0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tunc kardesım benımkıler 8000k H11 ust farlarda sorun yok bembeyaz cam gıbı ama sısler hafıf yesıle calıyor.Phılıps Photon getırttım sıs lere taktırdım bu sefer 8000k dı onlarda ılk bastan beyaz yandı 2 dakka ıcınde sarıya dondu.Sorun bı yerde var ama anlayamıyoruz ne yapsak dıye.Ampul ısını denesek barız bellı olurmu onu da bılmıyorum sanırım bız bu guc kelvın ısını tutturamıyoruz bı yer fazla bı yer eksıkmı gelıyor heralde 3-4 ay 4-5 mılyar harcarım sonra uyumu yakalarım resmını cekecem arabayı yarın yıne getırcem sanayıye koycam ınsalla yenı halını.(app plaka on taraf kare,xenonlar,navıgasyon sıparısı verdım,kaput kapı kol ıclerı aynalar koruyucu bantlı) yanı hemen hemen arabamı trb de tek yapmama az kaldı sade ama cok gosterıslı bısı olcak bıde tampona cıta yaptırcam bagaj spoylerı..
yanı hemen hemen bole bısı ıstıorum burdan pek bellı olmuyor ama en azından benımkılerden cok beyaza yonelık yandıgı bellı eger olmazsa cuma gunu okdr caba gıdecem toyotaya eger 2010 kasa ıle 2011 kasa sıslerı aynı ıse gıdıp onlardan taktırcam aama gecen gun baktım servıste ıkı modelınde sıslerın ıcı malzemesı aynı kardesım ama ıyı gornuyor senınkılerde..yanlız benden sana bı tavsıye bnm plaka da bu sekıl ama dıs cerceve kenarlıklar sıyah benımkısı daha cekıcı gorunuyor bence sende boyat kenarları sıyaha..
vallahi mahmut getıren usta 8000k dedı gıdıp heralde 4300k taktırmaz ama yıne soracam yarın gıdıp cunku benımkılr senınkının tam tersı oldu once beyaz sora sarıya dondu sısler..
@Taşkın Yaşar;kardesım kesınlıkle orası ole @Mahmut M.Dalı ; hımmm ok ben yanlıs anladım durumu eger ole dıosan mahmut yarın ordayım vallahi eger 4300k da bole ıse 8000k deneyen arkın varmı yada sen kesın 8000k olsa bole bısı ımkanı yok yapmazmı dıosun ?
eger 4300k da bole ıse 8000k olsa bole bısı ımkanı yok yapmazmı dıosun ?
acaba dıorum motorlarımı dandık yada yetersız ya ama bu ısı mutlaka dıcem bakalım ozaman ne dıcek usta saolasın vallahi
tunc ok 8000k kesınlıkle beyaz yanar sarı yada yesıle donmez bunu tamamen anladım artık ama sorun su hangı markanın 8000k sını denetım