0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben dizeli pek sevmiyorum. öğrtemenim aldığımız maaş belli.zengin değilim amayakıttan tasarruf yapacağım diye zevkten mahrum kalmak istemem. Gaza basınca fırlamalı bence araç ve gittikçe de hızlanmalı.
çok fazla neden olabilir ama en yaygın olanı şudur:Bayi parasını peşin bastırıp arabayı fabrikadan alıyor arabalar tırlara yüklenip bayilere doğru yola çıktığında fabrikanın sorumluluğu bitmiştirTır şöförü yolda otoban fahişelerinden birini görüp dikkatini dağıtıyor...tır devriliyor, üstündeki arabalar yerlere , şarampole falan yuvarşanıyor....Şimdi bayi bu arabayı ne yapsın, atsa atılmaz , satsa bal gibi satılır alıp onarıyor ve bi güzel kaktırıyorlar, bu araçlar motor olarak gerçekten sıfır, ama kaporta ve çeşitli aksamlarında hayli değişiklikler ve onarımlar yapılmış oluyor tabikiDediğin gibi burası türkiye, yurdum insanı işini biliyor
o km oto alırken :masraflarımız neler oluyor?1- vergisi hemen mi ödeniyor2-trafik veya maliye ye ne kadar para ödüyoruz?.3-ve bilmediğim baska şeyler?
Bu forumu gerçekten çok beğendim.Artık hergün bu forumdayım.site yöneticilerine ve tüm çalısanlarına sonsuz tesekkürler ve sonsuz saygılar.Yaptıkları son derece mükemmel bi çalışma.