0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sevgili arkadaşımız sitemizin adminlerinden Hakan Öztürk'ün babası dün akşam saatlerinde vefat etmiştir.Merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz. Cenaze işlemleri İzmir'de yapılacağından İzmir'de yaşayan dostların Hakan Bey'e yardımcı olmalarını ve bu zor günlerde ona destek olmalarını umuyoruz.Hande'nin notu: Sevgili Tunç sanırım haberi almış ve Hakan'ın yanında bulunacakmış. Allah razı olsun. O mesafeli duruşunun altında çocuk kalbin olduğunu biliyorum Hakan ne kadar için acıdığını da hissedebiliyorum. Ben bunu yaşamadım ama bir erkek için yaşaması en zor şeyi yaşıyorsun Allah yardımcın olsun sabır versin.Sevdiklerin hep yanında olsun Allah başka acı yaşatmasın...
Tacettin abi, çok teşekkürler. Geçen sene vefat etti babacığım. Ama ilgin için tekrar çok teşekkürler. Duygulandırdın beni şimdi.
neyse yinede başın sağolsun. şimdi benim anlamadığım bu yazı neden şimdi çıkıyor, yoksa ben yaşlılıktan bişeyimi atladım...
Tacettin amcacım bu arada affınıza sıgınarak mesajınızı düzenledim ve numaranızı sildim ne olur ne olmaz
Sağolasınız. Her nesil bunu yaşayacak bir şekilde, gerek sıra ile gerek sırasız ama her halukarda kolay değil.
İki yıl oldu, hala dün gibi. Zor bir tecrübe.
Nur içinde yatsın.Bende babamı kayıp ettiğimde sadece 10 yaşında idim o yüzden hep bir yanım eksik kalmıştır
sevgili kardeşim başın sağolsun, vallahi şimdi öğrendim babacığının iki yıl önce vefat ettiğini. Cenabı Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, Allah acınızı unutturmasın inşallah.