erdem geçmiş olsun... forumda bu durumla karşılaşan ve konu açan birisi olmuştu... şuan hatırlayamadım
benim aracımdı.
benim aracımla ilgili son durum. aksigortaya forumda bana söylenen hazine müsteşarlığının yayınladığı genelgenin maddesini yolladım. ve bu hususta ısrar ettim. sigorta kabul etti aracını yetkili servise götürürsen biz kullanacağı parçalara karışamayız dedi.
nedendir ama anlamadım eksper ısrarla yansanayi üzerine durdu. yok olmazmış biz istediğimizi takarız vs. herhalde tedarikçisi arkadaşı.
eksperi aradım ve aracımı yetkili servise çekmek istiyorum, aksigorta kabul etti dedim. bana hala olmaz öyle şey, sizin parçalarınız tedarik edildi vs. konuştu. ben parçanızı almadım yansanayi olduğunu görünce aynı anda iade ettim dedim. aksigortanın kabul ettiğine inanmadı, yazışmalarımı istedi. ben de yazışmaları kendisine ilettim. sonra beni aradı ve tamam aracınızı servise çekin yaptırın ve faturayı bana getirin kapatalım dedi.
şimdi benim aklıma şu takıldı acaba aksigorta ödemede sıkıntı çıkartır mı? kaskomu devreye sokarak kasko yaptırsın ve parası o tahsil etsin? yoksa bu yazışmalar anlaşma hükmüne girer diye düşünerek yaptırıp parasını ödeyerek faturayı verip ücret iadesini mi bekleyeyim.