0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ufuk bey meslegınızı cok merak ettım
Tanısma bolumu konunuzu kacırmısım. Kusurabakmayın Bende uzmanca cevapları gorunce merak etmıstım zaten meslegınızı Yanıtladıgınız ıcın tesekkurler
Ufuk bey madem toyoaya yıllarınızı verdiniz şu bizim corollalara Cruise takma konsuunda bize yardımcı olun , CC kolu var elimde ama takıp çalıştıramadım internette en düşük donanıma bile takanlar var ingilterede, benim gaz kelebeği elektronik ama birtürlü servisi ikna edemedim yok böyle bişey diyip geçiştiriyorlar, ama böyle birşey var
Mesut'un arabasinin aynisi cruise control'lu de satiliyor ise (ki bildigim kadariyla satiliyor) ECU'de bir farklilik olabilir mi Ufuk?
Dun filtreyi takacaktim, uymadi. GM, yedek parca tedarikcisi AC Delco'yu ihya etmek icin hava filtresi haznesinin alt kismina kucuk plastik bir cikinti eklemis, filtre uymuyor. Ust kisim ayni, alt kisim da ayni aslinda, o kucuk plastik cikintiyi saymazsak. Filtre elimde, Denso filtre kullanma hevesim de kursagimda kaldi. Cikmacilardan hava filtresi kutusunun alt kismini bulursam onu takip Denso'yu bir sekilde kullanmayi umuyorum...
Tüh Ahmet abi alt kazanın içindeki çıkıntıyı yok etme şansın varsa o şekilde denesen? 4A-FE çıkma hava filtre alt kazanı bulabilirsen daha iyi olur tabi ama ek maliyet çıkaracak.
Kazanin alt kisminin fotografini cekip ekleyebilecek bir arkadas var mi?Disaridan hava getiren boru kisminin sekli ve boyutlari da onemli, Corolla kazani alip uymazsa bir de...