0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İnsanın sürekli yaşamadığı şehirde bu işlemleri yaptırması kabus gibidir.... Allah senden razı olsun....
Hakan, başın sağolsun, Allah mekânını cennet etsin.Tunç dostlar böyle günde belli olur elinden geleni yapacağına eminiz.
Başınız sağolsun.Allah taksiratını affetsin.Tunç Sancak, İnşaallah senin de dar günün olduğunda (Ki Allah yaşatmasın) sana koşacak birileri hep olsun yanında.
Allah mekanını cennet etsin sizede sabır dilerim...Tunç senden de Allah razı olsun....
Kelimelerin anlamsız kaldığı zamanlardan biri daha,Tunç sürecin devamında neler olacak elden gelebilecekleri düşünmek adına öğrenebilir miyiz?
sabahın 7.30 unda telefonda Hakan abimin aradığını görünce önce şaşırdım, konuşmaya başladık izmir'e geliceğini söyledi havaalanıında alıp alamıyacağımı sordu, bende pek ala yardım edebileceğimi çok mutlu olduğumu söyledim ki bu sadece 4 saniye sürdü bir dahaki gelişinde üzülmemeyi temenni ediyorum....şu dakika itibariyle evime döndüm, gün boyunca Hakan abi ile işlemleri gerçekleştirdik.yarın aksam saat 00,00 ye de otobus biletini aldık.forum ( internet , sanalalem ) aracılığıyla burada birçok arkadaş , abi ,abla hatta dost edindim. herbir kişinin yeri ayrıdır benim için , gücüm yettiğince izmir'de herkeze yardımcı olurum. burda bir kardeşiniz arkadaşınızın oldugunu unutmayın.Allah sizlerden de ( hepimizden ) razı olsun .