0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence şunu bir dene eğer yoksa: http://www.opera.com/mobile/download/samsung/s8000_jet/Blackberry için de m.opera.com dan indirilebilir.
Cihazınızdaki internet tarayıcınız bizim forumu WAP arayüzü ile açmaya çalışıyor, WAP arayüzümüz de oldukça kısıtlı çünkü eski monokrom ekranlı telefon için tasarlanmış. Opera tarayıcısı WAP olarak açmaz, normal bir bilgisayardaki gibi açar sayfaları. Telefonunuzdaki tarayıcının ayarları varsa WAP veya proxy olayını kapatmanız lazım.
Acaba caillou yu Kerem izliyo mudur? sorusu kafanıza takılmasın. İzlemiyorum. 2 sene önce bıraktım. 2 sene önce bıraktım hala kel Keltoş diyorum ben ona Yazık daha küçücük yaşta kel kaldı çocuk ilerki yaşta ne olur bilmem. Ama dikkat edin Cedric te kaç senedir 8 yaşında be usta!
tarayıcı ayarlarında;Varsayılan Tarayıcı Yapılandırması: Internet BrowserVarsayılan MDS Tarayıcı Yapılandırması: Internet BrowserVarsayılan WAP Tarayıcı Yapılandırması: turkcell-im (başka seçenek gelmediğinden değiştirilemiyor)bu bilgiler ışığında bir çözüm öneriniz olabilirmi?neden sitenin wap arayüzünde değişikliğe gitmiyoruz?fazla kişinin müzdarip olmaması nedeni ile mi?Saygılarımla