Gönderen Konu: 2010 ToyotaCorolla ya Xenon (Far-sis) aynı renk nasıl yakalanır?  (Okunma sayısı 7975 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
Ynt: 2010 ToyotaCorolla ya Xenon (Far-sis) aynı renk nasıl yakalanır?
« Yanıtla #20 : Aralık 19, 2010, 21:44:46 »
Murat  sisler H kac ?    mtec  yada  başka  markanın   100w lıklarını  denedin mi ?

mesela ben  önce  h3   55w mtec  kullandım, tam   beyaz  değildi sonra  h3  mtec 100w kullandım, bi süre  hoşuma gitti

Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 19, 2010, 21:44:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Benim Siyahi Yanım
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #21 : Aralık 19, 2010, 21:49:52 »
tunc kardesım benımkıler 8000k H11 ust farlarda sorun yok bembeyaz cam gıbı ama sısler hafıf yesıle calıyor.Phılıps Photon getırttım sıs lere taktırdım bu sefer 8000k dı onlarda ılk bastan beyaz yandı 2 dakka ıcınde sarıya dondu.Sorun bı yerde var ama anlayamıyoruz ne yapsak dıye.Ampul ısını denesek barız bellı olurmu onu da bılmıyorum sanırım bız bu guc kelvın ısını tutturamıyoruz bı yer fazla bı yer eksıkmı gelıyor heralde 3-4 ay 4-5 mılyar harcarım sonra uyumu yakalarım :) resmını cekecem arabayı yarın yıne getırcem sanayıye koycam ınsalla yenı halını.(app plaka on taraf kare,xenonlar,navıgasyon sıparısı verdım,kaput kapı kol ıclerı aynalar koruyucu bantlı) yanı hemen hemen arabamı trb de tek yapmama az kaldı sade ama cok gosterıslı bısı olcak :) bıde tampona cıta yaptırcam bagaj spoylerı..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Aralık 19, 2010, 21:54:36 »
bak Murat  boşver  beyaz'ı  yeşil'i  gel senin  sisleri sarı  yapalım  JDM style, sende   rahat  et  bizde :D :D
daha  dikkat çekici  olur ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Benim Siyahi Yanım
« Yanıtla #23 : Aralık 19, 2010, 22:02:23 »
vallahi kardesım suan aradım servısdekı ustamı dedım kı herkesı bunalttım artık bız cozum bulalım burda aldıgım cevapları da okudum teker teker ona bu cuma olaya nokta koyuyorum artık Mtec,Phılıps ve ıkı ayrı marka daha getırtıcez sıparıs  verıp dukanı kapatıp 3-4 saat benım araba ıle ugrasacaz bu sorunu cozene kdr sora buraya gelıp ınsalla arkadaslar soruna cozum buldum dıcem :) cumayı sabırsızlıkla beklıyorum sımdı :) ama sağol sarıdan vagzecelı cok oldu yaa :):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Aralık 19, 2010, 22:04:09 »
Ooo maşallah sen  hızlısın benım bir  sonraki renk,  25k lık violet purple  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Benim Siyahi Yanım
« Yanıtla #25 : Aralık 19, 2010, 22:06:02 »
fantazi adamısın vallahi :):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Aralık 19, 2010, 22:18:27 »

Uploaded with ImageShack.us

Böyle bir şey mi istiyorsun Murat kardeş.
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Benim Siyahi Yanım
« Yanıtla #27 : Aralık 19, 2010, 22:21:45 »
yanı hemen hemen bole bısı ıstıorum burdan pek bellı olmuyor ama en azından benımkılerden cok beyaza yonelık yandıgı bellı eger olmazsa cuma gunu okdr caba gıdecem toyotaya eger 2010 kasa ıle 2011 kasa sıslerı aynı ıse gıdıp onlardan taktırcam aama gecen gun baktım servıste ıkı modelınde sıslerın ıcı malzemesı aynı kardesım ama ıyı gornuyor senınkılerde..yanlız benden sana bı tavsıye bnm plaka da bu sekıl ama dıs cerceve kenarlıklar sıyah benımkısı daha cekıcı gorunuyor bence sende boyat kenarları sıyaha..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Aralık 19, 2010, 22:22:44 »
tunc kardesım benımkıler 8000k H11 ust farlarda sorun yok bembeyaz cam gıbı ama sısler hafıf yesıle calıyor.Phılıps Photon getırttım sıs lere taktırdım bu sefer 8000k dı onlarda ılk bastan beyaz yandı 2 dakka ıcınde sarıya dondu.Sorun bı yerde var ama anlayamıyoruz ne yapsak dıye.Ampul ısını denesek barız bellı olurmu onu da bılmıyorum sanırım bız bu guc kelvın ısını tutturamıyoruz bı yer fazla bı yer eksıkmı gelıyor heralde 3-4 ay 4-5 mılyar harcarım sonra uyumu yakalarım :) resmını cekecem arabayı yarın yıne getırcem sanayıye koycam ınsalla yenı halını.(app plaka on taraf kare,xenonlar,navıgasyon sıparısı verdım,kaput kapı kol ıclerı aynalar koruyucu bantlı) yanı hemen hemen arabamı trb de tek yapmama az kaldı sade ama cok gosterıslı bısı olcak :) bıde tampona cıta yaptırcam bagaj spoylerı..
Murat getirttiğin philips ler 8000k olduğundan eminmisin bence onlar 4300 k niye dicek olursan benimkiler 4300 k ve ilk yaktığımda beyaz yanıyor sonra sarı oluyor aşağıya resimde eklicem sen getirttiğin philipsleri değiştirisen bence sorunun çözülecek. (İşallah çözülür)

İlk yandığı zaman

yaklaşık 45 sn sonra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Benim Siyahi Yanım
« Yanıtla #29 : Aralık 19, 2010, 22:25:27 »
vallahi mahmut getıren usta 8000k dedı gıdıp heralde 4300k taktırmaz ama yıne soracam yarın gıdıp cunku benımkılr senınkının tam tersı oldu once beyaz sora sarıya dondu sısler..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Aralık 19, 2010, 22:27:23 »
yanı hemen hemen bole bısı ıstıorum burdan pek bellı olmuyor ama en azından benımkılerden cok beyaza yonelık yandıgı bellı eger olmazsa cuma gunu okdr caba gıdecem toyotaya eger 2010 kasa ıle 2011 kasa sıslerı aynı ıse gıdıp onlardan taktırcam aama gecen gun baktım servıste ıkı modelınde sıslerın ıcı malzemesı aynı kardesım ama ıyı gornuyor senınkılerde..yanlız benden sana bı tavsıye bnm plaka da bu sekıl ama dıs cerceve kenarlıklar sıyah benımkısı daha cekıcı gorunuyor bence sende boyat kenarları sıyaha..
Siyahları ben kendim sildim zaten güzel durmuyor diye..Biliyorsun zevkler ve renkler meselesi :)
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #31 : Aralık 19, 2010, 22:30:56 »
vallahi mahmut getıren usta 8000k dedı gıdıp heralde 4300k taktırmaz ama yıne soracam yarın gıdıp cunku benımkılr senınkının tam tersı oldu once beyaz sora sarıya dondu sısler..
Murat benimkilerde önce beyaz (Mavi beyaz arası birşey) sonra sarı yanıyor seninkilerde öyleyse sen kiti değiştir çünkü o kit 4300 k .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Benim Siyahi Yanım
« Yanıtla #32 : Aralık 19, 2010, 22:34:03 »
@Taşkın Yaşar;kardesım kesınlıkle orası ole :)

@Mahmut M.Dalı ; hımmm ok ben yanlıs anladım durumu eger ole dıosan mahmut yarın ordayım vallahi eger 4300k da bole ıse 8000k deneyen arkın varmı yada sen kesın 8000k olsa bole bısı ımkanı yok yapmazmı dıosun ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #33 : Aralık 19, 2010, 22:45:26 »
@Taşkın Yaşar;kardesım kesınlıkle orası ole :)

@Mahmut M.Dalı ; hımmm ok ben yanlıs anladım durumu eger ole dıosan mahmut yarın ordayım vallahi eger 4300k da bole ıse 8000k deneyen arkın varmı yada sen kesın 8000k olsa bole bısı ımkanı yok yapmazmı dıosun ?
8000k kit kesinlikle sarı yanmaz senin aldığın kitte bir yanlışlık olmuştur belki 8000k lık kutuya yanlışlıkla 4300k lık kit katmışlardır aldığın yere danış oda aynısını dicektir zaten kitin hepsinin değişmesine gerek yok sadece ampullerin değişmesi yeterli farının önce beyaz sonra sarı yanmasının başka açıklaması yok kitin 4300k eğer sana kullandıkça beyaza döner derlersede inanma ben farlarımı 1 seneden fazla oldu kullanyorum hep sarı yanıyor araban 6 aylık nasıl 1 senedir kullanıyorsun soracak olursanda daha önceki aracım 2009 corollaydı ondan söküp buna kattım. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Benim Siyahi Yanım
« Yanıtla #34 : Aralık 19, 2010, 22:47:16 »
acaba dıorum motorlarımı dandık yada yetersız ya ama bu ısı mutlaka dıcem bakalım ozaman ne dıcek usta :) saolasın vallahi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Aralık 19, 2010, 22:53:59 »
eger 4300k da bole ıse 8000k olsa bole bısı ımkanı yok yapmazmı dıosun ?

8k  mumkun değil  yeşil  patlamaz sarıya  dönmez  yahuu...

Renault Mégane Xenon 8000K

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #36 : Aralık 19, 2010, 22:57:26 »
acaba dıorum motorlarımı dandık yada yetersız ya ama bu ısı mutlaka dıcem bakalım ozaman ne dıcek usta :) saolasın vallahi
Murat motordan falan dil ampullerin %99.9 4300k
Sende sağol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Benim Siyahi Yanım
« Yanıtla #37 : Aralık 19, 2010, 22:59:42 »
tunc ok 8000k kesınlıkle beyaz yanar sarı yada yesıle donmez bunu tamamen anladım artık :) ama sorun su hangı markanın 8000k sını denetım :):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Aralık 19, 2010, 23:04:05 »
hehh  işte   orda  dur :D

her  markanın  8k'sında  mavi  tonları farklıdır!  atıyorum mtec'ınn 8k'sı   kristal  mavi  yanarken  carub'unki  buz  mavisi  yanabilir,  renk   tonları  markadan  markaya  değişiklik  gösterir.  bu senin   göz  zevkine  kaldı,  önceden  denetebiliyorsan denet dicem ama  dısarda   yakmak bir  işe  yaramaz  far  içinde  görmen  lazım ki bu da  sana  bayağı bir   ugras  tak sök  gerektiricek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #39 : Aralık 19, 2010, 23:04:05 »
tunc ok 8000k kesınlıkle beyaz yanar sarı yada yesıle donmez bunu tamamen anladım artık :) ama sorun su hangı markanın 8000k sını denetım :):)
Kısa farlara hangi marka taktıysan o marka tak aynı renk istiyorsan çünkü markalar arasındada ufakta olsa renk farkı oluyor.