0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaput kirlenmiş. Arabanı yıkatmayı unutma abi.
Fotoda değişik bir atmosfer var, çok güzel.
kerem onlar gokyuzundekı bulutların yansıması olmasın abicim
Fotoda değişik bir atmosfer var, çok güzel. Mesut, kolunu kaldırıptamı çektin bu kareyi ? Elektrik direği falanmı ? Bazı karelerin çekim arkalarınıda çok merak ederim, şekilden şekile girilebiliyor Foto süper olmuş, eline, yüreğine sağlık
Abi bu fotoyu çekebilmek için ayak parmaklarımın ucunda sağ elimde makina ve en havada durucak şekilde çektim tabi tek seferde aracı ortalıyamıyorsun pozda sanırım bi 15 20 kare çekmişimdir
abi hani sana hepimiz elin becerikli falan diyoruz ya bence bundan daha önemlisi istediğini alana kadar durmuyorsun umarım anlatabilmişimdir
Doğrudur ama işte budur diyorum, bazen yerlere yatanlar, bazen omuzlarda taşınanlar, bazen iki tuğlanın arasından bakanlar, direkler çıkanlar, köprülerden sarkanlar vs vs Keşke çekeninde neler çektiğini bilse bu kareler
Metin abi insan bazen 1 kare için saatlerini harcayabiliyor, tamamen prof olanlar günlerini bile harcayabiliyor 1 kare için
Yansıma mıdır onlar? Hmm. Hadi be! Ben kir diye düşünmüştüm bi andan da "böyle güzel kir mi olur? yoksa mesut abi mi eliyle şekil verdi onlara?" diyordum. Beni aydınlattığınız için teşekkürler. <<bu arada biliyordum kir olmadıklarını >>Bu arada fotoğrafçılık olsun foto üstünde değişiklikler felan olsun çok ilgiliyim Mesut Abi. Çektiğin her fotoğrafa hayran kalıyorum.
Bence böyle çekilen fotolar amatörlük değildir.