0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murat goremıyorum.Hele sende anlat bakalım
ardacım direksiyonun arka kısmında mini bir delik var ince uclu düz tornavidayı içine sok ve tırnağı ittir airbag eline düşer..kaplanıcak olan iki parçaya ait..25 tors alyan ile iki adet vidayı sök..sağ taraftaki parçada sorun yok..ama cd çalar düğmeleirnin kenarlarında mini vidalar var 4 adet olucka sanırım..düğmeleri sök ve dağıt ama bunu yaparken hangi parça nerenin iyi bak iyi usta parça arttıran ustadır..ama sen iyi usta olma.. sonra parçaalrı kapla ve yerine tak..airbağide yerine takarken..arkada 4 tırnak var bindir..ve oturt.. yerine bunu yaparken biraz kornan ötebeilir elini çabuk tutarsan fazla ses olmaz..kısaca bu olay basit..ben de sökme takmalarda usta değilimdir..cesaretle yapabildim sende yaparsın.. kolay gelsin..
aradaki geyikleri temizledim arkadaşlar, geyik için sohpet bölümüne gidelim lütfen
evet ya inceden benim samurayı da bi carbonlasak hiç fena olmaz
carbon mekanı..ne zaman çalışıyosun abi carbonla bi görelim gitmeden ince bir çalışmanı yoğun değilsen..
aynen öyle sercanım,ama kırocan bişey yapacağımı zanetmiyorum,sence?
Murat ancak bu hafta sonu bişeyler yapabilirim onun dışında mümkünatı yok
çok yakışıklı olmuş, eline sağlık. Zorla karbon işine girecem herhalde bende
zorla girersen olmaz..biliyosun atasözlerini severek ve özenerek..isteksiz olmaz..Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Aralık 07, 2010, 15:16:25Murat ancak bu hafta sonu bişeyler yapabilirim onun dışında mümkünatı yok neyse çalışmana bende çarşı izninde bakarım.. yaklaşık 1 ay sonra falan..Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Aralık 07, 2010, 15:21:38hani şu üsküdar ümraniye arası çalışan hatlı minibüsler direksyonlarını kaplatıyorlar ya...sedefli beyaz olanından sende kaplatsana dikiz aynasına da cezaevinde örülmüş uzun beyaz bir tespih.. oooh şahane oh şahane ne güzel efsane.. süpper olur ha bide havalı korna..dıtt dıtt dıtt..aksaray aksaray aksaray..
hani şu üsküdar ümraniye arası çalışan hatlı minibüsler direksyonlarını kaplatıyorlar ya...sedefli beyaz olanından sende kaplatsana dikiz aynasına da cezaevinde örülmüş uzun beyaz bir tespih.. oooh şahane
hakkı abi bence başarılı olacağını zannediyorum ama ben uyarıyım abi baştan düşün her şeyi olmadı kaya ya söle fotoshopla bi uygulasın bakın bakalım nasıl duracak