Gönderen Konu: corolla ae101 angel eye ??  (Okunma sayısı 14967 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • bir efsaneden diğerine ...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: corolla ae101 angel eye ??
« Yanıtla #40 : Aralık 21, 2010, 14:57:08 »
9

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Aralık 21, 2010, 14:57:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #41 : Aralık 21, 2010, 15:06:13 »
...........

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Aralık 21, 2010, 15:33:11 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-9cm-angel-led-eye-35603192/detay

toyota club üyelerine  75 tl den vereceğim dörtlü takım
bende zaten junyan angel eye var.. halkaların ledlerini değiştirdim, farklı farklı ledler denedim.. daha büyük led taktım, tek smd taktım, 4 bacaklı 1 watt led taktım, yok abi hep aynı yanıyor.. gerçi orjinale göre bayağı farketti ancak yine de yetmedi bana.. halkalar çok daha canlı yansın istiyorum.. bu neon halkalar homojen bir şekilde bayağı parlak yanıyor diye düşünmüyor değilim ancak halkalar bence biraz dandik duruyor bir de zaten inceler benim halkalara göre..geriye ya ledlere gelen voltajı yükseltmek kalıyor ya da bmwde kullanılan fiber kablolarla ışığı taşımak kalıyor..bmwnin fiber kablosundan bulsam hemen atlıcam zaten

parlak yanan hali yeni hali, sönük olan orjinali ;

ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #43 : Aralık 21, 2010, 16:26:06 »
.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Aralık 21, 2010, 16:58:22 »
bende zaten junyan angel eye var.. halkaların ledlerini değiştirdim, farklı farklı ledler denedim.. daha büyük led taktım, tek smd taktım, 4 bacaklı 1 watt led taktım, yok abi hep aynı yanıyor.. gerçi orjinale göre bayağı farketti ancak yine de yetmedi bana.. halkalar çok daha canlı yansın istiyorum.. bu neon halkalar homojen bir şekilde bayağı parlak yanıyor diye düşünmüyor değilim ancak halkalar bence biraz dandik duruyor bir de zaten inceler benim halkalara göre..geriye ya ledlere gelen voltajı yükseltmek kalıyor ya da bmwde kullanılan fiber kablolarla ışığı taşımak kalıyor..bmwnin fiber kablosundan bulsam hemen atlıcam zaten

parlak yanan hali yeni hali, sönük olan orjinali ;

işte  senin  ilacın  Türkay'ım ....
benim tercihim   bu
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/50p-5mm-Super-Bright-Red-LED-10-000mcd-FREE-RESISTORS-1-/190296509519?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2c4e8e4c4f

alternatiflerde bunlar

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/50p-5mm-Mega-Bright-White-LED-15-000mcd-FREE-RESISTOR-1-/200324577537?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2ea4467901

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/50pc-5mm-Super-Bright-White-LED-Lamp-30-000mcd-FSHIP-/250070725990?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3a39607566

kaynakta burası :)
http://motors.shop.ebay.com/i.html?_trkparms=65%253A12%257C39%253A1%257C72%253A4617&rt=nc&_nkw=mcd&_dmpt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&_trksid=p4506.c0.m245.l1581&_pgn=2
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #45 : Aralık 21, 2010, 17:49:14 »
her iki çemberde bir trafo var türkay zannedersem senin farına uygun gelir istersen sana numune göndereyim dene olursa takımı tamamlarız elimde hazırda mavi ve kırmızı var hangi rengi denemek istersin
bendekinde de öyle her iki çembere bir balast/trafo/direnç artık her neyse ondan var... 12v giriyor, sanırım 2-3volt olarak çıkıyor... o zımbırtıyı iptal edip araya direnç koyarak 4-5 v verirsem çok daha canlı yanacak ancak ömürleri kısalcak...sizdeki halkalar benim farlarda çok sırıtır, farı biraz inceleyin bendeki halkalar baya kalın sizin halkalara göre...
işte  senin  ilacın  Türkay'ım ....
benim tercihim   bu
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/50p-5mm-Super-Bright-Red-LED-10-000mcd-FREE-RESISTORS-1-/190296509519?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2c4e8e4c4f

alternatiflerde bunlar

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/50p-5mm-Mega-Bright-White-LED-15-000mcd-FREE-RESISTOR-1-/200324577537?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2ea4467901

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/50pc-5mm-Super-Bright-White-LED-Lamp-30-000mcd-FSHIP-/250070725990?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3a39607566

kaynakta burası :)
http://motors.shop.ebay.com/i.html?_trkparms=65%253A12%257C39%253A1%257C72%253A4617&rt=nc&_nkw=mcd&_dmpt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&_trksid=p4506.c0.m245.l1581&_pgn=2
ben direk en başta 5mm led denedim zaten, üstündekiler 3mm.. 5 olanlar sığmıyor resmen, biraz kestim biçtim zar zor sığdırmaya çalıştım imkanı yok girmedi... smd led cuk diye oturdu ancak o da yeteri kadar aydınlatmadı... bakalım ya voltaj arttırma işi kaldı geriye bir tek.. halletcem ben bu işi :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Aralık 21, 2010, 17:56:27 »
ben direk en başta 5mm led denedim zaten, üstündekiler 3mm.. 5 olanlar sığmıyor resmen, biraz kestim biçtim zar zor sığdırmaya çalıştım imkanı yok girmedi... smd led cuk diye oturdu ancak o da yeteri kadar aydınlatmadı... bakalım ya voltaj arttırma işi kaldı geriye bir tek.. halletcem ben bu işi :D
direnç at  araya işe  yarar  , birde böyle  dene  bakalım,  olmadı  sömestre  yaklaşıyor :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Aralık 21, 2010, 18:35:42 »
Benimde aklımda var angel ey  beide bizim kasanın farlarda yuvarlak olduğu için sadece onun büyüklüğünde almam lazım :)  Normal kısalar için büyük uzunlar için biraz daha küçük parklar iptal olup onlar gelicek yazın.Şimdilik planlarım bu yönde :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Aralık 21, 2010, 18:39:49 »
Benimde aklımda var angel ey  beide bizim kasanın farlarda yuvarlak olduğu için sadece onun büyüklüğünde almam lazım :)  Normal kısalar için büyük uzunlar için biraz daha küçük parklar iptal olup onlar gelicek yazın.Şimdilik planlarım bu yönde :)

icraat istiyoruz ercü... uzun zamandır yatıştasın sen bi hareketini göremedik :D
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Aralık 21, 2010, 18:41:50 »
icraat istiyoruz ercü... uzun zamandır yatıştasın sen bi hareketini göremedik :D

Fizik matematik biyoloji kimya geometri felsefe edebiyat özel ders yüzme  :argh: :olu:  :olu:   >:( :(  ben yaşadığıma dua ediyorum :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Aralık 21, 2010, 18:43:08 »
Fizik matematik biyoloji kimya geometri felsefe edebiyat özel ders yüzme  :argh: :olu:  :olu:   >:( :(  ben yaşadığıma dua ediyorum :D

bir dokun bin ah işit dedikleri şey bu olsa gerek :D
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Aralık 21, 2010, 18:47:22 »
bir dokun bin ah işit dedikleri şey bu olsa gerek :D

valla öyle oldu biraz ama yani durum bundan ibaret yazında sadece 3 hafta tailim var sonra matematikçi kampa alıyor ohhhh 3  hafta napıyosam yapıcam :D

Benim istediğim yapılmıştı resmi bulamadım evde değilim ama deli divane bişi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Aralık 21, 2010, 18:57:22 »
valla öyle oldu biraz ama yani durum bundan ibaret yazında sadece 3 hafta tailim var sonra matematikçi kampa alıyor ohhhh 3  hafta napıyosam yapıcam :D

Benim istediğim yapılmıştı resmi bulamadım evde değilim ama deli divane bişi :)

senin istediğini biliyom ben ercü...görmüştüm daha önce...hakkatten güzeldi ...resmi bende aradımda bulamadım şimdi...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Aralık 21, 2010, 18:58:16 »
senin istediğini biliyom ben ercü...görmüştüm daha önce...hakkatten güzeldi ...resmi bende aradımda bulamadım şimdi...

artık yapınca herkes görür :) :D :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #54 : Aralık 21, 2010, 23:28:28 »
direnç at  araya işe  yarar  , birde böyle  dene  bakalım,  olmadı  sömestre  yaklaşıyor :D
bi denicem farları takmadan ya..zor değil, balast iptal edilip araya direnç :D benim tatile az kaldı.. ama melek ankarada kalcam benim tatil süresince :( ben dönünce onun tatili başlıcak :( duygunun tatil ne zaman?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Aralık 21, 2010, 23:41:40 »
bi denicem farları takmadan ya..zor değil, balast iptal edilip araya direnç :D benim tatile az kaldı.. ama melek ankarada kalcam benim tatil süresince :( ben dönünce onun tatili başlıcak :( duygunun tatil ne zaman?

duygu'nunda  tatili 24 ocakta   başlıyor 10 şubat'a  kadar  yolu var :) , sen  buraya  geldiğinde  bi  sabah   kahvaltı  toplantısı  yaparız  kardeşimle ( pişiler, börekler )  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #56 : Aralık 21, 2010, 23:53:39 »
duygu'nunda  tatili 24 ocakta   başlıyor 10 şubat'a  kadar  yolu var :) , sen  buraya  geldiğinde  bi  sabah   kahvaltı  toplantısı  yaparız  kardeşimle ( pişiler, börekler )  ;)
benim tatille baya yakınmış duygununki de..benim de 13-14 ocak gibi başlıyor ama en çok şubat başı gibi biter :( benim sömestr çok kısa :(

hava soğuk moğuk sizin bahçede kahvaltı yapılır her türlü :P sonra bi de araba yıkanır.. isterse yağmur çamur yağsın yapılır o :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Aralık 22, 2010, 00:07:59 »
benim tatille baya yakınmış duygununki de..benim de 13-14 ocak gibi başlıyor ama en çok şubat başı gibi biter :( benim sömestr çok kısa :(

hava soğuk moğuk sizin bahçede kahvaltı yapılır her türlü :P sonra bi de araba yıkanır.. isterse yağmur çamur yağsın yapılır o :P

ahaha buldum ister   kahvaltı  yada istersen  aksam   mangal :) , bende   60*60  mangal var  bi kere de  3 kilo  balık  tavuk  ne  istersen  :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Aralık 22, 2010, 13:56:42 »
mustafa moralini bozmak gibi olcak ama yine orjinal camı değiştirince orjinal gibi görüntü alamıyorsun :( fardaki çizgiler falan var ya, onlar da ışığın deseni için varlar :( şeffaf koyunca ışık dağılıyor
abicim bunu bana demişti bir elektirikci. ısığı dağıtan camdaki dalgalar dedi. ee mecbur orjinalleremi döneceğim ya :( abi ya iç tasları çok zayıf yan sanayinin. orjlerle illaki fark eder ama dediğin gibi camda iş bitiyor. ya bu nasıl iştir. al 99 civic varya yap adam gibi şeytan diyor :D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Aralık 22, 2010, 23:02:26 »
Aman dıyeyım mustafacım bak kendın dıyorsun seytan ısı dıye... :D
Nene lazım ;) :D
Pruva Neta