Gönderen Konu: Toyota Corolla mı Ford Focus mu ?  (Okunma sayısı 20264 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: Toyota Corolla mı Ford Focus mu ?
« Yanıtla #20 : Aralık 28, 2010, 19:30:45 »
Valla sizden iyi olması ileri sürüş teknikleri uzmanı bir arkadaş forumda 1.4 d4-d nin en çabuk bozulan parçası olarak selektör kolunu tarif etmiş.Araç okar seri ve iyiymiş ki sol şeriti kapatıp selektör yapmaktan devamlı selektör kolunu bozuyormuş.Ben duydum size ilettim..

ayrıca aynı konuyu gene siz açmıstınız konu en sonunda hakkı abi tarafından mühürlenmişti.Hocam siz bir ford birde toyota bayisine gidip test sürüşü yapın öyle alın.Burada herkes kendine göre dogru düşünceleri vardır.Bİizm orda elinn....... girmek diye bir deyim var sizinkide aynı o işe dönmesin bir süre sonra..Sen git 2 sinide dene öle al..

kardeş kusura bakma, ben eski konuyu açtıktan sonra o aralar internete,foruma giremedim.girdiğimde de konu gözükmüyodu kiltlenmisti.o yüzden tekrar konu actım varsa bi sıkıntı tekrar kılıtleyebılırsınız sorundegıl

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 28, 2010, 19:30:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #21 : Aralık 28, 2010, 19:50:32 »
Tümay bey size şu şekilde anlatayım bahsettiğiniz durumu; benim boyum 1.90, kilom 110, yani ufak bir adam sayılmam, bence corolla benm kullandığım araçlar içerisinde focus s-maxden sonra en geniş sürücü koltuğuna sahip...

Kullandığınız araçlar arasında Ford Connect de varmı, o araba bana çok geniş geliyorda diz mesafesi felan corollanın da o kadar var mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #22 : Aralık 28, 2010, 19:52:50 »
Kullandığınız araçlar arasında Ford Connect de varmı, o araba bana çok geniş geliyorda diz mesafesi felan corollanın da o kadar var mı?

yok daha neler :D Avensıste yoktur o kadar :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Kiþisel Sitem
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #23 : Aralık 28, 2010, 19:55:20 »
Corolla alınır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #24 : Aralık 28, 2010, 20:02:10 »
yok daha neler :D Avensıste yoktur o kadar :)

:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Aralık 28, 2010, 23:52:36 »
valla connect bana okadar da aşırı gelmedi, yani sırf yükseklik var, yoksa yani diz mesafesi standart otoların biraz üstünde okadar, sadece yükseklik size geniş bir alan yaratmış hissi veriyor. dediğim gibi bugüne dek çok aracın şoför koltuğuna da yolcu koltuğuna oturdum, sürdüklerim var sırf denemek için bindiklerim de; en genişi s-max'ti, en rahatsızı da ford kuga(diz mesafesi neyse de sağ taraftan inanılmaz bir rahatsız edici orta panel var ki, sökmek geldi içimden, kıpırdayamıyor insan, daraldım yemin ediyorum), corolla cidden çok çok rahat her bakımdan..
5,0lt/100km
urban drive

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Aralık 29, 2010, 00:13:10 »
Alp e katılıyorum Connectin ticari camsız modelini kullanıyorum sürücü diz mesafesi o kadar geniş değil. Koltuğu geriye çekeceğiniz alan çok kısıtlı. Sattığım ve yerine yenisini alamadığım 2001 Yarisin bile diz mesafesi connectten daha genişti. Yükseklik daha geniş bir araçtaymış hissi veriyor o kadar.

Hee bu arada alırsın Ford olursun mort demişler :P

Hangisini beğeniyorsanız onu alın ama kısa vadede değiştiririm diyorsanız Toyota daha çabuk gidir elden.
Burak Tolga Erdoğan Kardeşimizi Saygıyla Anıyoruz.
Bir zamanlar Yaris i vardı :S

Artık Corolla sı var :)