Gönderen Konu: Kasko şirketim Toyan'da yaptırdığımız taktirde ödeme yapmıyor.  (Okunma sayısı 5733 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: Kasko şirketim Toyan'da yaptırdığımız taktirde ödeme yapmıyor.
« Yanıtla #20 : Aralık 02, 2010, 23:13:34 »
Teşekkür ederim herkese :)
evet vallaha rahatladım yaa

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 02, 2010, 23:13:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '14
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 02, 2010, 23:49:03 »
erdem geçmiş olsun... forumda bu durumla karşılaşan  ve konu açan birisi olmuştu... şuan hatırlayamadım

benim aracımdı.
benim aracımla ilgili son durum. aksigortaya forumda bana söylenen hazine müsteşarlığının yayınladığı genelgenin maddesini yolladım. ve bu hususta ısrar ettim. sigorta kabul etti aracını yetkili servise götürürsen biz kullanacağı parçalara karışamayız dedi.
nedendir ama anlamadım eksper ısrarla yansanayi üzerine durdu. yok olmazmış biz istediğimizi takarız vs. herhalde tedarikçisi arkadaşı.
eksperi aradım ve aracımı yetkili servise çekmek istiyorum, aksigorta kabul etti dedim. bana hala olmaz öyle şey, sizin parçalarınız tedarik edildi vs. konuştu. ben parçanızı almadım yansanayi olduğunu görünce aynı anda iade ettim dedim. aksigortanın kabul ettiğine inanmadı, yazışmalarımı istedi. ben de yazışmaları kendisine ilettim. sonra beni aradı ve tamam aracınızı servise çekin yaptırın ve faturayı bana getirin kapatalım dedi.

şimdi benim aklıma şu takıldı acaba aksigorta ödemede sıkıntı çıkartır mı? kaskomu devreye sokarak kasko yaptırsın ve parası o tahsil etsin? yoksa bu yazışmalar anlaşma hükmüne girer diye düşünerek yaptırıp parasını ödeyerek faturayı verip ücret iadesini mi bekleyeyim.

2015 vw golf 7 1.4 comfortline (2018- ...)
2014 honda crv 1.6 elegant (2016- ... )
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 03, 2010, 08:44:42 »
yok sende bilemedim murat hocam :)))) sanırım aşağıdaki konuydu

http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/trafk-sigortasi-odemesi-hakkinda/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 03, 2010, 09:08:52 »
geçmiş olsun tekrar kaza psikolojisi üzerine birde bunlar çıkıyor insanın hepten canı sıkılıyor . Zaten kaza yapmaktan çok sigorta şirketleri ile ugraşmaktan korkuyorum.
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
    • Aksigorta
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #24 : Aralık 06, 2010, 14:35:29 »
benim aracımdı.
benim aracımla ilgili son durum. aksigortaya forumda bana söylenen hazine müsteşarlığının yayınladığı genelgenin maddesini yolladım. ve bu hususta ısrar ettim. sigorta kabul etti aracını yetkili servise götürürsen biz kullanacağı parçalara karışamayız dedi.
nedendir ama anlamadım eksper ısrarla yansanayi üzerine durdu. yok olmazmış biz istediğimizi takarız vs. herhalde tedarikçisi arkadaşı.
eksperi aradım ve aracımı yetkili servise çekmek istiyorum, aksigorta kabul etti dedim. bana hala olmaz öyle şey, sizin parçalarınız tedarik edildi vs. konuştu. ben parçanızı almadım yansanayi olduğunu görünce aynı anda iade ettim dedim. aksigortanın kabul ettiğine inanmadı, yazışmalarımı istedi. ben de yazışmaları kendisine ilettim. sonra beni aradı ve tamam aracınızı servise çekin yaptırın ve faturayı bana getirin kapatalım dedi.

şimdi benim aklıma şu takıldı acaba aksigorta ödemede sıkıntı çıkartır mı? kaskomu devreye sokarak kasko yaptırsın ve parası o tahsil etsin? yoksa bu yazışmalar anlaşma hükmüne girer diye düşünerek yaptırıp parasını ödeyerek faturayı verip ücret iadesini mi bekleyeyim.

Sayın Müşterimiz,

Trafik Sigortası üzerinden yapılan hasar başvurularında tarafımızdan tedarik edilen yedek parçalar, Trafik Sigortası Genel Şartlarına uygun olarak ve Dünya Standartlarında üretilmiş ve 2 yıl garantili eşdeğer parçalardır.

Murat İskefiyeli adına kayıtlı 54**730 plakalı aracın tamiri için ise daha önce bildirildiği üzere Eksperle görüşülmesi suretiyle Özel/Yetkili servis seçimi tarafınızca yapılarak başvuruda bulunulabilecektir.

Sayın Müşterilerimiz,
Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü öneri, soru, şikayet ve talebinizi www.aksigorta.com.tr internet sitemize, bilgi@aksigorta.com.tr e-mail adresimize veya 444 27 27 nolu telefondan Hizmet Merkezi'mize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,
Aksigorta Hizmet Merkezi
Aksigorta Hizmet Merkezi
Tel: 444 27 27

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Aralık 06, 2010, 14:59:50 »
vay vay vay Ak Sigortadan bir yetkiliyi burda görmek ve bizlere bilgi vermesi nekadarda güzel :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #26 : Aralık 06, 2010, 20:40:16 »
evet iyiki aracımın kaskosunu aksigortaya yaptırmışım inşaallah hiçbirzaman kaskoya ihtiyacım olmaz ama, sorunlarla böyle ilgilinemesi forumda bile cevap vermesi çok güzel :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Aralık 06, 2010, 22:51:19 »
Bırı bızı gozetlıyor sanırım.
Ne hos.
Kasko hıc yaptırmadım ama olurda yaptırırsam ılk sırada ak sıgorta olur herhalde :)
Pruva Neta