisimi unutmaya çalışma çok yıpranırsın unutmaya çalıştıkça hayattaki aktivitelerin çıkmaza girer başarı grafiğin düşer sen en iyisi hayata dön senin derdine doktor arkadaşlar alınmasın ama çare yok bunları sana içten yazıyorum çünkü bende unutamadım ve bende çare bulamadım sevgili kardeşim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Aralık 30, 2010, 01:53:14 »
Bunalım oğlu bunalım oldum özellikle son mesajlar asla unutamaycaksınlar,
Mesajlar için teşekkürler hala önerilere açığım ama pozitif yönde nokta ilerleyemedim çok kötü

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 Auris 1.6 Elegant - 5 İleri Mekanik
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '07
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Aralık 30, 2010, 02:16:00 »
Kendinizi daima güçlü hissedin, ideallerinizden ve yapmanız gereken işlerden asla vazgeçmeyin, unutmak istediğiniz şey/kişi sonuçta sizi artık düşünmüyor olabilir, ondan önce de vardınız ve şimdi de varsınız. Kısacası her yaşananda bir hayır vardır  :) 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #29 : Şubat 16, 2011, 09:23:01 »
Unuttum

Seni sevdiğim zamanlarda
Sevda gönlümde hevenk hevenkti
Güzel bir kadındın amma
Gözlerin ne renkti?
Unuttum...
Başını göğsüme dayadığın an
Saçların ne kokardı?
Ve ilk defa karşılaştığımız akşam,
Üstünde hangi elbisen vardı?
Unuttum...
Hiçbirşeyi unutmayacağımı sanırdım.
Aşk ne tatlı
Ne yalan şeydi
İsmin neydi?
konu için güzel bir şiir
İnsanda yoksa edep neylesin medrese mektep
Okuyup alim olsa yine merkep yine merkep

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Şubat 16, 2011, 11:17:43 »
ne yaptın Doğan unuttun mu?

ben herşeyi kolayca unutur oldum.... bunu nasıl başarıyorum bilmiyorum.... (birisi gelip yaşımla ilgili dalga geçerse yemin ediyorum onu vururum)

sanırım bambaşka bir şeye odaklanarak yapıyorum bunu en çokta işime....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Şubat 16, 2011, 16:50:15 »
Yaşında bi şey yok ya abartma..