0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyota diyorum.
Şakacı seni ?
Bizim bir yakında var passat 1.6 fsi araç benzin içicisi yeni aldı arabayı ama garajdan çıkaramıyor pek malum yakıt
Benzin canavarı ceebe zarar.Yazık gariban tüpte takamıyor vay haline onun.Cumaları camini önüne gitse belki 1-2 lt toplar
Corollayı geç , passat hiç alınmaz
Kemal abi yeni passatı gördünmü.Abi sen volkswagen bayisini ziyaret et haftasonu aracı bir incele..
toyotaya geçmeden önce hayatımın hatası olarak nitelendirdiğim 2000 model wv bora almıştım araç 117 bin kmde idi 1,6 102 bglik AKL kodlu motor vardı 5 bin km sonra tüp taktırmıştım 1650 tl tartarini zaten kağnı gibi olan araç hepten tren gibi olmuştu wv grubu araçlar çok narin oluyor olmadık yerlerden öyle masraflar açıyorki inanamazsınız 3 yıldır toyota kullanıcısıyım ve wv macerasını unutmaya çalışıyorum alt segmentde olsa tabiki corolla
passatın boradan dahada ağır olduğunu hatırlatmak istedim benzin tüketimi artacak ve ataklık tabiki düşecek ben shell 100 oktan benzin satarken depoyu onunla dolduruyordum komple 3 sene önceki fiyatlarla 37,5 krş yakıt ölçmüştüm