BU Arac Nedır Ya On Kısım Corolla ıla Aurıs Karısımı Bıse Olmus Arka Kısım Ford Mondeo Ozentısı Yan Kapılar Ila Cızgızellıgı Az Daha Icerı Cekmısler Basıklastırmıslar Ve Corolla Taklıtı Olmus Bıraz Da Honda Cıvıc E Benzemıs Karısım Bıse Olmus Resmen Ic Dızaynı Guzel Motor Da Bır O Kadar Ama Arabada Bır Asalet Olması Lazım Ben Sahsen Begenmedım Para Bıle Vermem Bu Araca.... Artık Ozentı Olmaya Basladılar....
BU Arac Nedır Ya On Kısım Corolla ıla Aurıs Karısımı Bıse Olmus Arka Kısım Ford Mondeo Ozentısı Yan Kapılar Ila Cızgızellıgı Az Daha Icerı Cekmısler Basıklastırmıslar Ve Corolla Taklıtı Olmus Bıraz Da Honda Cıvıc E Benzemıs Karısım Bıse Olmus Resmen Ic Dızaynı Guzel Motor Da Bır O Kadar Ama Arabada Bır Asalet Olması Lazım Ben Sahsen Begenmedım Para Bıle Vermem Bu Araca.... Artık Ozentı Olmaya Basladılar....
Ali Bey, mesajlarınızı noktalama işaretleri ve imla kurallarına dikkat ederek yazabilirseniz okurken daha az yoruluruz.
Çok haksız eleştiriler var bence, ben de dün gördüm serviste, çok da güzel olmuş, hele de arkadan görünüşü süper... Bu Avensis önceki kasadan daha güzel, öncekinden de çok satar. Bence fiyatı da normal... 51400 TL... Gerçi benim bu Avensisi alabilecek param yok,

konuşup duruyom işte...
Dış görünüşü gerçekten de hiç hoş değil. sanki biraz melez gibi olmuş.
Toyota'nın son 10 yıldır, "İşte bu" dedirten hiç bir modeli olmadı hatırladığım kadarıyla. Ama zamanla gözlerimiz alışıyor. Artık araçlar birbirlerine o kadar çok benzemeye başladılar ki, baktığınız zaman mutlaka başka bir modelden esintiler bulabiliyorsunuz.
Ben aracın modelini genel olarak beğensemde araca binince görüş beni çok rahatsız etti.
Ön camın görüşü inanılmaz kısıtlı. cam çok yatık ve yükseklik çok az.
uzun yolda çok etkilemese de şehir içi kullanımda çok yorucu olur kanımca.
Bu sebepten hayatta almam bu aracı.
aşağıda bahsettiğim yüksekliği gösterdim.
fazla tipsiz ya hantal ... git gide hantallastırıyorlar ya:S su 93 98 serisinin tipini bozmadan makyaj yapsalar ön arka farlarda tamponu hafiften modifiyeli bir tip olsa... iç kısmınıda cok kurcalamadan konforu yükseltseler ... ben gider yine o arabayı alırım bu yenileri almam hantal hantal...