0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Millet sevdiceğini ailesini sürekli gittiği mekanları dostlarını düşünür özler bizim Murat'la Sercan araba diyor başka bir şey demiyor anacım
=)) valla askerdeyken tek düşünüceğim arabam olcak onada kısmetse hayırlısıyla kavuşucam zamanı gelince
at, avrat, silah hayırlısyla gidin gelin daha uzun süre toyotayla devam edersiniz inşallah
ne yapayım nagihan beni yarı yolda bırakmayan tek şey gelde arabam diye sızlanma
Ailen, gerçek dostların ve kapandığı ya da harap olmadığı sürece gittiğin yerler de senle varolur hep merak etme Off neyse banane yaa ne düşünürsen düşün aaa
aile dostlar falan ayrı konu tabikide insandan değerli birşey olamaz ama napıyım benim aşkımda o
Aşkınız daim olsun inşallah
Sercanım klimanın altındaki boş stok kapaklarıda istiyor bencede..
waah waah selçuk abim waah hemen anlatıyorum abi direksiyonun sağında ve solunda plastik çerçeveler var ya onları carbonla kapladık bi de vites topuzunun deri kısmını vites topuzu uğraştırdı biraz malzeme kısıtlı olduğu için
beleş olduğu için.. hediye hediye..mesuat abimiz sağolsun..tertib paylaşım için teşekkürler on numara...ben şimdi atölyeden bi esnafla aksesuarcıların yanına bi ineyim ne var ne yok..kafan eser bende kaplarım.. her yanımız carbon benim kunduralara bi carbon kaplatayım nasıl durur acaba..
ahaha güzeel olur güzeel bi enterasan bişe olursa haber ver zıplarım hemen o tarafa müsaitsem
bana yarım saat verin resimelri paylaşayım aşağıya indim direksiyon airbaginisöktüm lan bende ne kıskançlık başladı böyle..yarım saate resimlerle buradayım..
hoş olmuş güle güle kullanın direksiyonun sağındada düğmeler olsaymış daha şık durabilirmiş aslında biraz boşluk göze batıyo tabi yapılacak bişey yok
ben şimdi yeni konuyu açayımda birazda benim konuda yoğunlaşalım..yorumlarımı ayrı alayım.. kıskancım tertib sen e-12 aldın diye e-12 aldım carbon yaptın diye carbon yaptım askere gidiyon diye askere gidecem..evleniyom dersen bende evlenecem