0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
alabilmem için kargo masrafı ile birlikte bana 150 TL ye geçmemesi lazım.bu nedenle belki bursadan çıkar diye bekliyorum.arkadaş 250 ye mi vermeyi düşünüyor onu ortaya çıkarmak istedim.piyasası oturmuş durumda bu ürünün.2.elde sıfırı en fazla 150 TL
abi sıfır bir tane kapak sadece 100 tl servise sorabilirsin abim toyotada satışta calısıyo
Aha ölücüler geldi bile 111 keş para Abi koy kenarda dursun Alcağın paraya deymez
Cihat bey dün sattım bursadan ben de yaris jant+kapak 150tl.ianı koyduğum hafta satıldı sordum ne yapacaksın diye abisine yollayacakmış sanıyorum kışlıklar için kullanacak.Benim ev küçük, para olaydı bu aralar kışlık alır takardım ama hem fazla kullanmıyorum hem de yer sıkıntılı..
Aynı şekilde bende de 4 jant ve 4 jant kapağı var. Dalga geçmeden piyasası nedir söyleyebilecek arkadaşım var mı?
piyasası 150 TL .Gerçekleşmiş satışlar var.başlıklar arasında gezin derim.İkinci el de kimin işine yarayacak bir düşünün.lastikçiler saklama hizmetide veriyor.Yani kışlık lastikte kullanmak isteyenlerin durumu şu;jant almayıp lastikçide kışlık lastik değişimi yapmanın maliyeti şu;40TLye hem saklıyorlar hem değişim yapıyorlar hemde balans yapıyorlar.4 yıl bu işlemi yaptırdığınızda 160 TL yaparki daha sonra araç değiştirdiğinizde zaten jantlarınızı değiştirmek zorundasınız.lastikçiler en ucuz olarak tanesini 5 TL den jantlı lastiği arabaya takıyorlar.Jant alıp değiştirmek size kalıyorsa çok yorucu bir işlem ve lastikçinin verdiği hizmet maliyeti ile aynı bunu bizzat eski arabamda yaşadım.takdir sizin.ancak jantlarını parçalayanlar olursa belki o parayı verirler .böyle alıcı bulunmalıdır.bu durumda da çıkmacılardan temin edilebilir.150 TL satanlarmı yanlış yapıyor yoksa en az 200 TL söyleyip bekleyenlermi?bu arada cluptekilerin tepkisini almak istemem.yanlış anlaşılıyorum sanırım.bu saatten sonra 100TL dense almıyorum.Bilginize
yani bu özetlemenin üstüne söylenecek söz kalmamış...........ben geçen ay 150ye 4 jant ve kapağı verdim, alıcı da 180 e başka bir yerde daha bulduğunu söyledi (doğru yalan bilmem) benim ilanım da 150 idi zaten istediğime sattım hani......bu arada şunu söyliyeyim, bu konu derya deniz ucu bucağı yok.şöyleki yine ben 2 ay önce sahibinden aracılığı ile alaşım jant araştırdım, 1350 tl.lik snowflake i 650 ye aldım. çıkma ama sorunsuz ve kullanıyorum şu anda. araştırınca bulunuyo, hiç de zorlanmadım. ben canlı örneği, 650 ye orj. toyota, alaşımın kralını alırken,kimse çelik janta bu jant bolluğunda yüksek bedel ödemez.