Gönderen Konu: 2011 Corolla Sıfır araçtan çıkma jant+kapakları alan olur mu?  (Okunma sayısı 13894 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 YuNus 161
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 Corolla Sıfır araçtan çıkma jant+kapakları alan olur mu?
« Yanıtla #20 : Aralık 25, 2010, 11:56:22 »
alabilmem için kargo masrafı ile birlikte bana 150 TL ye geçmemesi lazım.bu nedenle belki bursadan çıkar diye bekliyorum.

arkadaş 250 ye mi vermeyi düşünüyor onu ortaya çıkarmak istedim.piyasası oturmuş durumda bu ürünün.2.elde sıfırı en fazla 150 TL
abi sıfır bir tane kapak sadece 100 tl servise sorabilirsin abim toyotada satışta calısıyo
2008 corolla comfort
2010 mini cooper
2011 focus 1.6 TDCİ titanyum
2011 corolla d4d comfort

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 25, 2010, 11:56:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #21 : Aralık 27, 2010, 20:14:55 »
abi sıfır bir tane kapak sadece 100 tl servise sorabilirsin abim toyotada satışta calısıyo

dedim ya fiyat 2 elde 150 TL.gerçekleşmiş satış var.Zaten benim orijinal dört adet cantım  ve kapağım var.
ayrıca çıkmacılara bakınca çok ucuz fiyata bulunabilir.Ayrıca kimse kimsenin malını zorla almıyor .
zaten bende fikir değiştirdim.kış lastiklerimi ve yaz lastiklerimi aynı cantla kullanacağım.satıcılara kolay gelsin:)
Corolla Comfort Ekstra(Dizel)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #22 : Aralık 27, 2010, 20:18:45 »
Aha ölücüler geldi bile :rofl: :rofl: :rofl:  111 keş para :D

Abi koy kenarda dursun ;)  Alcağın paraya deymez ;)

satıcılarda gitti alıcılarda.sadece kınacılar kaldı ortada

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 28, 2010, 17:29:54 »
Hakikatten yaa :D :D :D
İsteyen varsa bende satıyorum :) dört tanesi 200 lira , kargosuna falan karışmam ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #24 : Aralık 28, 2010, 17:40:17 »
Ben corolayı alırken ustunde çelık jant olsun demıstım.Aracı teslım alırken kapağı falan unuttum hay kafama ben   :argh: :argh: :argh:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
satıcılara sesleniyorum.ihtiyacım harici fantezi diye alabilirim.şartım: 150 TL öderim gerisine karışmam.kargo falan size ait:))muhaha

kim önce teklif ederse ben hazırım.özelime mesaj atabilirsiniz:))satıcılar artıyor uyarayım.olay arz-talep meselesi yani..şimdi ocak teslimi arabaların çıkmalarıda çıkacak :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı

o zaman abine söyle senin jantları ve kapakları da satsın:))o fiyata piyasada alıcı bulamazsın.Ama satıcıysan fiyatı ortada.daha fazla veren varsa fazla verene satın

Bu arada topicin başlığına dikkat çekerim; "2011 Corolla Sıfır araçtan çıkma jant+kapakları alan olur mu?"....Alan olurmu diye soruyor. :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • 24 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Cihat bey dün sattım bursadan ben de yaris jant+kapak 150tl.ianı koyduğum hafta satıldı sordum ne yapacaksın diye abisine yollayacakmış sanıyorum kışlıklar için kullanacak.

Benim ev küçük, para olaydı bu aralar kışlık alır takardım ama hem fazla kullanmıyorum hem de yer sıkıntılı..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Cihat bey dün sattım bursadan ben de yaris jant+kapak 150tl.ianı koyduğum hafta satıldı sordum ne yapacaksın diye abisine yollayacakmış sanıyorum kışlıklar için kullanacak.

Benim ev küçük, para olaydı bu aralar kışlık alır takardım ama hem fazla kullanmıyorum hem de yer sıkıntılı..

satmaya karar verdiyseniz fiyatı bu işte.evet bencede çok düşük ama yapacak bir şey yok.o fiyata satan olursa bende kışlıkta kullanırım.satmazlarsa kışlıklarımı takdırdığımda yazlıklarımı lastikçide saklarım ücretini öderim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • 24 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Abi bursada pek gerek kalmıyor zaten yada ben sadece haftasonları kullanıyorum sıcaklıkta çok düşmüyor her sene erteliyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
ocak-şubat da dürdane tehlikeli olabildiğinden kış lastiği kullanmak zorunda kalıyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
Aynı şekilde bende de 4 jant ve 4 jant kapağı var. Dalga geçmeden piyasası nedir söyleyebilecek arkadaşım var mı?
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Aynı şekilde bende de 4 jant ve 4 jant kapağı var. Dalga geçmeden piyasası nedir söyleyebilecek arkadaşım var mı?

piyasası 150 TL .Gerçekleşmiş satışlar var.başlıklar arasında gezin derim.İkinci el de kimin işine yarayacak bir düşünün.lastikçiler saklama hizmetide veriyor.Yani kışlık lastikte kullanmak isteyenlerin durumu şu;jant almayıp lastikçide kışlık lastik değişimi yapmanın maliyeti şu;40TLye hem saklıyorlar hem değişim yapıyorlar hemde balans yapıyorlar.4 yıl bu işlemi yaptırdığınızda 160 TL yaparki daha sonra araç değiştirdiğinizde zaten jantlarınızı değiştirmek zorundasınız.lastikçiler en ucuz olarak tanesini 5 TL den jantlı lastiği arabaya takıyorlar.Jant alıp değiştirmek size kalıyorsa çok yorucu bir işlem ve lastikçinin verdiği hizmet maliyeti ile aynı bunu bizzat eski arabamda yaşadım.takdir sizin.
ancak jantlarını parçalayanlar olursa belki o parayı verirler .böyle alıcı bulunmalıdır.bu durumda da çıkmacılardan temin edilebilir.
150 TL satanlarmı yanlış yapıyor yoksa en az 200 TL söyleyip bekleyenlermi?

bu arada cluptekilerin tepkisini almak istemem.yanlış anlaşılıyorum sanırım.bu saatten sonra 100TL dense almıyorum.Bilginize

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 87000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür edildi
piyasası 150 TL .Gerçekleşmiş satışlar var.başlıklar arasında gezin derim.İkinci el de kimin işine yarayacak bir düşünün.lastikçiler saklama hizmetide veriyor.Yani kışlık lastikte kullanmak isteyenlerin durumu şu;jant almayıp lastikçide kışlık lastik değişimi yapmanın maliyeti şu;40TLye hem saklıyorlar hem değişim yapıyorlar hemde balans yapıyorlar.4 yıl bu işlemi yaptırdığınızda 160 TL yaparki daha sonra araç değiştirdiğinizde zaten jantlarınızı değiştirmek zorundasınız.lastikçiler en ucuz olarak tanesini 5 TL den jantlı lastiği arabaya takıyorlar.Jant alıp değiştirmek size kalıyorsa çok yorucu bir işlem ve lastikçinin verdiği hizmet maliyeti ile aynı bunu bizzat eski arabamda yaşadım.takdir sizin.
ancak jantlarını parçalayanlar olursa belki o parayı verirler .böyle alıcı bulunmalıdır.bu durumda da çıkmacılardan temin edilebilir.
150 TL satanlarmı yanlış yapıyor yoksa en az 200 TL söyleyip bekleyenlermi?

bu arada cluptekilerin tepkisini almak istemem.yanlış anlaşılıyorum sanırım.bu saatten sonra 100TL dense almıyorum.Bilginize

yani bu özetlemenin üstüne söylenecek söz kalmamış...........
ben geçen ay 150ye 4 jant ve kapağı verdim, alıcı da 180 e başka bir yerde daha bulduğunu söyledi (doğru yalan bilmem) benim ilanım da 150 idi zaten istediğime sattım hani......

bu arada şunu söyliyeyim, bu konu derya deniz ucu bucağı yok.şöyleki yine ben 2 ay önce sahibinden aracılığı ile alaşım jant araştırdım, 1350 tl.lik snowflake i 650 ye aldım. çıkma ama sorunsuz ve kullanıyorum şu anda. araştırınca bulunuyo, hiç de zorlanmadım. ben canlı örneği, 650 ye orj. toyota, alaşımın kralını alırken,kimse çelik janta bu jant bolluğunda yüksek bedel ödemez.
Cihan Şenol
2011 Corolla 1.33 Beyaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
yani bu özetlemenin üstüne söylenecek söz kalmamış...........
ben geçen ay 150ye 4 jant ve kapağı verdim, alıcı da 180 e başka bir yerde daha bulduğunu söyledi (doğru yalan bilmem) benim ilanım da 150 idi zaten istediğime sattım hani......

bu arada şunu söyliyeyim, bu konu derya deniz ucu bucağı yok.şöyleki yine ben 2 ay önce sahibinden aracılığı ile alaşım jant araştırdım, 1350 tl.lik snowflake i 650 ye aldım. çıkma ama sorunsuz ve kullanıyorum şu anda. araştırınca bulunuyo, hiç de zorlanmadım. ben canlı örneği, 650 ye orj. toyota, alaşımın kralını alırken,kimse çelik janta bu jant bolluğunda yüksek bedel ödemez.
   +1     bende yazın 4 jant 4 orj.kapağı 100 tl ye almıştım.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
BEN BİTLİS'deyim kışlıkları takacam ama en fazla 150 tl verebilirim uygunmu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #36 : Şubat 02, 2011, 20:06:02 »
arkadaşlar kışlık lastikerim için saç jant arıyorum .elinde olupda satmak istiyen arkadaşlar varsa irtibata geçmek isterim. Lastiklerim 205/55/16

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Şubat 02, 2011, 20:31:02 »
kapaklar para edebilir ama kalanı pek para etmez
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Şubat 03, 2011, 09:09:42 »
ne satıcı gerçek satıcı neden alacaklar gerçek alıcı kimsenin ticarete niyeti yok.herkesin parasıda cantıda kendinde kalsın .Dostluklar bozulmasın
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3. Sınıf Öğretmeni
  • Kan Grubu: B-
  • Model Yılı: '14
  • 6 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Şubat 04, 2011, 13:58:25 »
Sadece kapağın  80-100 tl ettiği ortamda tümüne 4 kapak+4 jant'a 150 tl veririm diyenlere kimse bedavadan biraz pahalı mantığıyla birşey satmaz.
2011 1.33 Corolla Comfort Gümüş Gri.30 bin km de 39500 e satıldı.07.08.2014

2011 1.6 Avensis Elegant Ekstra Beyaz.18 Binkmde-Düzcede
2014 1.4 Corolla Advence M/M İnci beyaz.0 km Bursada.