0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bende 195-60-15'lik lastik var bridgestone b330 ya da 390 olması lazım. Hiç ama hiç memnun değilim 2 hafta içinde lastik almayı düşünüyordum ve kesinlikle michelin energy saver almayı düşünüyordum herkez çok övüyordu bu lastiği ama içime kurt düştü şimdi. Bu michelin kötü mü oluyor yani biraz abartılmış gibi geldi bana en çok metedilen bi lastiktir michelin 2 hafta içinde almam gerek biraz daha aydınlatabilir misiniz beni ben bridgestone'dan hiç memnun değilim kaya gibi bisiklet gibi sekiyor araba parkeli yollarda falan...
dişleri,yumuşaklığı ilk günkü gibi.ae101 e de takmaya karar verdim.yol tutuşu filan çok güzel michelin o kadar senede ne halde olurdu tahmin edemiyorum.
Metin lastikleri düşük havayla kullanırsan yanaklar çatlar,ama bridgestone asla yanaktan balon yapmaz.michelin ise balon yapmasıyla meşhur.ben ae101 i aldığımda bridgestone sf321 vardı üstünde kabak oluncaya kadar kullandım.balon,titreme gibi hiçbirşey yapmadı.lastiğin kalitesi ömrünün sonunda belli olur.goodyear de güzel micheline fark atar ama bridgestone özel bir lastik.
ben hayatımda hiç michelin lastik almadım,balon yaptıklarını çok duyduğumdan dolayı.
Atilla abi aman selcuk kardeşim duymasın benden söylemesi,demedi deme
Hakkım merak etme burada Araçta kuzenlerden oluşan korumalarla geziyorum.michelincilerden gelebilecek her türlü saldırıya karşı tedbirliyiz yani.yinede beni düşündüğün için sağol canım kardeşim.
atilla amca ben aracımı 141000 de aldım suanda 170000 de ve bir sene içerisinde yaptım bu kmyi b330 evo lar vardı. artık iyice öldü, bende bu kez 175 den 185/65/14 e geçip kesinlıkle potenza g3 denemeyi düşünüyorum.
185 65 14 ü hararetle tavsiye ederim.5 senedir kullanıyorum.b330 dan şaşma.
şimdi balata değişikliği (trw) 4 adet ( kyb ) amortisor ve 185/65/14 (potenza g3 ) ile sanıyorum daha iyi yol performansı alacağım ....b330 larda yol sesini çok içeri alıyor Atilla amca..
Tunç kardeşim bu sefer potenzayı dene bakalım.izlenimlerini paylaşırsın.
Tunç abi kaça patlıyo hepsi
Orjinal lastik 175-65-14 ise ben 185 tabanda 60-14 tavsiye ederim.