söylediğim tek şey son 6 yıldır servise girmediğim (yağ ve buji dışında) araba 250 binde servis bir o kadar daha yaparsın diyor. Birde şu rolanti sorununu çözseydik iyi olacaktı:))
Ciddiysen sana önerebileciğim cok sorunlu 2-3 model var

1) (misal ben 95 bmw 3.20 ve 2004 audi a3 ten bayaa cekmiştim

) şimdi halamın oğlunda 2001 vw bora var oda sorunlarla uğrasıyor istersen eger. yarıslede takasta edebiliriz
benim tamircinin adı neydi ya. unuttumda
Ya sanırım en temizi benim gidip bir ustayla kanki olmam

Uğraşamam sorunlu arabayla ben, buna alışamadım daha sorunlu arabadan nefret ederim!

O değil de hani bir ara konusu olmuştu, forumda bilgili kişiler bilgili olmayanlarla bilgilerini paylaşacaklardı?!
sorunsuz ve güvenilir. 510.000 km yol yapıpta motor kapagını dahı acmayan taksicilere tanıklık ettim.ama yınede toyotayı bilen bilir.
hiç hararet yapmaz yüksek devirde canavar gibi sağlam konforunu anlatmama gerek yok heralde diyorum
hiç hararet yapmaz yüksek devirde canavar gibi sağlam konforunu anlatmama gerek yok heralde diyorum
al ama sanayicilerle aran bozulur diyorum...kızarlar sana niye daha uğramıyon hiç başka birinemi gidiyon diye

valla benim alt takım ustamı gördüm geçen gün... aldın toyotayı daha sanayiyede uğramıyon diyor
" benzin,su, yağ " dön dolaş dünya..? sen bizim toyotalaştıramadıklarımızdanmısın..?
dünaynın en çok satılan otomobil markası ve en sorunsuz olanı dersek yanılmış olmayız sanırım
klavye sürçmesi oldu özür dilerim arkadaşlar dünayın yerine dünyanın diye düzeltiyorum günaydın gibi oldu fenada olmadı aslında:)
valla ben toyotayı anlatamıyorum
toyota anlatılmaz YAŞANIR!!!!!!!!!!!!
O varsa (Toyotacılar için) sorun yok.
O varsa (para- diğer markalar için) yine sorun yok...
hafif kaportalı, sağlam şaseli, dayanıklı ama çirkin otomobil...
hafif kaportalı, sağlam şaseli, dayanıklı ama çirkin otomobil...
sen güzelleştiresin diye çirkin bırakıyorlar
vala ben pek anlatmıyorum, bildiğin memur arabası işte diyorum.. ya 12 yaşında araba, yolda falan kalmıon mu hiç diyenler oluyor, sadece şaşırıyoruum, bir kere lastiğim patladığında tam 10 dakika değiştirmek için yolda kalmıştım toyotadan soğumuştum o kadar..
bir de bugün dur-kalk trafikte bir clio symbolün kaputundan dumanlar çıkmaya başladı, ah be amcam dedim, son model clio yerine 12 yaşında bi corolla alaydın keşke..ben bir kere devirdaim su kaçırdığında susuz motorla otobanda 10km kadar çok yüksek hız yaptıktan sonra harareti farkedip 50km kadar uzağa servise gitmiştim onun dışında hararet görmedim
valla anlatılmaz denildiği gibi yaşanır...
BAkarsan bağ olur bakmassan en fazla şarap olur:)
daş gibi araba jantta tekerleksiz gidip bozamadığım araba...
clio3faz2 quicshift aldım hatuna umarım dumanlanmaz ama ucuz:)))