0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
harika resimler maşallah insanan güzel bir foto makinası alıp böyle fotoğraflar çekesi geliyo
ya mesut abi şu benim resimlerede bi iki hdr teknolojisinden uygulasan
Mesut hepsi mükemmel valla, kıskandım feci derecede...Ellerine gözlerine deklanşörüne sağlık...Bu arada o nasıl makro ya, dibine vurmuşsun. (Arılar)
Valla aynen var bende de bitane idare eder bişey ama, arabama LPG taktıracağıma sanki foto makinasımı alsam diyorum arada bir bende
Metin abi LPG taktır önce sonra benzinden tasaruf ettiğin parayla alırsın bi makina
Evet evet en doğrusu bu olacak şu an için. Sen taktıracakmısın , ne taktırcan. Benim ağustos 2011 'de fenni muayenem var yazık olmasın diye mecbur bekliyorum.
mükemmele rakip fotolar mesutum akcakocada cekmiş oldugun foto bana call off duty deki görselleri hatırlattı, 1e1 aynı vala
abi fotoğraflarla oynuyor musun yaa? yoksa nikonun renkleri mi böyle çok canlı çok doygun? suray abinin de fotoğraflarında bu tarz renkler hakim
gercekten hepsi guzel yaa o bahce makası o kadar guzel olabilir mi yaa yakından bir baska gozuktu gozume
..hepsi birbirinden güzel...
Nikonlarda More Vivid diye bir ayar var menüde ve o özelliği seçince renkler böyle canlı oluyor
ellerine sağlık hocam seninle gurur duyuyoruz..
Mesut bey,Ellerinize sağlık bütün resimler 10 numara kısacası ZANAAT ortada.
şimdi anladım durumu sonyde de (kompakt olsun slr olsun) vivid modu var, daha canlı oluyor renkler canonda var mı bilmiyorum, ben keşfedemedim çünkü ben canlı renk için renk ayarlarından saturation arttırıyorum yine de bu kadar canlı olmuyor da...