0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
o hiç aklıma gelmedi türkay gaza göre ayar?? ben hep opetten alıyorum çekişi çok iyi menzilini tam ölçmedim çünkü diğer gazlardan çok az aldım aslında bu defa shellden depoyu dolurup denemek lazım..öyle çekiş problemi tekleme falan yada çalışmama motor soğukda sıkıntı hiç yaşamadım sadece 1 kere eskişehire gidip gelirken gaz bitti 40km benzinde gittim mecburen TİP yazan biyerden 10liralık aldım biraz ilerde opet bulup oradan fulledim bi o gün gelirken 90-100 ile giderken arada bir tekledi artık tipten mi opettenmi onu anlayamadım o depo bitti bidaha teklemedi daha doğrusu sürekli 100 civarı ile gidecek yol olmadı
yarın açılıyormuş koşun bence www.full.com.tr
herkeste shell çok az yol yapıyor opet çok fazla yol yapıyor.. bende durum tam tersi mavidenizlerde öyle yarım ağır bir şeyler dediler de.. işte hep aldığn yere göre basınçlar vs ayarlanıyor memnun olduğun yerden almaya devam et dedi yarın gidelim be tct depoları fullemeye
anaaaam yarın %25 indirimli gidip benzinide lpg yide doldurayım barii
5-10 litre banada yollayın pet şişeyle otobüse verin karşılarım ben burada
hahahahaa hızlı tren var abi 1,5 saat sonra orada varille göndermek lazım
Ercan kardeşim şehir içinde yoğun trafiğe girmiyorsun,yoğun trafiğe girmediğin zaman bu değer elde edilir ben bunu başında da söyledim zaten,sen şehir içi yazarken parantez içinde işe gidiş dönüş saatlerim de fazla yoğun bir trafik olmuyor diye belirt bence,çünkü şehir içi yoğrun trafikte 227 krş imkansız.
türkay istersen buluşup gidelim hem daha tanışmak nasip olmadı tanışırız
bana uyar aslında.. yarın konuşalım kaçta nerde olalım nerde nasıl buluşalım? 12den 24e kadar var indirim
8 aydır lpg kullanıyorum. ortalama oalrak bir depo ile 290-310 km arasında yol alıyordum. 2 hafta önce, ş.dışı trafikte 90-100 km hızı geçmeyecek şekilde, araca yüklenmeden sakin bi sürüşle bir depo lpg ile (tankım 32 lt 28-29 lt alıyo) 380 km yol aldım. aradaki fark beni inanılmaz şaşırttı. bence 3-5 kuruş ucuz pahalı ordan bulayım burdan bulayım diyene kadar sürüş sitilimizi biraz sakinleştirsek inanılmaz kara geçeriz. hesapladığınız zaman %25-30 arası bir fark var. Bence sizde deneyin farkı göreceksiniz..
merhaba arkadaşlar kış aylarında lpg de(şehir içi) km de kaç kuruşa kadar yakması normaldir.?bu arada aracım 1.6 gli..
260 kruş yakıyor kışın ölçdüğüm kadarıyla mustafa hocam o zaman normal Bir de hava filitresi ve yağ filtresinin eskiyip eskimediğini kendimiz gözlemleye bilirimiyiz varmı kolay bir tekniği?