Gönderen Konu: Toyota Corolla E12 TTE Foto Albüm  (Okunma sayısı 6164 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nihat Doğan olmak,tavuk göğüsünü sütyenle sunmaktr
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Corolla E12 TTE Foto Albüm
« Yanıtla #40 : Ocak 24, 2011, 23:19:14 »
Müsait bir zamanda olursa bende gelirim aslında,arabalarınızın başında bir büyük bulunsun :P :D (RAV4)
Özkanfaruk
facebook.com/OzkanfarukPhotography

2004 RAV4 2.0 VVT-İ Otomatik

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ocak 24, 2011, 23:19:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hayat hoş, gerisi boşşşş
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #41 : Ocak 24, 2011, 23:25:03 »
Melik çok şekil çıkmışsın dostum ;) en kısa zamanda tekrar görüşelim kardeşim  :D jantlarımı takıcam ama busefer gelirken :D

Kardeşim senin sayende ;) Çeken ellerin dert görmesin! Hani kapı açık olan benimde yan baktığım foto varya ? Sanki benim araba bana bişi söylüyor gibi :) hehe :) İnan daha kalabalık bir buluşma olsun çok eğleniriz ;) Jantları da tak gel kardeşim bende o zamana kadar arka difüzörü yaptırmış olurum :D

Maşallah abi Allah kaza bela vermesin. Çok temiz görünüyor.

Bu sayfanın nazar boncuğu benden gelsin;

Çok sağol kardeşim ;) Amin hepimize bu nazar boncuğu.

corollaya modifiye yakışmaz diyen arkadaşlara bu arabayı bi de mesut abinin arabayı gösteriyorum :D fikirleri değişiyo hepsinin :D çok güzel abi araban. Allah nazarlardan saklasın :)
Teşekkürler benimde hep derdim bu idi ;) Toyotalarda modifiyeye yatkın ve piyasa da az güzellikte olsun. Herkes kendi zevkinde el emeği çalışarak yapmış buna herkes saygı duyup alkışlamalı bence. Hepimize allah kaza bela vermesin arkadaşlar

Melik her zaman sölediğim gibi aman nazar değmesin kardeşim çok güzel araç, bir görüşmek nasip olmadı aramızda 2km yokken ..İnşallah birdahakine alo dersiniz  :)

Çoooook sağol çok teşekkürler ;) Evet bi denk gelemedik  :( bu kadar yakınken söz bi dahakine burada konu açıcaz daha güzel olucak ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hayat hoş, gerisi boşşşş
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #42 : Ocak 24, 2011, 23:27:04 »
Müsait bir zamanda olursa bende gelirim aslında,arabalarınızın başında bir büyük bulunsun :P :D (RAV4)

Tabi çok güzel olur artık top Mesutta ;) Organize etmek gerek ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #43 : Ocak 25, 2011, 09:10:12 »
Melik çok şekil çıkmışsın dostum ;) en kısa zamanda tekrar görüşelim kardeşim  :D jantlarımı takıcam ama busefer gelirken :D
takamaz kiii takamaz kiii :P :P
ama gönlüm efsaneden yana...