0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oğuz takas edeydin senin adına sevinirdim ama civic te güzel tek dez avantajı benzinli olması onada tek çare malesef tüp.
banada pek inandırıcı gibi gelmedi motor cc si düşük torkuda az bence kasayı taşımakta zorlanacağı için 1.6dan bile dahada çok yakabilir ev arkadaşımda fluence var 1.5 dizel 60 litre deposu var ortalama 1000-1100km gidiyor karma
Model: Corolla 1.33 ComfortYıl: 2011 Ocak trafik çıkışlıMotor: 1,33Tüketim: Şehir İçi 55 LT benzinle 650 km yol yaptım.100 Kmde tüketimFabrika Ölçümü: 7,1Benim Hesabıma Göre: 8,4Ölçümler Şehir İçi ölçümleridir.._____________________________Araçla ilgili sürüş izlenimlerime göre çok kısa aralıklarla vites yükseltirseniz yakma eğilimi fazla yok.Bende önceden dizel Albea vardı.3000 devirden aşağı vites değiştirmezdim.Ama Corollada öyle değil. 2000 i geçer geçmez araç vites değiştirmemi isiyor.80-85 km hızla giderken 5-6 vites banada acayip geliyor ama yakıt ekonomisi için araçta bu şart...
Emre bey 55 litre benzinle 650 km demişsiniz benzin bitene kadarmı kullandınız?bildiğim kadarıyla depo 55 litre.
Yarısı ş.içi yarısı ş.dışı şuan 6.7/100 km de.Depo fullendiği için ölçümde hata yoktur, yakılan yakıt ile alınan benzin orantılıdır. Km 3900 civarında.