0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu konuda şüpheleri olan mı var yahuu
hakkı abi adamı havalara sokmayalım hiç satmıcak arabayı satmaktanda vazgececek fiyat verme sadece istiyorum de bari Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Aralık 28, 2010, 10:40:24Hakkı abi kötü birşey demek istemedim ben ya gerçekten masumca bir yorum yapmıştım çok çok çok özür dilerim Valla kötü birşey istemedim... Tamponu illa ben alayım değil sen al fark etmez yabancıya gitmesin de .. O bi kelimeden ötürü yanlış oldu heralde özür dilerim hakkı abi özür dilerimgözüm,sen üstteki mesajından ötürümü kastın bu kadar kendini ? özür dileyecek birşey yok ki,aaaa ayıpsın...neyse hadi özürün boşa gitmesin
Hakkı abi kötü birşey demek istemedim ben ya gerçekten masumca bir yorum yapmıştım çok çok çok özür dilerim Valla kötü birşey istemedim... Tamponu illa ben alayım değil sen al fark etmez yabancıya gitmesin de .. O bi kelimeden ötürü yanlış oldu heralde özür dilerim hakkı abi özür dilerim
Mehmet Hakkı abiye birşey dedin diye değil argo kullanmıştın ben düzelttim zaten başkası görmeden
Eee artık kışlık lastik zamanı geldi malum geçen ki kar zaten destekledi bu olayı Tamda buralardaydım Hakkı abi anında müdahale Mehmet Hakkı abiye birşey dedin diye değil argo kullanmıştın ben düzelttim zaten başkası görmeden
hakkı abi adamı havalara sokmayalım hiç satmıcak arabayı satmaktanda vazgececek fiyat verme sadece istiyorum de bari tamam tamaaam bende görmüşüm onuuu,şimdi yok mesajın içinde o cümle hııııııı mehmeeet Edited by A.C.D. Mehmet dikkatli ol biraz
Tamamdır o zaman bende yanlış bir kelime mi kullandım hakkı abiye ayıp oldu filan diye düşündüm bi an .. Sükür birşey yokmuş
hehhehhheee cok güldüm yav...a.c.d toprak falan dinlemiyosun vala hemen kalem kırıldı....
Hiçbir kişiye ve zümreye ayrıcalık yoktur abicim Avatarındakilere layık olmaya çalışıyoruz
işte budur,şaşırmadım,sana da bu yakışır a.c.d.'m