Gönderen Konu: Banyo Günümüz :)  (Okunma sayısı 2551 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Banyo Günümüz :)
« Yanıtla #20 : Aralık 25, 2010, 08:24:33 »
Küçük kızınız her zamanki gibi sahnede :) İkisinede Maşallah Allah nazarlardan saklasın..İnsanın arabasını kendi yıkaması çok zevkli bir şey :)
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 25, 2010, 08:24:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #21 : Aralık 25, 2010, 12:13:34 »
İyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler arkadaşlar gerçekten kendin yıkayıp uğraşınca daha bir başka oluyor işe gitmeyecek olsaydım arkadaşımdan yıkama makinasını alıp daha detaylı yıkayacaktım ama olmadı artık bir dahaki sefere
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 25, 2010, 12:21:45 »
Elinize sağlık  ikinizde baya uğraşmışsınız.Benimde şöyllllleeee zevkine vara vara arabamı yıkamak hayalim hep vardır ama yazık ki şehirde oturmanın kötü tarafı ancak otokuaförde yıkanırken seyirediyoruz :))))))))
Dahaki buluşmada cumartesinden başla sen yıkamaya tekrar :)))))))
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • oğlum, ben ve kızım :)
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #23 : Aralık 25, 2010, 12:52:20 »
maşallah maşallah Allah cc bağışlasın kızınızı..pırıl pırıl olkmuş Toyota maşallah...Kazasız belasız inşallah....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #24 : Aralık 25, 2010, 13:12:31 »
Elinize sağlık  ikinizde baya uğraşmışsınız.Benimde şöyllllleeee zevkine vara vara arabamı yıkamak hayalim hep vardır ama yazık ki şehirde oturmanın kötü tarafı ancak otokuaförde yıkanırken seyirediyoruz :))))))))
Dahaki buluşmada cumartesinden başla sen yıkamaya tekrar :)))))))
Valla Mehmet abi benim burası müsait giriş katta oturuyorum 20 m.hortumla işimi görüyorum sadece hava güzel olsun yeter  gerçekten hem zevkli hemde yorucu ama sonuca değiyor.Aslında müsait bir yer bulunacak yaz başında bütün kocaelili arkadalar buluşup arabalarımıza komple bir bakım yapıcaz cilası temizliği detaylı kış temizliği olucak.
maşallah maşallah Allah cc bağışlasın kızınızı..pırıl pırıl olkmuş Toyota maşallah...Kazasız belasız inşallah....
amin cümlemizin bağışlasın
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Aralık 25, 2010, 13:35:39 »
abi arac çok güzel maşallah..konu başlığı banyo günümz olunca askerdeki banyo günelri sandım..pazartesi çarşamba cuma...dedim benim gibi asker var galiba..meğersem..aracın banyo günüymüş..:D güle güle kirlensin..ufaklıkta tatlı maşallah ALLAH analı babalı büyütsün..:D
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #26 : Aralık 25, 2010, 13:55:44 »
abi arac çok güzel maşallah..konu başlığı banyo günümz olunca askerdeki banyo günelri sandım..pazartesi çarşamba cuma...dedim benim gibi asker var galiba..meğersem..aracın banyo günüymüş..:D güle güle kirlensin..ufaklıkta tatlı maşallah ALLAH analı babalı büyütsün..:D
Çok şükür o günleri atlatalı 8 sene oldu senin şafak kaç diyecem ama korkuyorum çok tur diye :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Aralık 25, 2010, 14:06:03 »
Çok şükür o günleri atlatalı 8 sene oldu senin şafak kaç diyecem ama korkuyorum çok tur diye :)

şafak karanlık abi şafak atar baba yatar dede olunca çıkar..:D 141 abi atarsa 140 sayıyolar burada oradan biliyorum yoksa işim olmaz..tadını çıkarıyorum..:D
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)