Gönderen Konu: kaza yaptım  (Okunma sayısı 3273 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: kaza yaptım
« Yanıtla #20 : Aralık 17, 2010, 23:53:59 »
geçmiş olsun beyfendi..Allah daha kötüsünden saklasın.Baz araçların yada çogu aracın ön kaputu çift saçtan olusuyor düzeltme imkanı bazen olamayabiliyor.eğer hasarınız  çok büyükdeğilse  autokingte veya iyi bir kaportacıda çekiç veya çekme işleme yapılabilecek bir hasarsa bunları cebinizden 50 100 tl vererek yapabilirsiniz.Servis kaskodan parayı alacağı için umursamadan direk kaputunuzun değişimin yapabilir.Buda aracı satmaya kalkıştıgınızda bazı uyanıklar fiyatını aşagı çekmek isteyecektir..Eğer hasarınız çok büyük değilse bırakın öyle kalsın yada kaputu değiştirmeden  lokal boya ile yaptırmaya kalkın..
2011 d4d Corolla

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 17, 2010, 23:53:59 »

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : Aralık 18, 2010, 21:21:01 »
arkadaşlar ilginize teşekkür ederim foruma giremedim işlerimden dolayı... bugün toyota servise götürdüm ve arabanın ön tarafına 200 lira sıkışmış :) ... arkadaşlar aklınızda bulunsun otoking diye bir firma bütün kasko firmalarından kaskolu araçlara bakıyor ve mini onarım yapıyor. söylediklerine göre mini hasarı yapıyolar fakat işçilikleri ve kullandıkları malzeme iyi değil deniliyor. bundan kaynaklanan geri dönüşler şikayet oluyormuş...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : Aralık 18, 2010, 21:23:45 »
buarada kaput değişmiyecek tampondaki sıyrıklar ve tırnak iyi giderilecek. kaputtaki ufak eziklikte düzeltilecekmiş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Akroenos 03
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #23 : Aralık 18, 2010, 21:25:36 »
geçmiş olsun kardesim Allah bidaha göstermesin..
I love my Corolla & Yaris

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Aralık 18, 2010, 21:35:51 »
Geçmiş olsun...bu havalarda dikkat etmek lazım Allah korumuş beterinden saklasın..
Hallettiniz sanırım ama yinede kısa bir bilgi de ben vereyim hasarınızında mini onarım kısmına girmediğini söylediklerinde inanmayın yada üsteleyin mini onarım kısmına giren miktarını karşılasınlar geriye kalanı cepten verin mecbur kalacaklar..
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #25 : Aralık 18, 2010, 21:48:02 »
taşkın kardeşim haklısın aslında... 200 lira zaten mini onarım :D pazartesi günü bırakıcam arabayı ozaman bir yükeleneyim şunlara...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #26 : Aralık 18, 2010, 22:35:36 »
Geçmiş olsun Emrecim. Allah beterinden saklasın. Arkadaşların da dediği gibi. Gidip mini onarıma yüklen bence de. O çakal autoking çilere kalsa herşey mini onarım dışında. Adamların yüzü bile kızarmıyor bunu söylerken. Kimse kendine saf yerine koydurmasın. Yüklenin sonunda mecbur yapıyorlar.
CUMHURİYET ... SONSUZA DEK !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Aralık 19, 2010, 04:08:23 »
Otoking artık iyicene dejenere olmuş, ya baştan savıyorlar, yada şişirme iş yapıyorlar
artık oraya gitmeyeceğim, yasasın serviss

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : Aralık 19, 2010, 10:04:39 »
servis en iyisi 50 -100 lira daha fazla atarım tam olur bir sıkıntı çıktığı zaman ilgilenecek adam birden fazla çıkar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #29 : Aralık 19, 2010, 10:56:31 »
emre bey çok geçmiş olsun.allah daha beterınden korusun
redline 800SEX'N9