0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gençler abiler ablalar.. @1 kesinlikle odtülü değil, databaseden baktım..Ama dikkatinizi çekerim, bende 21 yaşında mezun oluyorum
"ismim le" ve "saygılarım la" bitişik yazılır Ben de ODTÜ Şehir Planlamada okudum da...Bir halta yaradı mı hayır, medikal sektörde çalılıyorum.Ne alaka kel alaka...Sevgiler
Uzuuun isimli arkadaşım ismniiz nufustada böyle mi demek dalga geçmekse sevet dalga geçtim çokta alındıysanız özür de dilerim sıkıntı yapmam...Eğitim seviyenize gelince ilgili başlıkta yazdıklarınızla alakalı söylenmiş bir sözdür, 1.maddeyi tek seferde anlayan varsa ben harbiden malım diye dolaşırım ortalıkta... Dili doğru kullanmak için Türk dili edebiyatı mezunu olmaya gerek yok iki nokta iki virgül koymak bu kadar zor olmasa gerek Yine mazur gör ama ODTÜ kimya mühendisliğini 20 yaşında nasıl bitirdin HAdi hepsini geçtim ülkenin sayılı eğitim kurullarından biri olan ODTÜnün mühendislik bölümünden mezun olan biri için bu dil kullanımı normal mi ?
o sizn sorunuz .okulun değil
20 yaşında mezun olması mümkün bence.. Çünkü,6 yaşında başlasa,7 yıl ilkokul etti 13 (1. sınıfı atlatabiliyorlar eğer okuma yazma biliyorsa)3 yıl lise etti 164 yıl üniversite etti 20 ( Hazırlık okumadan ) Ayrıca ,6 yaşında başlıyor8 yıl ilkokul çarp ikisini 6x8=484 yıl üniversite okuyup 20 yaşında mezun oluyor20/4=53 yılda lise okumuştu. Topla ne etti 5+3=8çıkar 48 den 48-8=40cCc 40 yapar cCc
kardes sabrımı fazzla zorlama ıstersen
adam zaten odtülü değil de hakkı reisin gelip adını, okulunu, anneannesinin kızlık soyadını falan söyleyip sonra da elemanın üyeliğini silmesini görmeyi çok istiyorum
Oğuz Bey arkadaşımız 2007 yılında Özel Karşıyaka Koleji'nden (Kocaeli) mezun olmuş. ODTÜ Kuzey Kıbrıs kampüsü Kimya Mühendisliği'nde kaydı görünüyor ama şu an okuyup okumadığını bilmiyorum
büyüksün hakkı reyiiiis cCc üşüyoruz hakkı reyis cCc