0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
xiomi mi band2 işinizi görür.
Teşekkürler...Direk bilekten ve anlık mı ölçüyor, göğüs bandı ile ve gecikmeli mi acaba?
Hakan abi bende var. Anlık bilekten ölçüyor abi. Şuan da bir sıkıntım var telefon ile eşleştiremiyorum
Hakan bey merhaba,Samsung gear kullanıyorum,nabız ölçme fonksiyonu var.Şu anda kullandığım S3 modelinde otomatik ölçüm ve kayıtta var.
Bluetooth açmazsanız telefon görüşmesi ve mesai.email vs bildirimleri alamazsınız.Ancak adım sayma,hareketsiz süre,nabız ölçümleri ve tabiiki saat olarak tek başına kullanmanızda mümkün.Ben sürekli fabrika ortamında olduğumdan telefonu cebimden çıkartmadan kullanabiliyorum çok işime yarıyor.Gear S modeli ve GEAR S3 şu an kullandıklarım.İsterseniz izlenimlerimide bir ara yazabilirim.Sadece nabız,adım ve saat olarak kullanacaksanız fit serisi denilen bileklik şeklinde olanları tavsiye ederim.Selamlar
Nabız ölçer fonksiyonlu saat kullanan var mı?
Garmin Vivoactive HR kullaniyorum. Cok memnunum.Kendi app'i var üstüne de yemek takip eden bir app'a ücretsiz giris veriyor (MyFitnessPal). Ikisi de cok basarili.Pili 10 gün civarinda dayaniyor ve watch face falan da yükleyebiliyorsun. Ayrica diger Garmin cihazlari ile uyumlu. Örnek Action Cam Garmin VIRB 30. Saatten kumanda edilebiliyorsun.
Araçta bile zorda olmadıkça bluetooth bağlantı yapmıyorum ama bazen gerçekten çok işe yarıyor yolda tek iken telefona ses sisteminden cevap verebilmek.
Herkese merhaba . Uzun zamandır saat konusunda kararsız kalmıştım ışıklı model olmasa olmazım. Dün Timex indiglo aldım CasioF91 şimdilik emekli oldu
Merhaba bu da benim saatim 1962 model kurmalı İsviçre üretimiEski ve hikayesi olan şeyleri seviyorum 😊
Amcam babam askere giderken kendine ve babama bunun aynısı Hislon marka almış evde bi yerde duruyordu bulamadım