Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
hayırlı olsun Allah kazadan beladan korusun
Cümle arkadaşlara teşekkür ediyorum, Cihan Bey ayrıca yol b.sayarı konusunda yarın bir bakıcam dediğiniz gibidir inşallah, ayrıca 5000 km. sonra ses gelmemesi için duacıyım
Cümle arkadaşlara teşekkür ediyorum, Cihan Bey ayrıca yol b.sayarı konusunda yarın bir bakıcam dediğiniz gibidir inşallah, ayrıca 5000 km. sonra ses gelmemesi için duacıyım 
Ses konusunda biraz umursamaz olmak gerekiyor.

Bu sınıf araçların birçoğunda ufak tefek ses sorunları oluyor. Honda civic aracını ses yüzünden satmak isteyen tanıyorum. Ama ne yaparsanız yapın ufak tefek sesler gelecek.
hayırlı uğurlu olsun sadık bey kazasız belasız günlerde güle güle kullanın...yalnız benim auriste yol bilgisayarının düğmesi diroksiyonun üstünde..
Mehmet Bey sağdaki ince çubuk da aynı işlevi görüyor. Sanırım onu söyledi.
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanmak nasip olsun.
Aracınız hayırlı uğurlu olsun felaket derecede toyota görmeye başladım şu sıralar resmen dolmuş taşmış her yer..
hayırlı olsıun güle güle kullanın
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
hayırlı olsun Allah kazadan beladan korusun.
Hayırlı olsun Allah kazadan beladan korusun. Güzel günlerde kullanın .
Tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum, plakalarım henüz takılmadı, o yüzden trafiğe çıkamıyorum, en kısa zamanda resimleri ekleyeceğim, birde yol b.sayarınıda soracağım, bugün okuldan fırsat bulamadım, yarın inşallah net bir cevap veririm.
yol. bilgisayarı kontrolü gerçekten çok saçma
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...

)) Umarım keşkelerin oLmaz benm gibi
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...
)) Umarım keşkelerin oLmaz benm gibi 
Sizin keşkeleriniz nelerdir Murat Bey?
Arkadaşlar sorup öğrendim yol b.sayar kontrolünü kendi kendime güldüm gösterdiklerinde, aracı bir türlü inceleme fırsatım olmamıştı, hepte akşam okul çıkışı karanlık olunca bakmıştım, direksiyonun sağ tarafında telefon aç-kapa tuşlarının yanında b.sayar kontrol düğmesi varmış, halen aklıma geldikçe gülüyorum
Hayırlı uğurlu olsun, ALLAHN kaza bela vermesin...
Hayılı olsun kazasız,belasız,güle güle kullanın.